- Konu Sahibi yellowbomb
kızlar bende feci şekilde boy takıntısı oluştu bunun sebebide topuklu ayakkabı merakı babet giyerken boyum normaldi ama nezamanki topukluya merak sardım ve giymeme kalkıştım annem teyzem kim varsa çok ciddi bişey varmış gibi beni karşılarına alıp "kızım sen topuklu giyme boyun normal topuklu giyincede çok uzun oluyon" diyorlar yani boyum da 165..normal im ama insanlar neden böle diyolar anyamaıyorum bıktım artık o topuklulara bakıp da iç çekmekten...şimdi hepiniz çok şaşırcaksınız 165 le uzun olmazsın ki diye ama böyle..gerçektende topuklu giyince kendimi dev gibi hissediyorum kilom da normal 60 kiloyum bu konuyu daha önce açmıştım sırf bu takıntıdan kurtulmak için ama yok yine kurtulamadım lütfen kızmayın kötü yorum yapmayın bana sadece mantıklı yorumlar yapın lütfen çünkü psikolojim bozuldu resmen yaa resmen bozuldu beni anlamanızı bekliyorum kötü yorum yapmadan bana uzun boyun güzelliklerini anlatın ki normal olan boyumu sevebileyim bıktım babet giymekten ..lütfen beni cesaretlendirin lütfen buna benzer 2.konuyu açıyorum çünkü gerçekten takıntının ötesine geçti bu durum topuklu ayakkabı giyen herkeze boyun kaç? demeye başladım ...diğer konum sizce uzunmuyum topuklu ayakkabıyı dert etmeden giyeyimmi idi...bu konum da bana uzun boyun güzelliklerini açıklamanız ve kısa boylu olduğumu bana mantıklı şekilde anlatmanız...lütfenn kötü yorum yapmayın üzülmek istemiyorum anlayın beni diğer konumda çok ağır şeyler dediler bana ciddi ciddi morlaim bozuldu..ama bu sefer böle olmasın ..duygularım saçma da gelse ağır itham ağır yorum istemiyorum lütfenn hemcinslerim olarak size rica ediyorum....