Biri bana yardım etsin

zaum

save the princess
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
1.360
0
66
16 yaşında 105 kg +çatlaklar=ben ne olur biri yardım etsin eger böyle dwm ederse intiharı bile düşünüyorum ltfn yardm edn

boyun kaç güzelim?
hiç doktora gittin mi?
diyet yaptın mı?
spor yapıyor musun?

boyum 1.75 doktora gittim hormonlarıma baktırdım sorun yok tek sorun bende canım sıkıldıkça yemeğe yöneldiğim için bu hale geldim ama tehlikenin yeni farkına vardım spor yapıyorum ama 3 gün yaptıysam 10 gün yapmıyorum bi başlayıp bi brakıyorm düzenli bi şekilde ilerleyemiyorum:(

canım imkanın varsa mutlaka bir diyetisyene ve yüzmeye git.
boyunda uzunmuş,zayıfladığında manken gibi görünürsün inşallah.

Imkanım yok diyetisyen ve yüzmek için maalesef:(

cnm öncelikle intihar gbi saçma bi düşünceyi sil at kafandan !!!! eğer sağlık problemin yoksa kilo almakta vermekte senin elinde bak bnm bi arkadasm var küçüklüğnde çok zayıf olduğu için çok fazla vtamn ilaç vs kullanmışlar ergenliğe grerken inanlmaz kilo aldı 17 yaşındayken 123 kiloydu düşünebiliomsn durumu iyiyki ünlü diyetsyenlere gtti kamlpalara gtti veremedi en son 1 gece oda snn gbi düşünüp herkes uyuduktan snra inhitar etmeye karar vermiş psikolojisi bozlmuştu uyurgezer olmuştu sıkıldıkçada yemek yiodu neyse intihar etmedi tabiki aradan yıllar geçti kız azmetti ve şuanda 65 kilo biliomsn yüzü bebek gbiydi daha bi gzl oldu önce kendine inanacaksın güveneceksin!!!

cnm öncelikle intihar gbi saçma bi düşünceyi sil at kafandan !!!! eğer sağlık problemin yoksa kilo almakta vermekte senin elinde bak bnm bi arkadasm var küçüklüğnde çok zayıf olduğu için çok fazla vtamn ilaç vs kullanmışlar ergenliğe grerken inanlmaz kilo aldı 17 yaşındayken 123 kiloydu düşünebiliomsn durumu iyiyki ünlü diyetsyenlere gtti kamlpalara gtti veremedi en son 1 gece oda snn gbi düşünüp herkes uyuduktan snra inhitar etmeye karar vermiş psikolojisi bozlmuştu uyurgezer olmuştu sıkıldıkçada yemek yiodu neyse intihar etmedi tabiki aradan yıllar geçti kız azmetti ve şuanda 65 kilo biliomsn yüzü bebek gbiydi daha bi gzl oldu önce kendine inanacaksın güveneceksin!!!

haklısın ama sanki hiç olmayacak gibi sanki hiç başaramyackmş gibi hissdyrm ve bazende bir gün zyflcm ve ölünceye kadar zyf kalacm d
yorum ama kendimde o gücü bulamyorum:(

Canım intiharı sil kafandan bi kere.
Olmayacak, yapamayacağım da deme.
16 yaşındaymışsın metebolizman o kadar güzel çalışıyodur ki senin şimdi.
Önce yemeni düzene sokmaya calış bence spora sonra başlarsın.
Hergün buraya yediklerini yazmaya calış ben ve buradaki birçok kişi yanlışlarını,doğrularını,yapman gerekenleri söylecektir. Yeter ki iste ve güven kendine.

Canım intiharı sil kafandan bi kere.
Olmayacak, yapamayacağım da deme.
16 yaşındaymışsın metebolizman o kadar güzel çalışıyodur ki senin şimdi.
Önce yemeni düzene sokmaya calış bence spora sonra başlarsın.
Hergün buraya yediklerini yazmaya calış ben ve buradaki birçok kişi yanlışlarını,doğrularını,yapman gerekenleri söylecektir. Yeter ki iste ve güven kendine.

gerçekten yardımcı olursanz spor ve diyet listemi yazarım ve beni yanlışlarm olursa uyarrsnz

gerçekten yardımcı olursanz spor ve diyet listemi yazarım ve beni yanlışlarm olursa uyarrsnz

Ben senin için elimden geleni yaparım tabiki.
Ama senin kararlılığın ve isteğin çok önemli biliyosun.
Önce beslenmeni düzenle ve 100 kilonun altına düştüğünde başla spora tamam mı ?

Burada bır suru catlaklar ıcın arkadasların yazdıgı basıt herkesın yapabılıcegı seyler var dıyetle bırlıkte onlarıda uygulamaya calıs umarım kısa surede verırsın ıstedıgın kıloya gelırsın .

Son düzenleme:
Canım devlet hastanesinde bir diyetisyene gitsen artık devlette de çok iyi ilgileniyorlar.
Kan değerlerine baktırsan sana ona göre diyet listesi verirler daha sağlıklı olur

canım diyetisyene neden gidemiyorsun? tek başına ve saçmasapan diyetlerle kilo vermeye sakın çalışma. bünyeni yoracak sporlar da ypma. burada destek olmk istiyorum ben sana ve yalnz degilsn bir başarı oykülerini oku bak. 16 yasnda 67 ile diyetisyene baslayıp 10kg vermiştim. su an 18 yasındym ve kilom 61:41:
neler yaptığımı sana anlatabilirm. 2 ay diyet yapmıştım. sen de evet dha uzun bir sürede ama istediğin kiloya ulasabilirsn tatlım. ki bak boyun da uzun şanslısın.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
paralı diye diyetisyene gidemiyorsan ve sgk varsan devlet hastanesindeki diyetisyenlere gidebilirsin
ama ben verdiği listeye uyamam diyorsan o başka
mesela bende sıkıntıdan yiyen spor yapmak istemeyen verilen listeye uymayan bir tipim
geçen sene canım istedi 4 ay spor ve kaçamaklarla diyet yaparak 10 kilo verdim
spor hocamda diyetisyenimde kendim oldum
ama zaten eski bir sporcu olduğum için yapmam gereken v.s. biliyordum
işin kötü tarafı bilip yapmamak
aynaya bakınca mutsuz olmak
veremeyecek gibi bir ağırlığın olduğunu düşünmek
oysa ki öyle değil
100 küsür kilodan 50 kiloya düşen Talin arkadaşımız var
sadece İSTEMEK önemli:31:

canım bence bir diyetisyene git çünkü başka türlü insan pazartesi başlayıp salı bitiriyor diyetler, birde yapacam diye inan kendine yapamam diye bişey yok canım :34::34::34:

Back
X