Biri bana sarılsın

Al benden de o kadar ya bu çocuğu doğurcam sağ salim ama ben ne olcam bilmiyorum kansızlık diplerde yani ilaçları içmeme rağmen yok yani olan da tahlil için veriyorum ve pıhtılaşma sorunum var kanım pıhtılaşmadığı için kanamam dinmiyo sırf geçen hafta bi reçete yazdı dr koca poşet sadece 30 günde içilcek düşün ama eşim bu ne intihar mı etcen diyo resmen 4 kişilik reçete yani kan vitamin ve enfeksiyonlar için beni gören zaten hasta sanır kansızlık öteden belli bu surat ne diyo herkes......

Ahhh ahh boşver hayat kısa
He kadar yaşarız kim biliyo ki bu günün tadını çıkar Allah dermansız dert vermesin dua et sadece

Troid için annem bi su içti şifalı dediler çok fayda etti 6 ayda iyi oldu ama nodül yoktu galiba ama zehirli guatr demişti dr ameliyat diyodu ilaçlarla o suyu içti kalmadı biri getirdi suyu bize manisa nın salihli ilçesinden gelmişti 250 ml şişe 50tl mi neydi ama işte kim yapıyo bilmiyorum kaç sene oldu annemin
Ama 6 ayın sonunda dr bile inanamadı sonuca

Hemen kocaman sarılıyorum sana :KK74: bazen hayat yoruyor, hastalıklar da üstüne tuz biber oluyor ama benden sana abla tavsiyesi, hayatın boyunca bir sürü zorluk ya da sağlık sorunuyla karşılaşabilirsin, hiç istemediğin insanlar girebilir yaşamına, akla hayale gelmeyecek şeyler yaşayabilirsin fakat asla senin için herşeyin bittiğini düşünme, yaşamda görebileceğin herşeyi gördüğünü sanıyorsun ama daha hiçbir şey görmedin, bunlar daha fragman :)) acısıyla tatlısıyla birçok şey göreceksin ve bir gün yaşın bizimki gibi alıp başını gittiğinde, keşkelerinde dahil yaşadığın her günün aslında ne kadar gerekli ve güzel olduğunu fark edeceksin.

Tiroid için şunu diyebilirim eğer doktorun nodüllerin için tedaviye gerek duymuyorsa endişelenme, nodül çoğumuzda çıkabilir özellikle kadınlarda görülme sıklığı daha fazladır, hormon değerlerin normalse, nodüller de sorun yoksa doktorlar tedavi bile uygulamıyor gerek yok diyorlar.
Tiroid için selenyumu sorarsın doktoruna, dere otu da yardımcı oluyor ama doktorun onaylarsa uygun gördüğü ölçülerde kullanmalısın.

Bendede var nodül. Hipotiroidi de var. Her sabah ac karnına ilacımı icer yarim saat sonra birseyler yerim.nodul gecermi hic araştırmadım. Birsey yapmaz ama yani doktor zaten onu zararli falan görseydi ilgilenirdi. Muhtemelen bogaz ultrosonunda görüldü icin rahat etmesi icin baska bir doktora git istersen bise olcagini sanmiyorum müsterih ol .
Insulin direncini de kirabilirisn bazi diyetlerle. Doktor ilac verdimi bunun icin?.
Alkolu niye icemiyorsun?
Bi de demir eksikliği de 3 ayda duzelir bence Allah beterinden saklasin iyisin iyi sen çözülmeyecek sorunlar degil bunlar canim. Ölümden baska herşeyin caresi var :)

Hemen kocaman sarılıyorum sana :KK74: bazen hayat yoruyor, hastalıklar da üstüne tuz biber oluyor ama benden sana abla tavsiyesi, hayatın boyunca bir sürü zorluk ya da sağlık sorunuyla karşılaşabilirsin, hiç istemediğin insanlar girebilir yaşamına, akla hayale gelmeyecek şeyler yaşayabilirsin fakat asla senin için herşeyin bittiğini düşünme, yaşamda görebileceğin herşeyi gördüğünü sanıyorsun ama daha hiçbir şey görmedin, bunlar daha fragman :)) acısıyla tatlısıyla birçok şey göreceksin ve bir gün yaşın bizimki gibi alıp başını gittiğinde, keşkelerinde dahil yaşadığın her günün aslında ne kadar gerekli ve güzel olduğunu fark edeceksin.

Tiroid için şunu diyebilirim eğer doktorun nodüllerin için tedaviye gerek duymuyorsa endişelenme, nodül çoğumuzda çıkabilir özellikle kadınlarda görülme sıklığı daha fazladır, hormon değerlerin normalse, nodüller de sorun yoksa doktorlar tedavi bile uygulamıyor gerek yok diyorlar.
Tiroid için selenyumu sorarsın doktoruna, dere otu da yardımcı oluyor ama doktorun onaylarsa uygun gördüğü ölçülerde kullanmalısın.
Mune abla bir ara bir yorumda denk gelmistim de sizin yaş 48 miş
26 yasında birisi olarak bunu söylemem garip gelebilir ama 48 yaş ne ki. Hic te alıp başını gitmemiş bir yas bence:KK200:

nodulun bır zararı yok
nodul harıcınde hersey bende de var-dı...

yaklasık 2-3 sene kadar aynı sekıldeydım
aşiri bır asabıyet uyku duzensızlıgı yıyorum yıyorum mıdemın bır tarafı hep bos sankı doymak bılmıyorum tatlı krızlerı falan...
saclarım da azaldı olumsuz her yonden etkılendım

dedım ... bu boyle olmayacak bende heralde seker falan var . ıc hastalıklarına gıttım endokrıne 42 tahlıl yaptı
d bende 4 mu ne cıktı cok cok altlarda
ınsulın dırencı cıktı
bırde troıd sıkıntısı cıktı

1 hafta arayla 1 ay boyunca d için ıgne yazdı
ekmege kır ye dıyecekler bunu hemsıre de eczacıda soyleyecek ama sakın oyle yapma dırek damardan almanız lazım bol balık da yemen lazım dedı
haftada 3 kez balık yedım ekmegı kızartma urunlerını patates pırınc ve şekerı kestım unlu mamullerden uzak durdum bol salata balık et yumurta buna yoneldım

6 ayda 40 kılo verdım troıd duzeldı ılacı bıraktık normal sevıyedeyım d olması gereken yerde ınsulın ıcın verdıgı ılacıda kestık

yanı yemeye ıcmeye ve vıtamınlere dıkkat edınce kısa surede duzelıyor oyle soyleyeyım

Mune Müdürüm çok güzel açıklamış, izaha gerek yok, görüyorsunuz mükemmel. :))

Sarılayım hemen:KK74:

Hayatta kalmanın sebebi vardır, göreceğin şeyler var demektir bu.
İnancın var mı bilmiyorum; ben inanırım.
Ölümden döndüğüm ve hatta ölmeyi istediğim noktalar oldu. Vazgeçtiğim.
Ama yaşıyorsam hala, var bir sebebi; öleceğim an başka demek ki dedim.
Sonra hayat değişti, işe girdim, okul bitti, evlendim, çocuk oldu... Hiçbir şey aynı anda kalmaz.
Hastalıklar insana "Öleyim" dedirtir ama katlanmayı öğretir. Katlandıkça güçlenir, güçlendikçe aşarsın. İnsan kendisi açar yolunu, kendisi seçer yolunun manzarasını...
Ben hala hastayım Myhappy biliyor musun? Geçmiyor, geçmeyecek ama hayatımı ona teslim etmiyorum, onla yaşamayı öğreniyorum her gün, her gün yeni bir gün başlıyor, yeni bir güneş doğuyor. Sen de geçersin.

Bendede var nodül. Hipotiroidi de var. Her sabah ac karnına ilacımı icer yarim saat sonra birseyler yerim.nodul gecermi hic araştırmadım. Birsey yapmaz ama yani doktor zaten onu zararli falan görseydi ilgilenirdi. Muhtemelen bogaz ultrosonunda görüldü icin rahat etmesi icin baska bir doktora git istersen bise olcagini sanmiyorum müsterih ol .
Insulin direncini de kirabilirisn bazi diyetlerle. Doktor ilac verdimi bunun icin?.
Alkolu niye icemiyorsun?
Bi de demir eksikliği de 3 ayda duzelir bence Allah beterinden saklasin iyisin iyi sen çözülmeyecek sorunlar degil bunlar canim. Ölümden baska herşeyin caresi var :)
Bende hipotiroid çıkmadı çünkü bu sefer hormonlar normal dedi doktor. 6 ayda bir ultrason 3 ayda bir genel muayene ile izlenecekmiş. Gelecek ay memlekete dönüyorum zaten orada da baktıracağız.
Doktor kilolu olmadığım için ilaç başlamadı ama üç ay içinde kilo verememiş olursam diyetisyene yönlendirecek.
Demir eksikliği benim kronik sorunum zaten yıllardır çekiyorum :( ama doktorum bu demiri adet döneminde kaybediyorsun dedi ve kadın doğum bölümüne yönlendirdi. Doğum kontrol hapı başlayabilir dedi ama hiç istemiyorum :’(
Alkolü de neden içemiyorum, sanırım yakın zamanda sınırı zorladım ve artık en ufak boyutu bile beni kötü ediyor. Ha bu aralar ruh halimden dolayı ağız tadım da bozulmuş olabilir onu bilmiyorum :(

Mune Müdürüm çok güzel açıklamış, izaha gerek yok, görüyorsunuz mükemmel. :))

Sarılayım hemen:KK74:

Hayatta kalmanın sebebi vardır, göreceğin şeyler var demektir bu.
İnancın var mı bilmiyorum; ben inanırım.
Ölümden döndüğüm ve hatta ölmeyi istediğim noktalar oldu. Vazgeçtiğim.
Ama yaşıyorsam hala, var bir sebebi; öleceğim an başka demek ki dedim.
Sonra hayat değişti, işe girdim, okul bitti, evlendim, çocuk oldu... Hiçbir şey aynı anda kalmaz.
Hastalıklar insana "Öleyim" dedirtir ama katlanmayı öğretir. Katlandıkça güçlenir, güçlendikçe aşarsın. İnsan kendisi açar yolunu, kendisi seçer yolunun manzarasını...
Ben hala hastayım Myhappy biliyor musun? Geçmiyor, geçmeyecek ama hayatımı ona teslim etmiyorum, onla yaşamayı öğreniyorum her gün, her gün yeni bir gün başlıyor, yeni bir güneş doğuyor. Sen de geçersin.
GangstaWalk abla geçmiş olsun senin neyin var :( inanç derken dini inançsa tabii ki var. Öyle tabii de zaman şimdi hiç geçmiyor... hiç...

GangstaWalk abla geçmiş olsun senin neyin var :KK43: inanç derken dini inançsa tabii ki var. Öyle tabii de zaman şimdi hiç geçmiyor... hiç...

Benimkini boşver konu senin; yani var herkesin bir şeyi demek istiyorum. Sağlık sıkıntısı en zoru ok; ama gün bugünden ibaret değil. Sen "Geçecek bu günler, Allah'ım yardım et" de, duanı et, gerisini koyver. Bak benim de ruhum daralıyor bugün; resim yapasım yok. Sabah çayı hala kaynar, bi çay içiyorum buraya takılıyorum. Oğlanın eline verdim tableti bugün "Al çocum bugün tablete doy" dedim.

İnsanın her günü bir olmaz, değişir. Bugünkü sıkıntım yarın ferah olur ya da öğleden sonraya kadardır ne bileyim geçer. Seninki de öyle. Düşündükçe insan kendine eder, sal gitsin her şey olacağına varır nasılsa; bırak dünya kahrı sana mı? İnternet elinin altında, komik bi şeyler bak gezin filan değişiverir havan.

Back
X