Biri bana fikir versin lütfen siz olsaydiniz benim yerimde?

Biz bayanlar böyleyiz , bir yerden negatif bir elektrik aldık mı istemiyoruz daha orayı...
Madem güzel konuşuyorsun yine olmuyor ikna edemeyeceksin, o zaman yanında olmaya çalış canım
Eğer daha çok itersen işyerinde napıyor ne ediyor hiç anlatmaz.Hem bi bakarsın burada ki patronu bırakmaz maaşı bahane edince belki artış yapar.
Hayırlısı olsun

Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Eşiniz nerde çalışacağını kendi seçme hakkına sahip. Siz de çalışıp çalışmayacağınızı seçme hakkına sahiptiniz bu hakkınızdan bilerek ve isteyerek vazgeçmişsiniz.

Daha çok kazanmak istemesi normal. Yeni bir birey katılıyor ailenize, masraflarınız kat kat artacak. Çocuğun geleceğini de düşünmek, birikim yapmak lazım. Sırf ordaki arkadaşlarını sevmiyorsunuz, sizden önce de başka birikeri varmış diye istememeniz saçma.

Özel eğitim kurumlarında çalışanların çoğu bayan olur, sanırım sizin sıkıntınız bu.

inş hayırlısı olur dediğin gibi canım buradaki patronu sonra başka bir iş daha var ama eşim para olayına taktıgndan secebilecegni pek sanmyrm ama kafm cok karısık sagolasın msjın için canım

Iyi de de patrondan vs size ne eşiniz çalışacak daha fazla para kazanmaya çalışıyor bebeği için

Ama siz ben eşimi orada buldum başkası da ayartır mı diyorsanız adamı bunun için germeyin

O sizin çalışmanızı engelledi diye sizin boyunduruğunuz altında sizin beğendiğiniz işte mi çalışsın

Onunki hatalı bu tartışılmaz da o bana yaptı ben de onun hayatına müdahale ederîm olmaz

Evlilik bu değil herkes diğerinin çizdiği sınırlar içinde yaşamayacak sınırı kendi çizecek o sınırlar içinde eşinin destek ve görüşünü alacak

Bir şey yanlis anlasilms sanirm ben o eski is ortamini bayan için kiskanclik icin istemiyrm demiyrm ortam sıkıntılı evet çok karaktersz insanlar var ama ben zaten eşimin özel egtm sektöründe calismasni doğru bulmyrm çünkü kaldiramyr eve yansityr orada arkadaslarni müdahalesi için hayatima yön veremem sonra bi de ev durumu var buradaki isi için evi işyerine yakin tuttk ve simdi evden de cikacm o gideceği yer iyi bir yer değil mekan olarak buralarda oturup oraya gitttiktn sonra da aldiği fazla paranin bi mantigi olmayacak zaten

bence sız bastan hataları pes pese yapmışınız
o ıstemedı dıye ısten ayrılma ıyı olmayan evlılıge cocuk
ınsanlar kendı kararlarını kendı verır esınız oyle karar vermıs kımse karısamaz bence ben olsam sıkmam bu kadar orda bır yanlısını gorursem o zaman konusurum bence sızde ders alın bu duurumdan kımse ıstedı dıye vazgecmeyın bır seyden cunku kımse vazgecmez esınızı ornek alın
bıde konu dısında ama ben sunu sormak ıstıyorum evlılığımız kotu gecınemıyoruz dıyorsunuz genel olarak ama cocuk ne ar oluyor yanı ben gecıenmedım ınsanla yatmam sanırım bana buraları sacma gelıyor ustunuze alınmayın kısısel değil.

Oncelikle hayırlı olsun bebisin ısalah sağlıkla alırsın kucağına bence suan sadece bebegin odaklan önce bi doğsun sağlıkla bebekler olunca erkekler çok değişiyor bizimde öyle olmuştu bebeğimiz olunca eşim değişti ama senin de biraz daha baskın olman lazım en azından birbirinizin kararlarina saygı duymaya öğrenmeniz ve birbiribizim fikirlerini onemsemeniz lazım

Benimde evliligi mde problemler vardı hamileyken boşanmaya bile düşündük ama sabrettim çocuğumuz oldu ve eşim bi cok konuda daha anlayışlı olmaya başladı kimin ne zaman boşananacağı belli olmaz kesinlikle niye hamleyim diye sakin kendini suçlama bakarsın o bebek herseyi çok güzel değiştirir artık yalnız değilsin bi bebegin var

Tesekkür edrm İnş dediginz gibi olur yeni yeni anliyr eşim sorumluluklarini belki bebek de o da ben de daha olgunladirz düzelir her şey saygi duyuyrm kararlarına gitmeycksn yapmayacksn demiyrm ama artık stres yapmak istemedgmi o kendi yapmak istedigini yapan bende kendime bakmayi düsünyrm diyrm yani belki de her şey o kadar eskisi gibi olmayck çünkü çok kırıldm yiprandm

bu saydıkların doğruysa sakın izin verme burnuma iyi kokular gelmiyo

Böyle örnekleri duydukça umutlaniyrm aslinda onun için sabrediyrm acele kararlar vermek istemyrm biliyrm çok yiprattik birbirimizi ama birtakim sebeplerden oldu basindan beri hemen herkes çocuk niye yaptn anlasmynz da falan diyor ben çocuk düsünmyrdm zaten ama anszn oluyor bazi şeyler onu da zaten yaşayan anlar

İnanin o küçük yaramaz bi doğsun onun kokusunu bi çeksin çok farklı olacak hamileyken erkekler hiç bişey anlamıyor bi bebegin olacağının bile farkında olmuyorlar siz de sabırlı olun Bebeğinizin kucagininiza aldıktan sonra yepyeni bi hayat sizi bekliyor evet yorucu stresli ama tüm herseyi o bebek unutturmak size sakin sinirlerinizi bozmaya olur mu sizin güçlü olmasın lazım esiniz size destek olsun bebek konusunda suan en önemlisi o bence

evet o bebek için üzülüyrm en çok da bize sormadı ki dünyaya geleyim mi diye sürekli stres daha anne karnında bile nasıl etkileniyrbilyrm ve öyleolunca dahaa cok üzülüyrm dediğnz gibi onudüşünmeye calısyrm ama insanız işte dert sıkıntı yapmadan da durmayrz hakım olamyrm yani

Hiçbişey olmaz üzülmeyin tabiki sıkıntılar olacak hamilelik boyunca güllük gulistanlik olmicak BEBEĞİNİ sizi siz onu çok seviyorsunuz hepte öyle olacak Sİ onun için en iyi olanı yapacaksınız ve o da çok şanslı olacak

Her cocuk rizkiyla gelir bunu unutmayin, fakat hamilelik hormonlarinin etkisiyle esinide boyle gereksiz konularla bogma! Adam calisiyor sonucunda her gun isyerine gidecek olan o, birakin nerde rahat edecekse oraya gitsin. Okumadim nedenini fakat olay kiskanclik filansa eger adamin icinde varsa isyerine gerek yok, yapacagini yapar! Evliligin altin kurali guven, cocugunuzuda saglikla guvenle buyutun insallah!

Çok teşekkür ederim bu güzel mesajlarınız için dediğiniz gibi olur her şey inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…