• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana giyinmeyi ogretsin....

rcbm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
24
4
6
İstanbul
Selamlar..ben 30lu yaslarda fakat 20li ysslarda gibi gorunen 36 beden bi bayanim.giyinmeyi hic bilmiyorum.esim son derece kendine bakan her giydigini yakistiran bi adam.isin kotusu onu takim elbiseli halinden cikarip tarz sahibi yapan benim fakat kendime gelince bi stilim hala yok.zayif oldugum icin hicbisey yakismadigini dusunuyorum sirf bu yuzden alisveriste surekli tatsizlik cikariyorum
Halimiz vaktimiz yerinde sukur en guzel magazalara goturuyo adamcagiz beni(sakin yanlis anlasilmasin halimi anlayin diye yaziyorum)alma konusunda bi problemim yokken ben yine bi kotla cikiyorum.kotta olur da oyle kotu kombinliyorum ki dahada acinasi bi hal aliyo durumum.
Simdi arkadaslar yokmu bana onereceginiz bi site falan bisey.internetten alisveris yapmiyorum ama en azindan fikir sahibi olurum
İsin dogrusu esim o kadar guzel giyinirken yaninada yakisayim istiyorum.

1.57 boyum 50 kg.minyon tipliyim zaten o yuzden hic kadinsi durmuyorum.bu yasta avantaj aslinda ama dedigim gibi spor bile giyinsem bi tarzim yok.accik havali durmak istiyorum galiba.fular takanlari begeniyorum mesela dunya kadar fular aldim yakistirip takamadim onu bile.zevk yok bende.disari cikrigimizda sapik gibi kadinlara bakiyorum kim ne giymis nasil giymis diye.

arkadaşım başkalarının arayıpta bullamadığı bazı özelliklere sahipsin anlattığına göre..(minyon görünmek,yaşını göstermemek..)
bende bunu hemen avantaja çevirebilirsin..sana dezavantaj gibi görünsede bence büyük avantaj...çok kilolu olsaydın bu seferde kilomdan dolayı yakıştıramıyorum diye hayıflanacaktın..burda bunca kişi kilo vermek için uğraşıyor bak..sen minyonmuşsun..ne giysen yakışır bence..sen kendine halksızlık ediyorsun..

bu yazın trendleri renklii renkli pantolonlar kapriler var ,al giy..yada yazlık elbiseler al tiril tiril giyin..boyun toopuklu ayakkabı giymeye müsaitmiş,giyebiliyorsan platformlar moda onlardan alabilirsin..yaz günü şal vs..sıcakta çekilmez.ama sonbaharda ince trikolarla vs..olabilir şallar..ben şalı çok severek kullanıyorum..kıyafetlerimi kombinlemek açısından..kot pantolona takılmışsın..hemen onada bi yorum yapmak istedim..benim en çok sevdiğim şeydir kot pantlon giymek..skinny kotun varsa paçalarını 2-3 kez kıvır..o boy bu yıl çok moda...üstünede renkli bi lacost veya t-shirt..altınada güzel bi babet yada spor bişiyle uydurursan al sana kombin..

bende giyime kuşama çok fazla düşkünüm ve malesef biraz fazla kaçırıyorum ipin ucunu alışveriş konusunda..kendime kızdığım oluyor..yaz başında alıp daha hiç giymediğim bluzlar var:19:

1.57 boyum 50 kg.minyon tipliyim zaten o yuzden hic kadinsi durmuyorum.bu yasta avantaj aslinda ama dedigim gibi spor bile giyinsem bi tarzim yok.accik havali durmak istiyorum galiba.fular takanlari begeniyorum mesela dunya kadar fular aldim yakistirip takamadim onu bile.zevk yok bende.disari cikrigimizda sapik gibi kadinlara bakiyorum kim ne giymis nasil giymis diye.

canım kadınsı durmanın çok da minyon tiplilikle alakası yok giydiğin kıyafetlerle makyajınla vs.alakası var

Son düzenleme:
canım kadınsı durmanın çok da minyon tiplilikle alakası yok giydiğin kıyafetlerle makyajınla vs.alakası var[/QU
Makyaja alisik degilim ama giydigim kiyafetle ilgili acmistim zaten konuyu beceremiyorum bir turlu ama burdaki arkadaslarin dediklerini uyguluyorum okudugumdan beri

arkadaşım başkalarının arayıpta bullamadığı bazı özelliklere sahipsin anlattığına göre..(minyon görünmek,yaşını göstermemek..)
bende bunu hemen avantaja çevirebilirsin..sana dezavantaj gibi görünsede bence büyük avantaj...çok kilolu olsaydın bu seferde kilomdan dolayı yakıştıramıyorum diye hayıflanacaktın..burda bunca kişi kilo vermek için uğraşıyor bak..sen minyonmuşsun..ne giysen yakışır bence..sen kendine halksızlık ediyorsun..

bu yazın trendleri renklii renkli pantolonlar kapriler var ,al giy..yada yazlık elbiseler al tiril tiril giyin..boyun toopuklu ayakkabı giymeye müsaitmiş,giyebiliyorsan platformlar moda onlardan alabilirsin..yaz günü şal vs..sıcakta çekilmez.ama sonbaharda ince trikolarla vs..olabilir şallar..ben şalı çok severek kullanıyorum..kıyafetlerimi kombinlemek açısından..kot pantolona takılmışsın..hemen onada bi yorum yapmak istedim..benim en çok sevdiğim şeydir kot pantlon giymek..skinny kotun varsa paçalarını 2-3 kez kıvır..o boy bu yıl çok moda...üstünede renkli bi lacost veya t-shirt..altınada güzel bi babet yada spor bişiyle uydurursan al sana kombin..
Tavsiyelerinizi birebir uyguluyorum.olacak galiba

.............
.............

Tavsiyelerinizi birebir uyguluyorum.olacak galiba

Mutlaka platform topuk ayakkabı al ve dar, kalem etek giy derim.

Esimin aldigi tum ayakkabilar topuklu genelde platform..galiba benden iyi biliyo bu isi.dar kalem etekleri begeniyorum ama sanki bana yakismazmis gibi geldi hep uzak durdum.hafta sonu cikicam bi bakayim sagolun valla saka yapmiyorum okudugum gun bende olmayanlarida edindim sal yoktu mesela aksam göle falan iniyoruz giyerim diye triko falanda aldim.kotlarimida kiviriyorum oyle giyiyorum artik.basta kotu hissettim kendimi el ne der muhabbeti ama alisiyirum sanki

Lutfen yazacaklarim yanlis anlasilmasin ama ben oyle cok varlikli bi aileden gelmedim.her istedigim oldu gerci istedigim herhangi biseyden mahrum kaldigimi soyleyemem ama kucuk yerde yasadigimdan zaten bisey gormuyodumki istediklerimde genelde mutavazi seyler olurdu hep.
Evlendikten sonrada yabanci cevre cocuk falan derken simdi kaldirip kafami bakiyorumda hic gelistirememisim bazi zevklerimi.simdi cocukla beraber cevremde degisti kendimi kotu hissediyorum bazen

illa pantolon diyorsan renkli keten streç pantolonlarla renkli gömlekleri kombinleyebilirsin bak bu hafta sonu aldıklarımdan örnek göstereyim
Buradaki hardal rengi gömlekle
zmn Giyim

yeşil streç pantolonu aldım kendime (gerçi yeşili kalmamış sanırım) beğenirsen renk için öneride bulunabilirim. kolay gelsin :16:
zmn Giyim

Back
X