biri bana "kısa boylusun" desin

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar bende feci şekilde boy takıntısı oluştu bunun sebebide topuklu ayakkabı merakı babet giyerken boyum normaldi ama nezamanki topukluya merak sardım ve giymeme kalkıştım annem teyzem kim varsa çok ciddi bişey varmış gibi beni karşılarına alıp "kızım sen topuklu giyme boyun normal topuklu giyincede çok uzun oluyon" diyorlar yani boyum da 165..normal im ama insanlar neden böle diyolar anyamaıyorum bıktım artık o topuklulara bakıp da iç çekmekten...şimdi hepiniz çok şaşırcaksınız 165 le uzun olmazsın ki diye ama böyle..gerçektende topuklu giyince kendimi dev gibi hissediyorum kilom da normal 60 kiloyum bu konuyu daha önce açmıştım sırf bu takıntıdan kurtulmak için ama yok yine kurtulamadım lütfen kızmayın kötü yorum yapmayın bana sadece mantıklı yorumlar yapın lütfen çünkü psikolojim bozuldu resmen yaa resmen bozuldu beni anlamanızı bekliyorum kötü yorum yapmadan bana uzun boyun güzelliklerini anlatın ki normal olan boyumu sevebileyim bıktım babet giymekten ..lütfen beni cesaretlendirin lütfen buna benzer 2.konuyu açıyorum çünkü gerçekten takıntının ötesine geçti bu durum topuklu ayakkabı giyen herkeze boyun kaç? demeye başladım ...diğer konum sizce uzunmuyum topuklu ayakkabıyı dert etmeden giyeyimmi idi...bu konum da bana uzun boyun güzelliklerini açıklamanız ve kısa boylu olduğumu bana mantıklı şekilde anlatmanız...lütfenn kötü yorum yapmayın üzülmek istemiyorum anlayın beni diğer konumda çok ağır şeyler dediler bana ciddi ciddi morlaim bozuldu..ama bu sefer böle olmasın ..duygularım saçma da gelse ağır itham ağır yorum istemiyorum lütfenn hemcinslerim olarak size rica ediyorum....

1.65 hicde uzun bi boy degil
bence boyunuzu degil cevrenizdekilerin boyunuzla ilgili yorumlarini cok takmissiniz siz

uzun değilsin, kısa da değilsin.. TR standartlarındasın.. çok yüksek topuk giyiyorsan öyle gösteriyor olabilir.. :uhm:

Boy takıntının olduğu fazlasıyla belli.:umursamaz:

Bu konuyla ilgili kaçıncı konun sevgili üye.benneyaptımki

İkiyüz küsür kişi sana bir önceki konunda uzun değilsin topuklu giyebilirsin boyun gayet normal diye yorumlar yaptı ama yooook, kesmedi seni o kadar yorum, şimdide yine aynı konu.

Psikoloğa filanmı gitsen acabaşakkıdı

hmm ilginc 165 olup kendine kısa boylu denilmesini istiyosun iyi hosta sen bilmiyor musun bu boyun uzun bır boy olmadıgını..
benim ablan 175 boyunda ben 165 ve ben harbı kısa hissediyorum kendımı kımsenın demesınede gerek yok..topuklu gıymek ıstıyorsan giy yasın mı kücük acaba yasına uygun degıl dmeye mı getırıyorlar
valla bizde hep duz gıyıyoruz bızımkılerde azıızk topuklu gıyınde boyunuz uzun dursun dıyor

babetten yüksek topuğa birden geçtiysen öyle görünmüş olabilirsin çevrendekilere... babetlerde sıfır topuk var çünkü... ama boyun normal bence...hem boylu poslu olsan ne olur ki ; ne güzel işte :)

^^yerden bitme seniiiii....delikafadulden
sana koskoca bir 3 cm taktım naberrrr...:jeyyar:
hele bir de benim topuklu giyip ,senin babet giydiğini düşünüsek,ooooooooooooonaniknanik:sm_cool:
sana bir büyüteç yada teleskop almamı ister misin :roflol:^^

aslında uzun bir boya sahip oladığını ,anlayabilmen için yeterli bir yorum oldu mu ?
lütfen kendini bu tip konularla yorma...kendini sev ve güven öncelikle...
ister babet giy ,ister apartman topuk, bunlar fani şeyler inan ki ...

Ben seni anlıyorum.Aynı boydayız.Topuklu giyince çevrdeki insanlardan baya uzun oluyorum.Millet olarak uzun değiliz zaten.Erkekler bile 1.60 küsürlerde.Sen de topuklu giyince çevredeki çoğu erkekten uzun oluyorsundur eminim.Bence güzel bişey.Sonuçta 1.65 normal bir boy.Topuklu giyince dev gibi görünmen imkansız.Dediğim gibi sadece çevrendeki insanlardan uzun olduğun için sana öyle geliyor=)

Sen boyunu bana ver bende 1.55 lik boyumu sana vereyim :delphin:
Yani tamam ben kısayım ama kusura bakma sende öyle abartılacak kadar uzun değilsin...
Bende 1.75-80 felansın zannettim şakkıdıKısasın yane takma kafana...

200 kişi yetmedi 500 kişi mi söylemeli kısasın sen diye??
bence sen kendine 1,80 ve üzeri boyda arkadaşlar edin.
pigme olduğuna inanırsın bu duurmda.
:delphin:

devlet meselesi mi bu herkes alıyo seni karşısına konuşuyor bunları şaşırdım bilmiyorumkismile

bence sana boyun çok uzun demek lazım
hiç sanmıyorum 165 le topkulu da giysen çok uzun olacağını ve cevreden cok dikkat çekeceğini
konu başlığını okuyunca boyum 180 ve bu nedenle kambur duruyorum kıyafet bulamırm demeni bekledim ama bi baktım 165

bence sen kısa boylu değil uzun boylu olduğunu duymak istiyorsun gibi geldi bana... "ah canım 10cm topuklu etti 1,75 ne güzel fıstık gibi, salın salınabildiğin kadar, ne güzel boylu poslu" falan gibi şeyler... bence geç bu boy kompleksini, keramet boyda olsa....

daha önce de boyunun uzun olmadığını söylemiştik ikna olmuştun

yine mi uzun hissetmeye başladın? :bbo:

1.65 sin ve topuklu giyince uzunmu oluyorsun.Ozaman ben dev oluyorum hatta arkadaşım devötesi oluyor aman Allahım:1shok:

Boyum:1.75
Arkadaşım:1.80

Back
X