• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmak istemiyor

okul zamanlarında bir erkek arkadaşımızın telefon ekranında bir kız resmi evet devamlıda biriyle mesajlaşırdı ve mutluydu tabi bu fotoğraf nedir hiç bir arada görmedik denilince işte internetten tanıştım ama aileme nasıl açıklayacağım dedi kız başka bir şehirde yaşıyor uzaklığa rağmen ilişkilerini devam ettirmişler ama gel gör ki erkek olmasına rağmen böyle bir düşüncede kendi başına karar alamayan erkekler var ki o zamanlar 20 li yaşlar ..
Evet biraz yönlendirilmesi gereken biri olduğunu düşünüyorum. Yap dediğim her şeyi yapıyor, yapma dediğim şeyleri de birdaha yapmıyor ya da çok dikkat etmeye çalışıyor farkındayım. O da 25 yaşında. Konu ailesi vs değil tabii bizim durumumuzda ama belki onun da çekindiği ya da düşündüğü şeyler olabilir bilmiyorum. Ben buraya konuyu ilişkiyi toparlamak, erkeğe buluşma düşüncesini nasıl aşılarım nasıl ilişkiyi ileri taşıyıp düzenli buluşma noktasına getiririm gibi tavsiyeler alırım düşüncesiyle açmıştım ama sabahtan beri aldatıldığım ve sevilmediğimi okuyorum sadece. Burada yazılanlarla devam etmek istediğim ilişkiyi artık bitirmek istiyorum.

Böyle şeyler duyunca kalbim acıyor gerçekten ve kabul etmek çok zor. İyi ama ilk o yazdı hatta sonrasında ben hesabımı kapatmıştım falan sonra yine bir şekilde yazdı ve onun üzerine konuşmaya başladık. Biliyorum isteyen erkek her türlü çabalar elinden gelmeyecek bir şey de yoktur ama kendi isteyerek yazdığı kıza neden böyle yapsın ben bunu anlamıyorum.
Neyi kabul etmek zor engeli bas aptala . Bikac ay sonra hatirlamayacaksin bile. Yazmak ne bir ay olmus daha bi kere aksam bulusmussunuz o kadar . Gereksiz dramalara girme daha yirmilerinin basindasin. Bak biri sana deger vermiyosa gormek için zorlamiyosa o anda bas tekmeyi kendisine zamanini öldürme kimseyi adam etmeye ugrasma , adam olmuslarla isin olsun . Genceciksin sakin ol sana değer verenlere ayir zamanini eziklere degil

O an hoşuna gittiyse eve gittikten sonra ve ertesi günden itibaren 1 aydır o anlık etkilendim ama ben bu kızla yapamam diye kendi düşünüp geri çekilirdi. Buluşmanın üzerine 50 kere kavga ettik her seferinde de haklı da olsa alttan aldı seni kaybetmek istemiyorum diyip özür diledi barışmamızı sağladı. Söylediğim her şeye dikkat ediyor ve unutmuyor. İlişki anlamında biraz pasif ve çekingen olduğunu düşünüyorum ve bunu ilk günden beri düşünüyorum. Evet başkasıyla konuşuyor olabilir ben bunu bilmiyorum ama siz hiç tanımadan nasıl bu kadar kesin şekilde başkasıyla konuştuğuna eminim diyebiliyorsunuz bunu da anlamıyorum.
e siz bi kere gördüğünüz biri için çok eminsiniz ya. ben de hiç görmediğim biri için tecrübelerimden yola çıkarak yorum yapıyorum. buraya sormak sizin tercihinizdi. ben de cevap veriyorum.

böyle devam edin madem. elbet bir gün buluşursunuz.

Neyi kabul etmek zor engeli bas aptala . Bikac ay sonra hatirlamayacaksin bile. Yazmak ne bir ay olmus daha bi kere aksam bulusmussunuz o kadar . Gereksiz dramalara girme daha yirmilerinin basindasin. Bak biri sana deger vermiyosa gormek için zorlamiyosa o anda bas tekmeyi kendisine zamanini öldürme kimseyi adam etmeye ugrasma , adam olmuslarla isin olsun . Genceciksin sakin ol sana değer verenlere ayir zamanini eziklere degil
Çok haklısın ya. Bitirmek için bunları duymaya ihtiyacım varmış sanırım. Nasıl yaparım nasıl ederim düzeltebilir miyim diye düşünüyordum ama aklımda büyüttüğüm kadar görüşmemişiz bile.. Daha zaman kaybetmeye gerek yok en az 10 kişi yazmış herkes de bırakmam gerektiğini söylüyor umarım benim için hayırlı bir karar olur.

Evet biraz yönlendirilmesi gereken biri olduğunu düşünüyorum. Yap dediğim her şeyi yapıyor, yapma dediğim şeyleri de birdaha yapmıyor ya da çok dikkat etmeye çalışıyor farkındayım. O da 25 yaşında. Konu ailesi vs değil tabii bizim durumumuzda ama belki onun da çekindiği ya da düşündüğü şeyler olabilir bilmiyorum. Ben buraya konuyu ilişkiyi toparlamak, erkeğe buluşma düşüncesini nasıl aşılarım nasıl ilişkiyi ileri taşıyıp düzenli buluşma noktasına getiririm gibi tavsiyeler alırım düşüncesiyle açmıştım ama sabahtan beri aldatıldığım ve sevilmediğimi okuyorum sadece. Burada yazılanlarla devam etmek istediğim ilişkiyi artık bitirmek istiyorum.
ciddi boyuta taşımak istiyorsun ama o senle vakit geçirmek sadece demekki kendine güvenmiyor hissetiklerini hissetmiyor yoksa bunun için çabalardı olması gereken bu farkındasın birşeyler yerine oturmuyor o zaman sürdürmeninde anlamı yok uzaklaş belki özler döner istediğin gibi olur ama şuan normalinde gitmiyor içinde bunu kabul etmiyor ve kendini dinle ayrıl

ciddi boyuta taşımak istiyorsun ama o senle vakit geçirmek sadece demekki kendine güvenmiyor hissetiklerini hissetmiyor yoksa bunun için çabalardı olması gereken bu farkındasın birşeyler yerine oturmuyor o zaman sürdürmeninde anlamı yok uzaklaş belki özler döner istediğin gibi olur ama şuan normalinde gitmiyor içinde bunu kabul etmiyor ve kendini dinle ayrıl
Kesinlikle hislerimin ve ilişkinin özeti bu. Ben yolun açık olsun diyeceğim değişip dönerse elbette düşman olmam düşünürüm ama zaten işine gelip yoluna bakarsa da yolu açık olsun. Çünkü gerçekten 2 aydır çabasızlığının olduğunu fark ettim.

Seni sevdigini dusunmuyorum. Seven erkek boyle olmaz.. bulusmak icin can atar, kapinda yatar. 1 ay gorusmemek nedir ya.

Yok mümkün değil evli olmadığından kesinlikle eminim. Buluşmasında sıkıntı yok aslında sadece benden bekliyor iş dışında gel görüşelim desem saat kaç olursa olsun gelir ama sorun onun hiçbir zaman plan yapıp

Ya sevgiliyiz ama sadece 1 kere buluştuk. Buluşma sonrası 2 hafta full vize haftasıydı (o üniversitede öğretmen) hatta haftasonları bile gitmek zorunda kaldı ama sonra sınavlar bitti ve 1 haftadır buluşma ayarlamadı. Konuşma arasında sürekli buluşunca şunu yapalım bunu yapalım diyor ama plan kısmında yok.
Sevgili değilsiniz,kabul edin inat etmeyin.Aşık adamlar sevdiği kızı görmek için okyanus aşar sizin ki nazlanıyor,bahane arıyor.Size göstermediği ilgiyi başkası için kullanıyordur,o kızdan size sıra gelmiyor.... Gözünüzü açın ...

Nasıl düzeltirim, nasıl ilişkiyi kurtarabilirim diye düşünüyorsun ama:
1)ortada doğru düzgün bir ilişki yok
2)bunlar senden ziyade bu noktada adamın düşünmesi gereken dertler

Bir insanla neden bir ilişki içerisinde olursun? Hayatına bir güzellik katsın, bazı şeyler birlikte daha kolay olsun sana huzur versin diye. İttire ittire götürdüğün bir ilişkiden hayır gelir mi sanıyorsun? 2.aydasın daha ve bak kendine ne kadar bıkkın, kırgın, çıkmazda hissediyorsun. Yazık değil mi hayatım? Her hafta şehir değiştiren var, günde 2 saat yol aşıp buluşan var vize, yorgunluk falan bunlar bahane değil. 1 hafta 168 saat eder. 1 saatini bile ayırmakttan imtina eden, çocuk gibi her konuda benden komut almayı bekleyen sözde yetişkin özde ergen bir adamı şahsen ben çekemem. İşim gücüm var, hayat zaten zor bir sürü derdimiz var bir de bununla mı uğraşacağım?

Çocuk yetiştirmek istersem bir çocuk dünyaya getirmeyi tercih ederim. 25 yaşında eşek kadar adamı yetiştirmeye çalışmak gibi beyhude bir çabaya girmem. Adamı gözünde çok büyütüyorsun, yok ilgi veriyor beni alttan alıyor vs. Bunlar zaten bir kadınla duygusal bağ kurmak istiyorsa her erkeğin yapması gereken şeyler yoksa sap sap oturur. Önemli olan ekstra ne yapıyor? Zira erkeğin sevgisinin gerçekliği çabası ve icraatlarıyla ölçülür, vaatleriyle değil. Sanalda birbirine iltifat edip övmekten daha kolay ne var ki? Önemli olan bunu somutlaştırıp reel hayatta göstermek. Bir çaba var mı yoksa bununla iyi anlaşıyoruz ya yedekte dursun kafasında biri mi bu önemli.

Benim anladığım adam ikinci kategorideki tiplerden. Buradaki kadınlar "sevgilisi var ya da evli, seni muhtemelen sevmiyor" laflarını seni incitmek için yazmıyor. Belli bir yaşa gelen her aklı başında kadın artık erkek sarrafı oluyor. Bir hareketinden gelecek 5 yılını kestirebiliyorlar mesela.
Sezgi boş bir şey değildir, tecrübeden süzülmüş akıldır derler. Bu adamın muhtemelen ciddi bir ilişkisi var ve haberin yok. Kaçamak tavırları bu yüzden.
Ha bir ihtimal olmayabilir de. Bu da mümkündür ama olmaması da onu aklamaz. Erkekler görsel canlılardır. Hoşlandığı kadını görmek ister, elini tutmak ister. Buluşmak ister. Yıl olacak 2026 aynı şehirde 2 ay görüşmemenin bir bahanesi olamaz bu bir tercihtir.

Sevebileceğin, yormayacak, mutlu edecek bir sürü insan var ve sen onları tanıma şansını bu ne yaptığı belirsiz adamla oyalanarak, onu düzeltmeye çalışmak gibi boş bir çabayla harcıyorsun. Emin ol şu an ayrılsan adam çok ısrar etmez, acısından ölüp bitmez hiç de "ben hatalıyım bu ilişkiyi adam gibi bir yola koyacağım" demez. Bir ay geçer ya esas kız ortaya çıkar ya da bakarsın ki başka biriyle gayet buluşuyor sorumluluk alıyor. Kadınların anlatmaya çalıştığı şey bu işte. Değmeyecek birine çaba harcamaya ve değer vermeye değmez.
Gerçek bir bağ yok aranızda çünkü yalnızca ego tatmini, ilgi arayışı, duygusal boşluğu doldurma işlevi görüyor konuşmalarınız.

Üzücü biliyorum ama kendine saygın ve sevgin başkalarına olan hislerinden her zaman daha güçlü olmalı.

Biz internetten tanıştık ve tanışalı 2 ay oldu. İlk buluşmamızı 1. ayımızda yapmıştık. O zaman da o istememişti yani şöyle ben sitem etmiştim kaç haftadır konuşuyoruz sen niye hiç görüşmek istemedim vs. diye o da rahatsız olursun istemezsin diye zorlamak istemedim dedi çok üstelemedim. Çok spontane bir şekilde akşamın 9'unda şakalaşma üzerine aniden bir buluşma gerçekleştirdik. Onun evi benim evime biraz uzak fakat yine de o saatte ben sitem ettim diye hiç laf etmeden gelmesi güzeldi. Kahve içip tatlı yiyip beni geri evime bırakmıştı her şey çok güzeldi. Buluştuktan sonraki 1 hafta içinde birkaç kez buluşmaktan bahsetti. Yani şöyle biz sürekli şakalaşıyoruz bir konu oluyor o geliyorum bekle diyor ben de koş yazıyorum ama bu ciddi değil şakalaşma anlamında. İlk buluşmamız da bu tarz bir şey üzerine olmuştu. İlk buluşmadan sonraki gün tekrar buluşacak mıyız dedi ben de ısrar edersen olur tabii diyip güldüm sonra konu kapandı. Birkaç gün sonra işten çok geç çıkabilmişti çok yorgunum gelip sarılayım mı lütfen dedi ama saat 10'a geliyordu biz buluşana kadar 11 olurdu ve ben ailemle yaşıyorum o saatte çıkamam maalesef bu yüzden olmaz dedim. Şimdi bakıyorum ilk buluşmanın üzerinden 1 ay geçmiş ve biz tekrar buluşmadık. Ben akşamın bir saati aklına düştü diye buluşmak istemiyorum. Şu gün evdeyim müsaitsen buluşalım diye plan yaparak gelmesini istiyorum ama bu asla olmuyor. Geçen hafta Cuma günü iş çıkışında terfi alan arkadaşını kutlamak için toplu yemeğe çıktılar artık bu bende patlama noktası oldu ve kendimi tutamayıp 2 ayda 1 kere görüştük ama ben hariç herkese vaktin var gibi laflar ettim. O da bunun üzerine bu haftasonu sana söz birlikteyiz dedi. Ben de ilk buluşma da benim sitemim üzerine oldu ben böyle bir şey istemiyorum dedim ve sonuç olarak yine buluşmamış olduk. Beni sevmediğini düşünmüyorum mesajda sürekli ilgili söylediğim şeyleri unutmuyor rahatsız olduğumu söylediğim şeylere dikkat ediyor tüm triplerimi alttan alıyor vs. bunlardan çok memnunum ama ben artık buluşmak istiyorum. Ve bunu o teklif edip planların istiyorum. Bugün Cuma, yarın ve sonraki gün evde. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ki teklif etsin? Buluşma harici çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum ama bu kadar uzun süre buluşmamayla çok ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.
Yapay zekayla sevgili ol. Aynı şey. O da bol bol mesajlaşır...

Biz internetten tanıştık ve tanışalı 2 ay oldu. İlk buluşmamızı 1. ayımızda yapmıştık. O zaman da o istememişti yani şöyle ben sitem etmiştim kaç haftadır konuşuyoruz sen niye hiç görüşmek istemedim vs. diye o da rahatsız olursun istemezsin diye zorlamak istemedim dedi çok üstelemedim. Çok spontane bir şekilde akşamın 9'unda şakalaşma üzerine aniden bir buluşma gerçekleştirdik. Onun evi benim evime biraz uzak fakat yine de o saatte ben sitem ettim diye hiç laf etmeden gelmesi güzeldi. Kahve içip tatlı yiyip beni geri evime bırakmıştı her şey çok güzeldi. Buluştuktan sonraki 1 hafta içinde birkaç kez buluşmaktan bahsetti. Yani şöyle biz sürekli şakalaşıyoruz bir konu oluyor o geliyorum bekle diyor ben de koş yazıyorum ama bu ciddi değil şakalaşma anlamında. İlk buluşmamız da bu tarz bir şey üzerine olmuştu. İlk buluşmadan sonraki gün tekrar buluşacak mıyız dedi ben de ısrar edersen olur tabii diyip güldüm sonra konu kapandı. Birkaç gün sonra işten çok geç çıkabilmişti çok yorgunum gelip sarılayım mı lütfen dedi ama saat 10'a geliyordu biz buluşana kadar 11 olurdu ve ben ailemle yaşıyorum o saatte çıkamam maalesef bu yüzden olmaz dedim. Şimdi bakıyorum ilk buluşmanın üzerinden 1 ay geçmiş ve biz tekrar buluşmadık. Ben akşamın bir saati aklına düştü diye buluşmak istemiyorum. Şu gün evdeyim müsaitsen buluşalım diye plan yaparak gelmesini istiyorum ama bu asla olmuyor. Geçen hafta Cuma günü iş çıkışında terfi alan arkadaşını kutlamak için toplu yemeğe çıktılar artık bu bende patlama noktası oldu ve kendimi tutamayıp 2 ayda 1 kere görüştük ama ben hariç herkese vaktin var gibi laflar ettim. O da bunun üzerine bu haftasonu sana söz birlikteyiz dedi. Ben de ilk buluşma da benim sitemim üzerine oldu ben böyle bir şey istemiyorum dedim ve sonuç olarak yine buluşmamış olduk. Beni sevmediğini düşünmüyorum mesajda sürekli ilgili söylediğim şeyleri unutmuyor rahatsız olduğumu söylediğim şeylere dikkat ediyor tüm triplerimi alttan alıyor vs. bunlardan çok memnunum ama ben artık buluşmak istiyorum. Ve bunu o teklif edip planların istiyorum. Bugün Cuma, yarın ve sonraki gün evde. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ki teklif etsin? Buluşma harici çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum ama bu kadar uzun süre buluşmamayla çok ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.
Yedeksin bence. Seven ilgilenen insan zaman yaratır. Boşa zaman harcama bununla.

2 ayda sizi sevdiğini nasıl düşündünüz? Yüz yüze bile görüşmüyorken. Bir de buluşmayı onun aklına düşürmek nedir, isteyen zaten görüşür hatta buluşmak için can atar. Boş zamanlarında sizinle vaktini dolduruyor ve yüksek ihtimal sevgilisi veya eşi var ..

Evet kesinlikle buna katılıyorum zaten canımı sıkan şey de çabasızlığı. Mesela rahatsız olduğum bir şeyi söyleyince onu düzeltmek için gerçekten çok çabalıyor görüyorum ama buluşma için öyle değil. Şimdi buluşalım desem eminim gelir ama ben teklif ondan gelsin istiyorum. O çalışıyor ben şu an evdeyim dolayısıyla onun şu gün şu saat müsaitim demesini bekliyorum çünkü ben hep müsaitim ve bunu biliyor
Erkekler değer verdikleri kadınlar için uzaya gider, fırsat yaratır. Kadın gel demeden koşar, insan birini sevse, değer verse görmek ister..

Eminim demiyorum ama insan sevilmediğini de hissediyor ya. Annemin ameliyatını bile 3 gün boyunca nasıl oldu bugün nasıl diye sordu, sabah erken işe gidecek olmasına rağmen gece kötü hissediyorum diye sabaha kadar konuştuğu günler oldu, kavgalardan sonra kaybetmemek için çok kez çabaladı be bunları gördüm. Yani bunlar gibi çok örnek var tabii hiçbiri sevgisine kanıt olamaz ama sevmiyorsa da çok iyi seviyor rolü yapıyor.bir defa gördüğün kişiyi sevemezsin, en fazla beğenir, oşlanırsın..

Suan 23 yasindasin sanirim en guzel yaslardasin esimle tam bu yasta tanismistik beni gormek icin saatlerce yol yapmisti bilmedigi bi ülkede isteyen her dk gorusmek ister zamanini bosa harcama. Telefonda ilgi vermekten kolay ne var ? Otur simdi 10 kisiyle konus ne gibi bi efor sarf etmen gerekiyor ki telefondan ? Sizinle disarida gorulmek istemiyo aksam vs secmesinden belli . Belli ki yedeksin o seni ghostlamadan sen onu ghostla. Diger kisi yüz verse ya da daha iyisini bekliyo var bi sey . Engelle salağı direkt
23 yaşında mı, pek de küçükmüş. Olumsuz şeylere dahi bahane bulduğumuz, oldurmaya çalıştığımız yaşlar. Kazık yiye yiye öğrendik bazı şeyleri, bu minnaklar boşa vakit kaybetmesin istiyorum..

Seni üzmek istemem ancak görüştüğün kişi seninle buluşmaya yanaşmıyorsa sana karşı çok da duygu beslemediği içindir. Aksi halde seni görmeden bir ay boyunca duramazdı…Senin yerinde olsam bu kişiyle olan ilişkimi bir kez daha gözden geçirirdim. Zaten iki aydır görüşüyormuşsunuz çok uzun bir zaman da değil..

Sevgili değilsiniz,kabul edin inat etmeyin.Aşık adamlar sevdiği kızı görmek için okyanus aşar sizin ki nazlanıyor,bahane arıyor.Size göstermediği ilgiyi başkası için kullanıyordur,o kızdan size sıra gelmiyor.... Gözünüzü açın ...
Aynen öyle eşim üçüncü ayımızda ben seni görmeden yapamam diyip ozaman ünüversiteyi başka şehirde okuyorduk benim olduğum yerde kalabilmek için orda yazın iş bulup çalışmıştı gelmişkende ailemle tanıştı beni görün bilin gittiğimizde içiniz rahat olsun demişti.her gün görüşüyorduk birini görüşmeden tanıyamıyorsun.sonrasında iki senede uzaktan ilişki yürüttük okul bitince öyle devam etti.Bence bu adam evli ya da hiç umursamıyor

Aynen öyle eşim üçüncü ayımızda ben seni görmeden yapamam diyip ozaman ünüversiteyi başka şehirde okuyorduk benim olduğum yerde kalabilmek için orda yazın iş bulup çalışmıştı gelmişkende ailemle tanıştı beni görün bilin gittiğimizde içiniz rahat olsun demişti.her gün görüşüyorduk birini görüşmeden tanıyamıyorsun.sonrasında iki senede uzaktan ilişki yürüttük okul bitince öyle devam etti.Bence bu adam evli ya da hiç umursamıyor
Kesinlikle hiç lafı dolandırmaya gerek yok seven adam dağları aşar, parasını,zamanını hiç gözünü kırpmadan kadının önüne serer

Back
X