Selamlar..ben 30lu yaslarda fakat 20li ysslarda gibi gorunen 36 beden bi bayanim.giyinmeyi hic bilmiyorum.esim son derece kendine bakan her giydigini yakistiran bi adam.isin kotusu onu takim elbiseli halinden cikarip tarz sahibi yapan benim fakat kendime gelince bi stilim hala yok.zayif oldugum icin hicbisey yakismadigini dusunuyorum sirf bu yuzden alisveriste surekli tatsizlik cikariyorum
Halimiz vaktimiz yerinde sukur en guzel magazalara goturuyo adamcagiz beni(sakin yanlis anlasilmasin halimi anlayin diye yaziyorum)alma konusunda bi problemim yokken ben yine bi kotla cikiyorum.kotta olur da oyle kotu kombinliyorum ki dahada acinasi bi hal aliyo durumum.
Simdi arkadaslar yokmu bana onereceginiz bi site falan bisey.internetten alisveris yapmiyorum ama en azindan fikir sahibi olurum
İsin dogrusu esim o kadar guzel giyinirken yaninada yakisayim istiyorum.
Halimiz vaktimiz yerinde sukur en guzel magazalara goturuyo adamcagiz beni(sakin yanlis anlasilmasin halimi anlayin diye yaziyorum)alma konusunda bi problemim yokken ben yine bi kotla cikiyorum.kotta olur da oyle kotu kombinliyorum ki dahada acinasi bi hal aliyo durumum.
Simdi arkadaslar yokmu bana onereceginiz bi site falan bisey.internetten alisveris yapmiyorum ama en azindan fikir sahibi olurum
İsin dogrusu esim o kadar guzel giyinirken yaninada yakisayim istiyorum.