• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

1.5 yaşında oğlumla iş yapmak çokzor ama duramam her an mis gibi evim içim rahat mis gibi kokuyo ohh aferim bana seviyom temizlik duzen:21::21::KK71:
inanirmisin ben de oyleydim o deterjan kokusu olcak ev de daginiklik olmayacak ama iste olan oldu bana :D

temizlikte mükemmelliyetcılık sadece sızı yorar.. ıdare edecek kadar temız olsun yeter üzülmeyin.. kendınızı de hunharca kullanmayın sonrasında annem gıbı el sınırlerınızı kollarınızı omuzlarınızı kullanamaz olursunuz. kıymetınızı bılın.. sız kendı kıymetınızı bılmezsenız baskası hıııc dusunmuyor emın olun..

evet cok haklisiniz ama su an yapilmasi gerekiyo pis gibi geliyo ev

Ben gelip senin perdeleri yıkayım sen de benim çamaşırlıktakileri katlayıver nefret ediyorum çamaşır katlamaktan

konu temizlikden acılmışken kızlar daha yenı evliyim 5 ay olacak ama acaba halıları perdelerı falan bı yıkasammı halılar cok gözüme batıyor yoksa erkenmi daha bilemedim

2 haftada halı perde kirlenmez ki .
Rutin temizliği yapmışsınız zaten diğerleri çok nadiren arada yapılır .
Deterjan kokusu da evin temiz olduğunu göstermez kadınların birbiri ile yarışması sonucu çıkmış bişey .
Hmm deterjan kokuyor demek ki temizlik yapılmış ooo falan .
Şu eve gelip temizliğe bakanlara da ayrı sinir oluyorum .

konu temizlikden acılmışken kızlar daha yenı evliyim 5 ay olacak ama acaba halıları perdelerı falan bı yıkasammı halılar cok gözüme batıyor yoksa erkenmi daha bilemedim

perdeleri yika tabi 5 ay uzun bi sure halilarini yikama yuzeyden sil derim iki hafta da bi ... ben iki haftada bi silerim sene de iki yikamaya veririm perdeleride iki uc haftada bi indirir yikarim

Back
X