yaptim :) yine yaptim yaramazlik baktim caktirmadan kimseye onun ve sevgilisinin face profiline... :) ne mi oldu bakinca yine kendi moralimin icine ettim surda 3 4 gundur iyiydim yine bastim kor ateslere oohhh :) aci cekmek ne guzel vallahi doyamiyorum ben aciya :) Bileniniz bilio ayrildiktan sonra yeni bi sevgili yapana kadar benimle telefonda whatsapta arada 3g de 4 g de goruntulu aramalarda haaala gorusup seni unutamiyorum diyip bana barisma sinyalleri verip umutlandiran hatta beni ayri iken bile kiskanan adam ayrildiktan sonra 1.5 2 ay bu sekilde gonlunu benimle eylendirdip birini bulunca da bana ''ne ariyon sen beni aaaa ayrilmadikmi biz biktim senden haaaa'' diyip kiza yalakalik yapmak adina beni bi guzel def ettimi 1 gecede oooh mis ben zaten saf asik mal asik bekleki bariscaz oyle mal gibi kaldim ortada 1 gecede ya 4 yil sevdigim adam 1 gecede degisti Suan o kiz ile 3 aydir cikiyorlar ve ailesi nur yuzlu gelinim dedikleri kiz ile facede eklesmis arkadas olmuslar .. Peki onla beni yerden yere vurmuslar onurumu incitmislerken.. O ex nisanlim olacak adam giderken bana hakaret bile etmis zaten iyi kiz degildin diyebilmisken dusunebiliyormusunuz .. (Sacim boyali tirnagim ojeli diye kotu kiz oldum isten cikip kapanmami evde oturmami istedi ailesi ) Simdi o kizi pohpohlayip birtaraflarini kaldiriolar ya o kiz o bitarafi ile onlara oyle bi ders versin kiiii o zaman benim kiymetini anlasinlar istiyorum.. Bana geri donmesin asslaa iatemem zaten ailemde karsiydi en basindan beri ben seviyorum diye razi olmaya calistilar amaaaa istiyrumki yaptiklarina pisman olsun.. Beni sevmediysen kafanda aylar oncesinde bitirdiysen neden hergun arayip soruyordun ozledim unutamiyorum diyordun hepsini inkar etti hepsini... sirf kiza yalakalik icin biliyorum kizda ne kadar da durust bi adamla tanistim diyordur allah bilir.. O ex nisanlim olacak adam bu bana yaptiklarinin bedelini odemeyecek mi yaninami kalacak.. En buyuk korkum bu .. Eger oyleyse o kizla mutlu mesut bi aile kurup yasamina bakacaksa hemde hic birsey olmamis gibi.. Anlam veremiyorum neden ben ?? Ben bu dunyaya aci cekmek icin geleim ki ? Hikayenin aci cekeni neden benim ? yerim ne onun hayatinda ki bi hiç bi figuran mi ozaman neden 4 yilim gitti duygulari ile oynananip kenara atilmak icin mi sevdim guvendim nisanlandim ya nisanlandim !! Benimle seni sonkez opmek isiyorum lutfen diye yalvaran adam bu soylediklerinin hepsini inkar ediyor ben aramadim o beni unutamadi hep o aradi diyor ben simdi kime inandirayim ! inandirsam elimene ne gececek zaten oyle bi amacim bile yok .. Tek korkum allahin adaletini sorugulamak olmaz ama korkuyorum iste

ben tek tarafli parcalandigim ile kalicam o mutlu mesut yasayip gidicek diye korkuyorum.. Benim sucum ne aptal gibi sevmekten baska ? neyse bedeli odeyeyim cekeyim cezami kabul .. Ama o hic bir bedel odemeyecek mi yinemi ben haksizliga ugrayacagimla kalacagim

eger evet oyle mal gibi kalio acini cekip devam etmek Zorundaysam sevmiyorum bu dunyayi olmaz olsun boyle dunya ya

ben yapmis olsaydim oynasaydim birinin duygulari ole korkmasan coktan binbela gelmisti basima coktan