• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)

Ben o gazı misafir geleceği zaman alıyorum ancak. Mesela 3 hafta sonra halılarımı yıkamaya vereceğim, perdeleri,camları mis gibi yapacağım. Banyo-mutfak duvarlarını da ciflerim artık. Niye, çünkü kızıma doğum günü yapacağım.Gelenler mis gibi ev desin:KK53: Şuan rutin temizlik dışında bu saydıklarımı yapasım gelmiyor da.

sadece halı ve perde yüzünden mi bunalıma girdiniz.
diğer şeyleri yapıyomuşunuz işte daa ne.
temizlikte çok mükemmeliyetçilik bana göre değil.
ve bu halimle gayet barışığım.
aferin ben:KK15:

harikasin :) benim gozume batiyo duramiyorum yahu ne yapiyorum ne gormemezlikten gelebiliyorum :D

Bende çok istiyorum gaza gelip kalkıyorum ama hamilelik izin vermiyor bi yer toplayıp 2 oda süpürünce belimin ağrısından yapamıyorum. Sizde sorun yoksa kalkın düşünmeyin derim işler bitince psikolojikmen ruhen çok iyi hissediyor insan

harikasin :) benim gozume batiyo duramiyorum yahu ne yapiyorum ne gormemezlikten gelebiliyorum :KK70:

ozaman yanına bi yardımcı bul.
onun gazıyla yaparsın.
bende öyle oluyo.
yanımda biri olunca isteğim artıyo.

Bende çok istiyorum gaza gelip kalkıyorum ama hamilelik izin vermiyor bi yer toplayıp 2 oda süpürünce belimin ağrısından yapamıyorum. Sizde sorun yoksa kalkın düşünmeyin derim işler bitince psikolojikmen ruhen çok iyi hissediyor insan

aslin da suda olabilir hamilelik tedavisi goruyorum her ay onumuzdeki ay olcak diye evi dip kose temizledim bikmista olabilirim

ozaman yanına bi yardımcı bul.
onun gazıyla yaparsın.
bende öyle oluyo.
yanımda biri olunca isteğim artıyo.

kimi bulsam ki temizlik icin birini cagirsam esim 4 de ise gidiyo o varken de kimse rahat rahat yapamaz

Ay nasıl dayanıyorsun.
Çok titiz değilim ama dağınıklığa sınır oluyorum .
Eve gittiğimde üstümdeki montu çıkarmadan direk kedilerin dağıttığı yerlerı topluyorum :))
Eşim çok dalga gecer bu konuda ama napım yamuk bır yastık bıle deli ediyorrrrr :(

dışarı çık hava al yarım saat gez dolan eve gelene kdar açılırsın o zaman tak motoru bitir işi

Ben o gazı misafir geleceği zaman alıyorum ancak. Mesela 3 hafta sonra halılarımı yıkamaya vereceğim, perdeleri,camları mis gibi yapacağım. Banyo-mutfak duvarlarını da ciflerim artık. Niye, çünkü kızıma doğum günü yapacağım.Gelenler mis gibi ev desin:KK53: Şuan rutin temizlik dışında bu saydıklarımı yapasım gelmiyor da.
Sogukta cam nasil siliyorsunuz? Benimkiler de silinecek ama cok soguk. Ne zamandir birine sorayim diyordum. Iyi denk geldi. :))

Ay nasıl dayanıyorsun.
Çok titiz değilim ama dağınıklığa sınır oluyorum .
Eve gittiğimde üstümdeki montu çıkarmadan direk kedilerin dağıttığı yerlerı topluyorum :))
Eşim çok dalga gecer bu konuda ama napım yamuk bır yastık bıle deli ediyorrrrr :KK43:

dayanamiyorum iste bunalima giriyorum kolumu kaldirasim yok bak geldim oturdum yine pc basina :D

hadi toplasip bana gelin de bende yapim bi temizlik :d

Back
X