BİRİ BANA yardım etsin :(

selam arkadaşalr benım bır sorum olucak cok korkuyorum ben... yardım edın lutfen bana.. adetimin bitiminden 3 4 gun sonra erkek arkaşımla birşeyler yaşadık ama bu cınsel ilişki veya yüzeysel bir ilişki değil.. erkek arkaşım boşaldı ve spermleri elime bulaştı ben 15 20 dakika sonra elimi vajinama surdum ve hamile olmaktan korkuyorum lutfen bana yardım edinn:(:(

verdğin tarihe göre hamile kalman düşük bir olasılık adettin kaç günde bir oluyor örneğin 28 günde birse yumurtlama tarihin adet başlangıcından itibaren 14.güne denk gelir artı bu günde ilişkiye girsen hamile kalma şansın yüzde yirmibeştir.Yüzeysel değildi yazmışsın anlamadım vajinanamı boşaldı dışarıyamı

bnde şu anda 10 haftalık hamileyim ama bbnmki cok karışıktı kafayı yememe ramak kalmıştıki gzl haberi aldık en son adetimi 23 kasımda gördüm adetlerimde hiç gecikme olmazdı bazen daha erken olurdum ama aralık 28 e kdr görmeyince idrarda test yaptım neg. cıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi tekrarladm o da neg. cıktı biras daha bekledim olacamı düşünüyodum çünkü ağrılarım wardı ama olmadım ocak 2 de kanda baktırdım o da negatifti ama adetim 12 gün gecikmişti bu araada 2 gün lekelenmem oldu doktor sonradan üstüne görmüşsün dedi....herneyse geldik ocak 18 e hala tık yok doktorum yine kanda baktı yine negatif saçımı yoluyodum artk sinirden o kdr yıprattıkki bu bikac ay bni artk umuıdu kestim doktorumda kesti söktürücü werdi hamile değilsin dedi hem hayal kırıklığı hem üzüntü senağlamaanlicanız durumum kötüydü neyse söktürüyü kullandım doktorum en gec 10 güne kdr adet olursun dedi olmadım...........ALLAH ARTIK BENı TUTABıLENE AŞK OLSUN SÜREKLı AĞLIYODUM delikafaduldenARTIK ıSYAN NOKTASINDAYDIM TESTTE YAPMAK ıSTEMıYODUM YıNE NEG.OLUCAK DıE NEYSE DOKTORA GıTTıM DOKTORDA SASIRDI ıLK KEZ SENN GıBıSıNı GÖRÜYOUM DEDı TEKRAR TEST YAPTIK ŞUBATI 1ıNDE VEEEEE ıŞTE O MUHTEŞEM GÜN GÜZEL HABERı EŞıM WERDı BÜYÜK Bı HEYECANLA BNM Hı,Ç UMUDUM YOKTU OYSA HAMıLESıN DEDı:sm_cool::teytey: Bı AN AFALLADIM AĞLAMAYA BAŞLADIM ANNEMı ARADAIM ANNEM GELDı AĞLAYARAK ANLATTIM MUTLULUKTAN TABı SONRA DOKTORUMU ARADIM FALAN FALAN ıŞTE OOOFF NE COK YAZDIM YA KISACASI HıÇ Bı ZAMAN UMUDUNUZU KAYBETMEYıN ŞU AN 2,5 AYLIK HAQMıLEYıM HERSEY YOLUNDA COK ŞÜKÜR HER ZAMAN Bı UMUT TASIYIN OLUR MU ÇÜNKÜ HAYAT SÜRPRıZLERLE DOLUalkisalkisalkis

Arkadaslar merhaba ,
Hamilemiyim değilmiyim çıldurmak üzereyim. Adetim 6 gun gecikti ve hayatımda ilk kez böyle bir gecikme yasıyorum. İdrarla gebelik testi yaptım negatif cıktı ama daha sonra doktorların actıgı forumlarda ilişkinin üstünden daha az geçtiyse negatif cıkabilir diye bir seyler okudum. Kan testi içinde erken diyorlar. Her an regl olcakmısım gibi belirtiler var ama sanırım bunlar ilk gebelik zamanındada oluyor değilmi? deneyimleri olanalr paylaşırsa sevinirim :(( hihoyyyt
slm,ben de seninle aynı heyacanı yaşıyorum şu anda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benim de adetim çok düzenlidir.3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı.Ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum .Ama test negatif çıkınca moralim bozuldu.işallah hamilesindir

bende hic duzenli degilimdir ondan anlamam biraz zaman aldi ama sunu diye bilirim ilk test yaptigimda negative cikti ardindan boyle reg. gelecek belirtileri gibi hafif bel agrisi gibi agrilarim vardi neyse iste 1 hafta sonra tekrar test yaptim ve positive cikt bu sefer inanamadik esimle direk daha guvenilir test almaya kostuk eczaneye :) ardindan hepsi positive! positive! oyle durduk gulumsuyoruz ama ayni andada doktor hamilesin demedende sevinmek istemiyorduk korku ya yanlissa :) doktordan` sunu ogrendim sabah ilk idrar herzaman en dogrusudur :)

insallah seninde gonlune gore olur ve o positive gorursun..

Son düzenleme:
Merhaba. bende 6 gunluk reglimde gecikme yasıyorum. ama nedense regl doneminin bel agrılarını bikacgundur yasıyorum ve bugun birkac damla pembe kan geldi ve kesildi. ilk kez boyle oldu ve henuz hicbir test yaptırmadım. acaba hamile olabilir miyim.

Back
X