• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana baksın

MINAECE

Tatlişş...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
330
235
123
Ya surda bi kanki bi kafa dengi arıyorum mümkünse evlilere sesleniyom ben portala girdimde onu bulıyım aksam ne yemek yapım diye soruyım falan valla sıkıntı geldi güzin abla gibi oldum burda ya

Seker kissss

Bu sorunu ben de yaşıyorum ama düzenli olarak pazar alışverişi yaparsam , ne yapacağım sıkıntısı kalmıyor.
Üç çeşit sebze alıyorum bizi bir hafta idare ediyor , diğer günler tavuktu köfte falan geçiyor.
Bir hafta kızartma yaptıysam diğer hafta fırında patates köfte yapıyorum misal.
Yani dolabın da yemeklik malzemen önceden ayarlanmış olursa her gün düşünmekten kurtulabilirsin,kısmen .

Son düzenleme:
Merhaba canım benim derdim yemek diil klübe girince devamlı bi arkim olsun istiyorum beni ankayan gerseyi ona sorabilicem gibi anladın okadar yani kendinden bahsedermisin mesela

Seker kissss

Ya surda bi kanki bi kafa dengi arıyorum mümkünse evlilere sesleniyom ben portala girdimde onu bulıyım aksam ne yemek yapım diye soruyım falan valla sıkıntı geldi güzin abla gibi oldum burda ya

Seker kissss
ben talibim olabilir akşama kadar canım sıkılıyor burda zaten :) tanışalım bi bakalım :rolleyes::rolleyes:

anlat derdini herkes yorumla destek olur ztn sana:)

Back
X