Biri bana sabret o yaptiklarini odeyecek desin :(

Psikoterapi falan almalısın. Evet dediğin gibi bu aşk acısı değil, saplantı. Bu ruh hali insana her şeyi yaptırır allah korusun.

Bir psikologla görüşmeni öneririm.
Gittim birkere ama unutamiyorum felan demedim .. Basimdan boyle seyler gecti dedim iste agir geldi cok uzgun hiisediyirum cikaniyorum bu moddan hic dedim o bana panik ataksin dedi ne alakaysa ????

Ne anlar o kendini begenmis bide simdi beni bitirdi ya oncocuk resti cekti ya onun icin bana aileside beni istemioyor onu istiyor ya.. İyice kendini kralice elizabet sndi Zaten kiz benden 6 yas kucuk cahil daha 21 yasinda gAliba hayatinda saha kazik yememis ama saglam bi kazik atsin istiyorum o gozunu acsinsa saglam bi kazik atsin benimkine iyy benimkindedim
Kızın suçu ne Ada'm karekter yoksunu ise

Kiz sen yinemi konu actin;)
Sende o aci ceksin iatiyosun madem bi kankanla samimi foto cekil koy gorecegi sosyal medyalara unuttugunu baskasini sevdigini dusunsun.
Onun disinda gercekten unut o kendine es degil koyun ariyor.kacan balik buyuk olur snede o hesap gozunde buyutuyorsun.

Kızın suçu ne Ada'm karekter yoksunu ise
Benim asil anlamadigim kiz zaten Ben ilk ogrendigimde ortaligi yiktim daha 3 hafta olmustu kizile cikali... İnsan bana bi ulasir okadar ortaligi karistimisim daglari delmisim aglamisim zirlamisim (cunku tamamen ayrilmamistik kabul etmiyorum hala bana askim diyordu oyle ayrilik mi olur ) o saf kiz daha 3 haftasir tanidgi adama inandi

Kiz sen yinemi konu actin:KK66:
Sende o aci ceksin iatiyosun madem bi kankanla samimi foto cekil koy gorecegi sosyal medyalara unuttugunu baskasini sevdigini dusunsun.
Onun disinda gercekten unut o kendine es degil koyun ariyor.kacan balik buyuk olur snede o hesap gozunde buyutuyorsun.
Hakkimda yalnis dusunmesin zaten oje suruom die adim cikmios 9'a

Mutluluk biriyle birlikte olmak değil ki bana görE kendi içinde mutlu olmalı insan belki öyle mutluluk pozu veriyor nerden belli hayatta eşi sevgilisi olmayanlarda gayet mutlu olabilir.

Mutluluk biriyle birlikte olmak değil ki bana görE kendi içinde mutlu olmalı insan belki öyle mutluluk pozu veriyor nerden belli hayatta eşi sevgilisi olmayanlarda gayet mutlu olabilir.
Mutluluk onun perisan oldugunu gormek ah o cok ovundugu isinden atilsa o kizda onu terk etse hatta aldatsa oooooohh mutluluk bu

yaptim :) yine yaptim yaramazlik baktim caktirmadan kimseye onun ve sevgilisinin face profiline... :) ne mi oldu bakinca yine kendi moralimin icine ettim surda 3 4 gundur iyiydim yine bastim kor ateslere oohhh :) aci cekmek ne guzel vallahi doyamiyorum ben aciya :) Bileniniz bilio ayrildiktan sonra yeni bi sevgili yapana kadar benimle telefonda whatsapta arada 3g de 4 g de goruntulu aramalarda haaala gorusup seni unutamiyorum diyip bana barisma sinyalleri verip umutlandiran hatta beni ayri iken bile kiskanan adam ayrildiktan sonra 1.5 2 ay bu sekilde gonlunu benimle eylendirdip birini bulunca da bana ''ne ariyon sen beni aaaa ayrilmadikmi biz biktim senden haaaa'' diyip kiza yalakalik yapmak adina beni bi guzel def ettimi 1 gecede oooh mis ben zaten saf asik mal asik bekleki bariscaz oyle mal gibi kaldim ortada 1 gecede ya 4 yil sevdigim adam 1 gecede degisti Suan o kiz ile 3 aydir cikiyorlar ve ailesi nur yuzlu gelinim dedikleri kiz ile facede eklesmis arkadas olmuslar .. Peki onla beni yerden yere vurmuslar onurumu incitmislerken.. O ex nisanlim olacak adam giderken bana hakaret bile etmis zaten iyi kiz degildin diyebilmisken dusunebiliyormusunuz .. (Sacim boyali tirnagim ojeli diye kotu kiz oldum isten cikip kapanmami evde oturmami istedi ailesi ) Simdi o kizi pohpohlayip birtaraflarini kaldiriolar ya o kiz o bitarafi ile onlara oyle bi ders versin kiiii o zaman benim kiymetini anlasinlar istiyorum.. Bana geri donmesin asslaa iatemem zaten ailemde karsiydi en basindan beri ben seviyorum diye razi olmaya calistilar amaaaa istiyrumki yaptiklarina pisman olsun.. Beni sevmediysen kafanda aylar oncesinde bitirdiysen neden hergun arayip soruyordun ozledim unutamiyorum diyordun hepsini inkar etti hepsini... sirf kiza yalakalik icin biliyorum kizda ne kadar da durust bi adamla tanistim diyordur allah bilir.. O ex nisanlim olacak adam bu bana yaptiklarinin bedelini odemeyecek mi yaninami kalacak.. En buyuk korkum bu .. Eger oyleyse o kizla mutlu mesut bi aile kurup yasamina bakacaksa hemde hic birsey olmamis gibi.. Anlam veremiyorum neden ben ?? Ben bu dunyaya aci cekmek icin geleim ki ? Hikayenin aci cekeni neden benim ? yerim ne onun hayatinda ki bi hiç bi figuran mi ozaman neden 4 yilim gitti duygulari ile oynananip kenara atilmak icin mi sevdim guvendim nisanlandim ya nisanlandim !! Benimle seni sonkez opmek isiyorum lutfen diye yalvaran adam bu soylediklerinin hepsini inkar ediyor ben aramadim o beni unutamadi hep o aradi diyor ben simdi kime inandirayim ! inandirsam elimene ne gececek zaten oyle bi amacim bile yok .. Tek korkum allahin adaletini sorugulamak olmaz ama korkuyorum iste :KK43: ben tek tarafli parcalandigim ile kalicam o mutlu mesut yasayip gidicek diye korkuyorum.. Benim sucum ne aptal gibi sevmekten baska ? neyse bedeli odeyeyim cekeyim cezami kabul .. Ama o hic bir bedel odemeyecek mi yinemi ben haksizliga ugrayacagimla kalacagim :KK43: eger evet oyle mal gibi kalio acini cekip devam etmek Zorundaysam sevmiyorum bu dunyayi olmaz olsun boyle dunya ya :KK43: ben yapmis olsaydim oynasaydim birinin duygulari ole korkmasan coktan binbela gelmisti basima coktan
Ona kinlenip içinizi kirletmeyin bırakın nasılsa eden bulur

Ond aduuanecek beyinmi var.seni tanidiginda oje surmuyormuydun hangimiz surmuyoruz kotu kizmi olduk.kizzz yoksa ondanmi evde kaldim ya benn:KK45:
Kiz kendi alirdi be makyaj mazemelerimi ben susume pusume duakunum die bayilirdi kokosluguma

Kiz kendi alirdi be makyaj mazemelerimi ben susume pusume duakunum die bayilirdi kokosluguma
Ne olduda birden ojeni farketi kendi alirken dnegesize bosver ya ergen kilikli zigot.
Onu dusunerek gecirdigin zamana yazik.sen dediumi yap od aseni uzgatan izlesin catlaisn

Benim asil anlamadigim kiz zaten Ben ilk ogrendigimde ortaligi yiktim daha 3 hafta olmustu kizile cikali... İnsan bana bi ulasir okadar ortaligi karistimisim daglari delmisim aglamisim zirlamisim (cunku tamamen ayrilmamistik kabul etmiyorum hala bana askim diyordu oyle ayrilik mi olur ) o saf kiz daha 3 haftasir tanidgi adama inandi
Kız seni niye arasın ki Ada'm ona bitirdik demişse ya sen anlasana artık çocuk senle olan ilişkisini bitirmiş belki daha önceden de vardı bu kız bununla olan ilişkisi netleşene kadar da sana yürümüş işte üç maymunu oynama ve onun için üzülmeyi bırak sevse gitmezdi o kızla beraber olmaz dı

Kız seni niye arasın ki Ada'm ona bitirdik demişse ya sen anlasana artık çocuk senle olan ilişkisini bitirmiş belki daha önceden de vardı bu kız bununla olan ilişkisi netleşene kadar da sana yürümüş işte üç maymunu oynama ve onun için üzülmeyi bırak sevse gitmezdi o kızla beraber olmaz dı
Anneme aynen oyle demis ben bu iliski kesinlesenw kadar kelebek uzulmesin diye ona soylemiywcektim demis mantiga bAk ben simdi bu ikisininede ne yapayim soyleyin

Anneme aynen oyle demis ben bu iliski kesinlesenw kadar kelebek uzulmesin diye ona soylemiywcektim demis mantiga bAk ben simdi bu ikisininede ne yapayim soyleyin
Anlamıyorsun galiba boşver hiç bir şey yapma ha çok bişeyler yapmak istiyorsan hayrına birisine bişey ver sadaka ver kurtulduğuna şükret

O zaman ben mutlu olayim :KK43: o degil hak etmiyor o mutlulugu :KK43: bence mutlu olmayi once haketmek lazim o haketmedi benim duygularimla oynadi

Az önce internette gezinirken bir söz ya da ayet(tam bilmiyorum) gördüm tam üstüne denk geldim: "Allah'ın kahretmediğini görüp şımarma mühleti verdiğini düşün ürper! "
Benim de eski sevgilim gitti ayrıldıktan 1 ay sonra sözlendi, kaç ay oldu hala kötüyüm; ama yine şükretmeliyiz ki bu insanlarla evli değildik, diyeceğim o ki onların hesabı daha sorulmadı belki de Allah bilir sonlarının ne olacağını, Rabbim kalp kıranların cezasını en güzel şekilde verecek inşallah, dilerim ki bize de onların o halini gösterir ki kalbimiz soğur ve biz o zaman başkalarıyla onların bizi kıskanacağı kadar mutlu oluruz:)))

Bundan sonra mavi boncuk dagitcam kapimda kole etcem sonrada tekmeyi bascam onu onunla bunu bununla aldatcsm nasi olsa bise olmuo bi benmiyim enayi

Önemli olan kime ne olduğu mu yoksa insanın kişiliği mi?
Sen kendine yakıştırır mısın bunu mesela? Sen kendi karakterinden asla ödün verme. Allah'a havale et ve yoluna bak.. Hayat devam ediyor hala ve yaşadığımız tek bir gün bile öyle değerli ki..
Allah vicdan rahatlığı versin. Senin vicdanın rahat mı şuan? Cevap evetse dert etme. Bi gün geçecek acıların. Ama sakın yanlış yapma, ne kimseyi kandır ne de aldat.

Back
X