- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.305
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Şöyle ki deliler gibi uyumaktan, en az evimdeki kedi kadar tüy dökmekten, böyle nasıl diyeyim kıtlıktan çıkmış gibi et yemekten ve üstüne üstlük ete doyamamaktan (neyse bu aralar düşünüyordum ki boşuna öldürüyoruz biz bu hayvancıkları diye özellikle kuzu melemesine içim gidiyor diye vegan olmaya karar vermiştim) ki bu semptomların anlamını biliyorum, hastaneye gittim. Ta-taaaaa, demir D vitamini yerlerde tabii ki.
Peki bununla kaldı mı hayır tabii ki
insülin direncim sınırı geçmiş. O öyle Nutella kavanozunda yüzmek isteme sebebim o yüzdenmiş, öyle “Mazeretim vaaaar, asabiyim beeeeennn” durumları falan yalan.
Bir de Eylül ayında adetim bir türlü kesilmedi, ciddi ciddi öleceğimi sandım doğum kontrol hapı sağolsun :/ gittim doktora. Jinekolog tiroid hormonumu düşük buldu ama hapa bağladı. Neyse işte geçen günkü testte görüldü ki normal. Çok sevgili dahiliye uzmanım tabii ki yine de peşini bırakmadı ve ultrasona aldı.
Veeeeee ı-nı-nı-nıııııın nodül var içeride
Sigara içmem alkol de içemiyorum artık.
Nodülü olan var mı burada? Bu nodül büyümesin diye ne YAPMAMAM gerek?
Bütün bunlar yetmez gibi bir de iç huzurum bitti arkadaşlar ya. Kızmayın bana da resmen hızlı yaşadım görmem gereken her şeyi gördüğümü düşünüyorum. Sanki evren bana “Hadi öl artık yeter” diyor.
Yoruldum...
Peki bununla kaldı mı hayır tabii ki

Bir de Eylül ayında adetim bir türlü kesilmedi, ciddi ciddi öleceğimi sandım doğum kontrol hapı sağolsun :/ gittim doktora. Jinekolog tiroid hormonumu düşük buldu ama hapa bağladı. Neyse işte geçen günkü testte görüldü ki normal. Çok sevgili dahiliye uzmanım tabii ki yine de peşini bırakmadı ve ultrasona aldı.
Veeeeee ı-nı-nı-nıııııın nodül var içeride

Sigara içmem alkol de içemiyorum artık.
Nodülü olan var mı burada? Bu nodül büyümesin diye ne YAPMAMAM gerek?
Bütün bunlar yetmez gibi bir de iç huzurum bitti arkadaşlar ya. Kızmayın bana da resmen hızlı yaşadım görmem gereken her şeyi gördüğümü düşünüyorum. Sanki evren bana “Hadi öl artık yeter” diyor.
Yoruldum...