Biri bana sabret o yaptiklarini odeyecek desin :(

O zaman bundan sonra bende onume gelenin duygulari ile oynayip oynayip def edecegim nasi olsa kimseye bisey oldugu yok banada olmaz bosuna korkmusum ah almaktan ben

Bunu soyleyen bir insanin bunu yapacagindan supheliyim. :KK53:

Ah almamak midir onemli olan yoksa vicdanli ve ahlakli olmak mi?:KK45:

Iyi geceler kelebek...

Ilahi adalet elbet bir gun yerini bulacaktir.. bende sunu dusundum acaba o kiz bu forumdami :110:
Ne anlar o kendini begenmis bide simdi beni bitirdi ya oncocuk resti cekti ya onun icin bana aileside beni istemioyor onu istiyor ya.. İyice kendini kralice elizabet sndi Zaten kiz benden 6 yas kucuk cahil daha 21 yasinda gAliba hayatinda saha kazik yememis ama saglam bi kazik atsin istiyorum o gozunu acsinsa saglam bi kazik atsin benimkine iyy benimkindedim

Hiç bir s..kim olduğu da olmuyor sen üzüldüğünle kalıyorsun bakma artık
Bundan sonra mavi boncuk dagitcam kapimda kole etcem sonrada tekmeyi bascam onu onunla bunu bununla aldatcsm nasi olsa bise olmuo bi benmiyim enayi

bu
Ne anlar o kendini begenmis bide simdi beni bitirdi ya oncocuk resti cekti ya onun icin bana aileside beni istemioyor onu istiyor ya.. İyice kendini kralice elizabet sndi Zaten kiz benden 6 yas kucuk cahil daha 21 yasinda gAliba hayatinda saha kazik yememis ama saglam bi kazik atsin istiyorum o gozunu acsinsa saglam bi kazik atsin benimkine iyy benimkindedim
Seni anliyorum bu konuda.. ofkeni, dusuncelerini vs.. ilahi adalet er yada gec islicektir ben inaniyorum..

Cok guzel destek oluon sagol neyim varmis benim 4 yil sevgili iken agzimin icine bakiodu .. O kiz mi mukemmel simdi ??
Kuzucuğum beraberkende adamı sıkboğaz ettiysen üstüne çok düştüysen deli aşık olduğunu sürekli belli ettiysen adam daralmıştıt bunalmıştır yani.bu kaçıncı konu biz bile illallah dedik yani düşün ki çocuk senin bukadar mahvolduğunu bilseydi iyiki ayrılmışım derdi.erkekler zayıf kadın sevmez.tabiki için acıyo anlıyoruzda biraz abarttın gibi gelio bana

yaptim :) yine yaptim yaramazlik baktim caktirmadan kimseye onun ve sevgilisinin face profiline... :) ne mi oldu bakinca yine kendi moralimin icine ettim surda 3 4 gundur iyiydim yine bastim kor ateslere oohhh :) aci cekmek ne guzel vallahi doyamiyorum ben aciya :) Bileniniz bilio ayrildiktan sonra yeni bi sevgili yapana kadar benimle telefonda whatsapta arada 3g de 4 g de goruntulu aramalarda haaala gorusup seni unutamiyorum diyip bana barisma sinyalleri verip umutlandiran hatta beni ayri iken bile kiskanan adam ayrildiktan sonra 1.5 2 ay bu sekilde gonlunu benimle eylendirdip birini bulunca da bana ''ne ariyon sen beni aaaa ayrilmadikmi biz biktim senden haaaa'' diyip kiza yalakalik yapmak adina beni bi guzel def ettimi 1 gecede oooh mis ben zaten saf asik mal asik bekleki bariscaz oyle mal gibi kaldim ortada 1 gecede ya 4 yil sevdigim adam 1 gecede degisti Suan o kiz ile 3 aydir cikiyorlar ve ailesi nur yuzlu gelinim dedikleri kiz ile facede eklesmis arkadas olmuslar .. Peki onla beni yerden yere vurmuslar onurumu incitmislerken.. O ex nisanlim olacak adam giderken bana hakaret bile etmis zaten iyi kiz degildin diyebilmisken dusunebiliyormusunuz .. (Sacim boyali tirnagim ojeli diye kotu kiz oldum isten cikip kapanmami evde oturmami istedi ailesi ) Simdi o kizi pohpohlayip birtaraflarini kaldiriolar ya o kiz o bitarafi ile onlara oyle bi ders versin kiiii o zaman benim kiymetini anlasinlar istiyorum.. Bana geri donmesin asslaa iatemem zaten ailemde karsiydi en basindan beri ben seviyorum diye razi olmaya calistilar amaaaa istiyrumki yaptiklarina pisman olsun.. Beni sevmediysen kafanda aylar oncesinde bitirdiysen neden hergun arayip soruyordun ozledim unutamiyorum diyordun hepsini inkar etti hepsini... sirf kiza yalakalik icin biliyorum kizda ne kadar da durust bi adamla tanistim diyordur allah bilir.. O ex nisanlim olacak adam bu bana yaptiklarinin bedelini odemeyecek mi yaninami kalacak.. En buyuk korkum bu .. Eger oyleyse o kizla mutlu mesut bi aile kurup yasamina bakacaksa hemde hic birsey olmamis gibi.. Anlam veremiyorum neden ben ?? Ben bu dunyaya aci cekmek icin geleim ki ? Hikayenin aci cekeni neden benim ? yerim ne onun hayatinda ki bi hiç bi figuran mi ozaman neden 4 yilim gitti duygulari ile oynananip kenara atilmak icin mi sevdim guvendim nisanlandim ya nisanlandim !! Benimle seni sonkez opmek isiyorum lutfen diye yalvaran adam bu soylediklerinin hepsini inkar ediyor ben aramadim o beni unutamadi hep o aradi diyor ben simdi kime inandirayim ! inandirsam elimene ne gececek zaten oyle bi amacim bile yok .. Tek korkum allahin adaletini sorugulamak olmaz ama korkuyorum iste :KK43: ben tek tarafli parcalandigim ile kalicam o mutlu mesut yasayip gidicek diye korkuyorum.. Benim sucum ne aptal gibi sevmekten baska ? neyse bedeli odeyeyim cekeyim cezami kabul .. Ama o hic bir bedel odemeyecek mi yinemi ben haksizliga ugrayacagimla kalacagim :KK43: eger evet oyle mal gibi kalio acini cekip devam etmek Zorundaysam sevmiyorum bu dunyayi olmaz olsun boyle dunya ya :KK43: ben yapmis olsaydim oynasaydim birinin duygulari ole korkmasan coktan binbela gelmisti basima coktan

Seni şuan o kadar iyi anlıyorum kı . Mutlu olma Hakkı'nı senden önce Nasıl o Yaşar diyorsun . Neden ben Mutlu değilim o Mutlu diyorsun. Bende aynı şekilde o süreçten geçiyorum . Biz onunla nişanlı değildik. Ayrılalı 1,5 -2 sene falan oldu . Ayrıldıktan sonra beni de aradı buluştuk böyleydi .ben kimseyi hayatıma alamadım. Bir süre sonrada ben almak istemedim kendimce hedeflerim var diye. Benden sonra çıkmadığı kız kalmadı . En son 1 aylık tanıştığı kızla sözlendi seneye de evleniyormuş . Bakışından ne demek istediğini bildiğim Adam doğru dürüst kendisini tanımayan kızla şuan sözlü 1 -2 aya nişanları varmış . Bende diyorum niye ben Mutlu olamadım da o adım adım mutluluğa adım atıyor diye . Geri dönse evet der miyim hayır . Ben onunla bir ömür geçiremezmişim bunun farkındayım ama güceniyor kabul edemiyor insan Nasıl olur ya diyorsun . Ben ne zaman Mutlu olacağım diye . Bir boşvermişlik oluşuyor içinde bundan sonra uğraşmayacağım böyle yapmayacağım diye. İlk duyduğumda Nasıl ağladım ama uzun Zaman sonra onunla ilgili birşey için . Ona ağlamadım kesinlikle kendime ağladım kendimi enayi gibi hissettiğim için yerlere göklere dilimden düşürmediğim Ada'mın bana yaptığına bak dedim ben bunları hakedecek ne yaptım kı ona dedim aldattım mı sevmedim mi dedim hep destek oldum hep yanında oldum bunları yaptım da noldu değerli olamadım . Benim mutsuzluğumla mutlu olamıyacaklar Allah tan bunu diliyorum . Ben neler yaptım ama o bana neler neler yaşattı . Allah ima sığınıyorum . Allah sana da hepimize de sabır versin

Kuzucuğum beraberkende adamı sıkboğaz ettiysen üstüne çok düştüysen deli aşık olduğunu sürekli belli ettiysen adam daralmıştıt bunalmıştır yani.bu kaçıncı konu biz bile illallah dedik yani düşün ki çocuk senin bukadar mahvolduğunu bilseydi iyiki ayrılmışım derdi.erkekler zayıf kadın sevmez.tabiki için acıyo anlıyoruzda biraz abarttın gibi gelio bana
Bana ben o kizi ogrenince ne dedi biliyormusun :) bana ne yaptiginun farkindamisin suan dedim de sen guclu kizsin atlatirsin dedi :) simdi sen zayif kizlarsan hoslanmazlar dedin diye aklima feldi.. Bende hehe ben 9 canliyim zaten haciyatmaz misali dedim vuruyon vuruyon ölmuyorum ...

Bana ben o kizi ogrenince ne dedi biliyormusun :) bana ne yaptiginun farkindamisin suan dedim de sen guclu kizsin atlatirsin dedi :) simdi sen zayif kizlarsan hoslanmazlar dedin diye aklima feldi.. Bende hehe ben 9 canliyim zaten haciyatmaz misali dedim vuruyon vuruyon ölmuyorum ...
Sana gaz vermiş olmasın canım o :) güçlüsün sen deyip seni gazlamış ki artık bulaşma ona diye.nyse madem güçlüsün bu dibe batmalar niye bukadar....

Aksine erkekler zayif ve uzerlerinde hakimiyet kurabilecekleri kizlardan hoslanir.

Senin sorunun zayif olmak degil, senin sorunun ben bu adami unutmayacagim ulan deyip surekli kendine hatirlatmak. Biraz melankolik bi yapin var. Kendine aci cektirmeyi seviyorsun.

Bu arada Brad Pitt ile Angelina Jolie bosaniyorlarmis fransiz bi kadin yuzunden.
Hayatta herkesin basina gelebiliyor yani.

Seni şuan o kadar iyi anlıyorum kı . Mutlu olma Hakkı'nı senden önce Nasıl o Yaşar diyorsun . Neden ben Mutlu değilim o Mutlu diyorsun. Bende aynı şekilde o süreçten geçiyorum . Biz onunla nişanlı değildik. Ayrılalı 1,5 -2 sene falan oldu . Ayrıldıktan sonra beni de aradı buluştuk böyleydi .ben kimseyi hayatıma alamadım. Bir süre sonrada ben almak istemedim kendimce hedeflerim var diye. Benden sonra çıkmadığı kız kalmadı . En son 1 aylık tanıştığı kızla sözlendi seneye de evleniyormuş . Bakışından ne demek istediğini bildiğim Adam doğru dürüst kendisini tanımayan kızla şuan sözlü 1 -2 aya nişanları varmış . Bende diyorum niye ben Mutlu olamadım da o adım adım mutluluğa adım atıyor diye . Geri dönse evet der miyim hayır . Ben onunla bir ömür geçiremezmişim bunun farkındayım ama güceniyor kabul edemiyor insan Nasıl olur ya diyorsun . Ben ne zaman Mutlu olacağım diye . Bir boşvermişlik oluşuyor içinde bundan sonra uğraşmayacağım böyle yapmayacağım diye. İlk duyduğumda Nasıl ağladım ama uzun Zaman sonra onunla ilgili birşey için . Ona ağlamadım kesinlikle kendime ağladım kendimi enayi gibi hissettiğim için yerlere göklere dilimden düşürmediğim Ada'mın bana yaptığına bak dedim ben bunları hakedecek ne yaptım kı ona dedim aldattım mı sevmedim mi dedim hep destek oldum hep yanında oldum bunları yaptım da noldu değerli olamadım . Benim mutsuzluğumla mutlu olamıyacaklar Allah tan bunu diliyorum . Ben neler yaptım ama o bana neler neler yaşattı . Allah ima sığınıyorum . Allah sana da hepimize de sabır versin
Ama ben bursa goruyorum kiiii bdv de kesfettigim birsey bu.. Kesinlikle o atilan imza mutluluk demek degil garantisi yok.. Zatenallaha hep oyle dua ediyirum allahim sen zamaninin bilirsin herseyin sana biraktim sen onlarin yanina birakma diyorum.. Belki 10 yil sonra bosanacak ve dimdizlak ortada kalcak belki isten atilaxak ve o kiz onun parasi kalmayinca bosayacak .. Yani bazi seylerin bedeli var dir diye dusunuyorum kimse bosanmak icin evlenmio hanimlar ustunuze alinmayin ama sizde biliorsunuz o imzayi attiktan sonra mutluluk sonsuz garantisi yok

Aksine erkekler zayif ve uzerlerinde hakimiyet kurabilecekleri kizlardan hoslanir.

Senin sorunun zayif olmak degil, senin sorunun ben bu adami unutmayacagim ulan deyip surekli kendine hatirlatmak. Biraz melankolik bi yapin var. Kendine aci cektirmeyi seviyorsun.

Bu arada Brad Pitt ile Angelina Jolie bosaniyorlarmis fransiz bi kadin yuzunden.
Hayatta herkesin basina gelebiliyor yani.
:) ulan brad

Artık uzman yardımı almanın vakti gelmedi mi sence de?

Sana gaz vermiş olmasın canım o :) güçlüsün sen deyip seni gazlamış ki artık bulaşma ona diye.nyse madem güçlüsün bu dibe batmalar niye bukadar....
Azicik perisan olsugunu gorsem varya ahhh bi oooh ceksem soyle en keyiflisinden hiiic biseyim kalmicak birkes daha soyluyorum ask acisi felan degil ask acisi hafta surdu

Bundan sonra mavi boncuk dagitcam kapimda kole etcem sonrada tekmeyi bascam onu onunla bunu bununla aldatcsm nasi olsa bise olmuo bi benmiyim enayi
Düşünce tarzın son derece çocukça ve mantıksız. Eee başına musibet gelmiyor diye ahlaksız bir insan ol o zaman. Her önüne geleni aldat.

Neyin kafası bu ya? :işsiz:

Düşünce tarzın son derece çocukça ve mantıksız. Eee başına musibet gelmiyor diye ahlaksız bir insan ol o zaman. Her önüne geleni aldat.

Neyin kafası bu ya? :işsiz:
Ya lafin gelisi dedim onu hani bi cesit serzenis ... Kiz ben bu kafayla ne aldatmai ben olsa olsa yine asik olur aldatilir yine aglarim

ilac kullaniorum zaten ama isim cok strsli bi is oldugundan dolayi aldigim bi hap o sadece
Psikoterapi falan almalısın. Evet dediğin gibi bu aşk acısı değil, saplantı. Bu ruh hali insana her şeyi yaptırır allah korusun.

Bir psikologla görüşmeni öneririm.

Back
X