Biri bana fikir versin lütfen siz olsaydiniz benim yerimde?

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
İyi geceler arkadaslar bende yeni üye olanlardanim ve düşünmekten çok yoruldum artik sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum ve benim yerimde olsanz ne yapardnz?
Eşimle evlendigimzdn beri hep bi sıkıntı icindeyiz birbirimize alisma evresi dedik bir yil birbirimizi yiprattk resmen ve su an yine asamadgmz büyük sikinti vr eşim bir yildir calistigi yerden daha önceki calistigi kurumdan arkadasinin fikri yüzünden ve maasi bahane ederek ayrilck ve ben o eski kurumdaki ortami biliyorm çok sıkıntılı sevmiyorum orayi ve calisanlarini su an hamileyim bebegin olacagni masrafin artacgni söyleyerk oraya girmeyi düsünyr bugüne kadar çok şükür ki gecinebildk öyle bir sorunumuz yokken bir anda çok para kazanma hirsi cikti günlerdir tartisiyrz güzelce konusyrz ama olmuyr ben o istedi diye calismadm o benim rahatsız oldgm bi durumu beni değersiz görüp fikirlerini önemsemdn kararlar veriyr ve ben kendime yapilms büyük bi halsizlik olarak göryrm bunu çünkü kari kocalik dediğin birbirine danismak demektir çok kirildm incindm badindan beri ve hamile halimle her gün stres içindeyim artık yoruldm bu durmdan beni anlamayan değer vermeyen bir esle ne yapılabilir sizce siz olsaydnz ne yspardnz gercktn çok bunaldm kimsenin beni anlamamasi çok yoruyr lütfen bi fikir verin soguyrm artk eşinden hayattan.

Bende orada calistm esinle orada tanistik hatta en basta patronu sikintili birisi daha önce eşime baskasini düsünms beni istememişti zaten vicdansz paraci ve bana yapmadgni birakmams birisi sonra calisanlari ahlak acisindan sikintili ve sevmedgm arkadaş ortamlari var gecmske alajali olan arkadaşları orada

Tamam da arkadaşım ne yapalım.. kocanla biz mi konuşup ikna edelim?? adamın huyunu suyunu bilen sensin.. hangi dilden anliyorsa öyle konuş ikna etmeye çalış ve endişelerini dile getir.. belki o da şimdiki işyerini sevmiyordur da eski ortamı ozlemistir.. maaş bahane..

o ortamı sevmeyen sensin.o ortamın evine, ailene bir zararı var mı yok mu?Yoksa sadece, ben orayı sevmiyorum kocam da orda çalışmasın denilmez ki....sadece günlük geçim yetmez.gelecek hazırlamak lazım hem size hem çocuğa...bilmiyorum ama mantıksız geldi bana tavrınız

ben o istedi diye calismadm
bu bi kenarda dursun.

işyerindeki problemi tam olarak anlayamadım ama eşinize güvendikten sonra sorun olmaması lazım. maddi açıdan daha çok kazanmak istemiş, eski işyerini özlemiş olabilir. o işi yapma bu işi yap deme hakkınız 'bi yere kadar' yok.

Evlendiğinizden beri sıkıntılı bir hayatınız var ve hamilesiniz!!!!!

Neden eşiniz istedi diye çalışmaktan vazgeçtiniz? Siz kendi saygınlığınızı kendiniz kaybetmişsiniz zaten eşinizin gözünde. Yani sizin düşüncelerinizin bir önemi yok eşiniz için.

Ayrıca, eşinizin daha çok kazanmak istemesi gayet normal. Artık bir bebek gelecek, doğumdan itibaren her an artan masrafları olacak. Burada sıralamaya kalksak sayfalar yetmez. Daha fazla kazanacağı yere gitmek istemesi çok normal geldi bana. Sanırım eşinize güvenmiyorsunuz da, hangi ortamda çalışırsa çalışsın , tek amacı evine ekmek götürmek olan ve evinde huzuru bulan bir erkeği kolay kolay birşey bozmaz.

Hayır demeyim demeyım dıyorum da maden sıkıntılı bır sureçti birbirinize alışıyordunuz. MAddende çok iyi değildiniz.
NEDEN ÇOCUK?
Ben karşıyım arkadaşım deliriyorum böyle konular görünce şimdi dersiniz ki korunuyorduk ama oldu. Bunada innamıyorum artık . Korunmayı çoğu birey bilmiyor.
Konunuza gelirsek eşin nerde rahat hıssedıyorsa bırak orda çalışsın.
Bende eşim şimdiki işyerıne girmek ıstedıgınde işin gayet rahat orda çok yorulursun falan deyip ikna etmeye çalışmıştım ama Allahtan yanlış oldugunu farkedip sustum.
Şuan Allaha şükür daha iyiyiz. Demem o ki bırak nereye girerse girsin.. Sonuçta koca adam aklı fikri yerınde. Olucakları oda düşünüyordur.

Siz çalışmadığınız için parayı eşiniz getirecek. Bırakın adam nerde çalışacağını kendi seçsin. Ayrıca sizden önce düşünülmüş bir kız olabilir. Adı üstünde. Sizden önce.

Siz esiniz istemedi diye calısmaktan feragat ederek basta yanlıs yapmıssınız.Sizin fedakarlıklarınız karsısında esınızden aynı ozverılı davranısı beklıyorsunuz.Bebekten sonra calısma hayatınıza baslayın.Bu kararları madem bıreysel olarak alınabiliyor sizde kendı kararınızı kendınız vermıs olursunuz.Esinize bu durumu bildirin.

aklı n yolu bir bu kadar sıkıntının içinde neden çocuk. İkincisi eşinize kendi fikrinizi söyleyebilirsiniz.Ama kendi fikrinizi dayatmaya çalışmanız yanlış. Bırak ne yaşayacaksa onun için olumlu -olumsuz ne olacaksa birlikte yaşayacak göreceksiniz. Olumsuz bir sonuçla mı karşılaştınız eşine destek olacak zorlu süreçleri birlikte el ele atlatacaksınız kavgayla gürültüyle çözüm olmuyor.

eşin ne dediyse yaptığın için ondan da aynı şeyi bekliyorsun
sen de onun dediğini mantığın almıyorsa yapmayacaktın
ipleri baştan eline vermişsin
artık ne yapsan da geri alamazsın
sen gitme desen de gidip çalışacak

Hepiniz bebek gelecek daha fazla para düsünyr diysnz evet doğru ama bu güvenmeme meselesi değil istediği yerde calissn yspack insan her yerde yapar esimin isi özel çocuklara öğretmenlik yapmak ve bu isi ksldiramdgni bir senedir evde çok farkli davrandgni gördm onun çok para kazanip isteyip de evde huzur olmamasinin bi anlami yok evet sikintili gecirdk çünkü bastan beri hep benim ailemin sikintilari yüzündn oldu kimse arkamda durmdi

Ben onunla güzel bir şekilde konustm zaten bugüne kadar onun bende istemediği şeyi ben yapmadm benim istemedhm şeyi de o yapmadi sadece bana değer vermiyrms gibi geliyor kendi kendine arkadaşlarıyla kararlar alması yani mantiken çok fazla para getirmsn Rabbim yeteceği kadar rizik versn bu devirde ne kadar az parayla coluk cocuk gecinenler var aldigin rizkn da huzuru olmali

Ben en basta calismayi birlikte mücadele edelim para biriktirelim ileride daha rahat hayatmz olsn diye sirf eşime destek olmak içim istedm o da sen evde otur böyle şeylere gerek yok ben calisrm dedi ve bugün geldiğinde bu para yetmiyr demesi gerçekten saçma ben elimdn geleni yapmaya hazrdm bebek olayi deyince sikintilar hep geçecek diye bekledm ve dediğim gibi bastan sikintilarmz oldu onlari atlatmak için zaman verdm ama beklemdgm bi anda geldi

Arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorum
Biz fikrimizi söyleriz karşı taraf belki dikkate alır karar verirken ama karar yine olumsuz olur çünki hayat siyah yada beyaz kadar net değil diğer ihtimaller daha ağır basmış olabilir daha çok para kazanma ihtimali vs....
Siz yine lafınızı söyleyin bir tarafta dursun ilerde ben sana demiştim vs..diyebilmek için( kadınca bir durum)
Bunu haricinde lütfen doğacak bebeğinize adepte olun sonra çok şişman olursunuz bu mutlu günleri böyle boş şeylerle rezil etmeyin
Para işini o üstlenmiş madem bırakın nerede istiyorsa orada kazanıp getirsin sizde harcayın
Son lafımdan madem sıkıntı var niye hamilesin diyenlere her sıkıntıda boşanmakmı gerek, oniki yıllık evliyim 2 çocuğum var çok sıkıntılı günlerde oldu çok güzel günlerde oldu Allah şükür çok mutluyum hayatta hiçbirzaman herşey mükemmel olmaz
Sağlıkla kal bebişin hayırlı olsun inşallah yardımcı olmuşturum

siz ''sen evde otur ben çalışırım'' lafını dinlemekle hata etmişsiniz, eğer şuan çalışıyor olsaydınız eşinize karşı duracak tavrınız olurdu nitekimde dinlerdi, benim anlamadığım nokta para hırsı bürümüş eşiniz sizin çalışmanızı neden istemiyor ,kimse 2.bir maaşa hayır demez yani ,sizin bence eşinize güveniniz yok ,ortama ne olursa olsun kişi istemedikçe kendini bozmaz.

Basta istemiyordu dediğim gibi kıskancligindan yorulmamami istemedgnden ama sonraları geçim olayini görnce ben sana calis demistm dedi o zamanda zaten hamile oldgmu ögrendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…