Biri bana giyinmeyi öğretsin :(

shy-x

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
39
14
18
30
Selam kızlar
Ben 21 yaşındayım. Güzel giyinmedigimi dusunuyorum. Ya da güzel kombin mi yapamıyorum bilmiyorum ama olmuyo beğenmiyorum. Birde üzerime kıyafetleri yakıştıramiyorum. 165 boyundayim 50 kiloyum. Goguslerim ve kalcam çok küçük. Yüzüm de baya çocuksu küçük gosteriyorum vücudum ve yüzüm birleşince çocuk gibiyim. amacım büyük görünmek değil ama yaşımda olayım biraz kız gibi olayım istiyorum . Bazen çok güzel giyindiğim oluyor herkes beğeniyor ama ben her zaman böyle olmasini istiyorum. Sanırım benim bi tarzm yok sorun bu ne yapmam lazım nasıl giyinmem lazim ve metal alerjim olduğu için hiçbir şekilde takı takamıyorum. Bana birazcık akıl verir misiniz ? :KK9:

Ben de seninle aynı boydayım ama 9 kilo fazlayım senden. Senin yerine olsam yüksek bel kot pantolon giyerim. Yakışır. Hem moda da.

Ben elbiseyi herkese çok yakıştırıyorum, cici cici elbiseler alın ya :) Mesela şunun tatlılığına bak :)

Eklentiler

• Beyaz-Elbise-Kombinleri.webp
    Beyaz-Elbise-Kombinleri.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 103
Gomlek - dar jean ( yirtikli yirtiksiz fark etmez)
Guzel bir canta ve babetler... Aklima ilk gelen boyle bir sey oldu :) metale derken, altina gumuse falanda alerjiniz var mi yoksa sadece sahte takilar mi tam anlayamadim...

Canım dolgulu südyenler ve popo kaldıran iç çamaşırlar var. Bunlarla en büyük problemini halledebilirsin. Yaşımı göstermek içinde saç rengini kızıl, sarı gibi tonlar boyatabilirsin. Bu tonlar biraz daha büyük gösteriyor. Biraz da makyaj tamam! Bundan sonra giyeceğin yüksek bel kot, üzerine şıkır şıkır bluz ya da gömlek, altına stiletto ya da kışlık topuklu botlar, eğer mini giyiyorsan üzerine askılı badi, altına hoş mini etek üzerine etekle uyumlu hırka, boyundan göbeğine yakın bir kolye ile halledebilirsin bence :)

Back
X