- 30 Eylül 2015
- 121
- 21
- 48
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
bu bi kenarda dursun.ben o istedi diye calismadm
İyi geceler arkadaslar bende yeni üye olanlardanim ve düşünmekten çok yoruldum artik sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum ve benim yerimde olsanz ne yapardnz?
Eşimle evlendigimzdn beri hep bi sıkıntı icindeyiz birbirimize alisma evresi dedik bir yil birbirimizi yiprattk resmen ve su an yine asamadgmz büyük sikinti vr eşim bir yildir calistigi yerden daha önceki calistigi kurumdan arkadasinin fikri yüzünden ve maasi bahane ederek ayrilck ve ben o eski kurumdaki ortami biliyorm çok sıkıntılı sevmiyorum orayi ve calisanlarini su an hamileyim bebegin olacagni masrafin artacgni söyleyerk oraya girmeyi düsünyr bugüne kadar çok şükür ki gecinebildk öyle bir sorunumuz yokken bir anda çok para kazanma hirsi cikti günlerdir tartisiyrz güzelce konusyrz ama olmuyr ben o istedi diye calismadm o benim rahatsız oldgm bi durumu beni değersiz görüp fikirlerini önemsemdn kararlar veriyr ve ben kendime yapilms büyük bi halsizlik olarak göryrm bunu çünkü kari kocalik dediğin birbirine danismak demektir çok kirildm incindm badindan beri ve hamile halimle her gün stres içindeyim artık yoruldm bu durmdan beni anlamayan değer vermeyen bir esle ne yapılabilir sizce siz olsaydnz ne yspardnz gercktn çok bunaldm kimsenin beni anlamamasi çok yoruyr lütfen bi fikir verin soguyrm artk eşinden hayattan.
Arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorumSiz çalışmadığınız için parayı eşiniz getirecek. Bımırakın adam nerde çalışacağını kendi seçsin. Ayrıca sizden önce düşünülmüş bir kız olabilir. Adı üstünde. Sizden önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?