• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmak istemiyor

Evli mi sevgilisi var mı o konuda bir şey diyemem. Ama adam sizi umursamıyor, sevmiyor. Hep yazarım seven erkeğin neler yapabildiğini görseydiniz şimdi böyle ikilemde kalmazdınız. Umarım en kısa sürede en doğrusunu yaparsınız.
Seven erkeğin neler yapabildiğini görmesine bile gerek yok kıyası kendinden bile yapabilir seviyor ve görmek için uğraşıyor ama karşı taraf bunu akıl edemiyorsa sevgi değil işte senin içine bu istekleri koyan sevgiyse var olsaydı ona da bu istekleri istemsizce verirdi

Açıkladığıniz için teşekkürler, bı an meslek konusunda kandırılıyor olabilirsiniz diye uyarı amaçlı yazmıştım.

Bağlanma konusu üzerine calismalisiniz. Neredeyse hiç görmediğiniz bı insanin sizi bu kadar alt üst edeceğine inanmaniz için çok çok genç olmanız lazım. Yaşınız kaçtı? Bı de mesleğiniz var mı?
Yok yok avesis üzerinden kontrol etmiştim eminim o konuda. Bağlanma konusunda çok sıkıntı çekiyorum gerçekten ve düzeltemiyorum.. 23 yaşındayım yeni mezun oldum sonrasında da babamın hastalığı annemin ameliyatları derken açıkçası iş hayatına henüz atılamadım tüm gün de evdeyim bu yüzden.

İnsan neden sevgili olur?

Öpüp, cilveleşmek, sohbet etmek, gezip - görmek vs.. için olur sizde bunların hiçbiri yok, heyecan yok, emek yok..

Sizin sevgiliniz yok haberiniz olsun
Evet yazılanların hepsinden anladığım kadarıyla benim sevgilim sadece sanal. Buluşmuş olmasaydık gerçek olmadığını bile düşünecektim gerçekten.

Öyle mi dersiniz ya.. O zaman niye uykusundan bile feragat edip sürekli benimle konuşuyor niye sürekli zaman ayırıyor diye düşünüyorum. Yani istemese saatlerce yazmaz ya da soğuk yapmaz mıydı aklım karıştı
biriyle mesajlaşmak telefonda konuşmak çok basit şeyler ki ekstra bir mesai harcıyormuş gibi düşünmemelisin bu devirde artık herkes telefon bağımlısı. sana gerçekten değer verip seven bir insan aynı şehirde 2 ayda sadece 1 kere mi görürdü seni? kendi değerinin ve neyi hakettiğinin farkına var lütfen. seninle konuşmaktan keyif alıyor olabilir ama derin duyguları olduğunu sanmıyorum

şimdi üzül ileride üzülme, yaşın çok genç, benim o zamanki durumum zaman kaybıydı. İşin içince olunca anlaşılmıyor. Ben yakaladım. Sen şanslı olmayabilirsin. Akademisyen demişsin, gerçekten boş zamanları oluyor. Mutlaka gerçek sevgililerin de olacak. Sallayın bunu
Gerçekten seven de oldu ama onda da farklı sıkıntılar oldu. Henüz nasibime denk gelmedim sanırım ne diyim yol yakınken dönmek en iyisi..

biriyle mesajlaşmak telefonda konuşmak çok basit şeyler ki ekstra bir mesai harcıyormuş gibi düşünmemelisin bu devirde artık herkes telefon bağımlısı. sana gerçekten değer verip seven bir insan aynı şehirde 2 ayda sadece 1 kere mi görürdü seni? kendi değerinin ve neyi hakettiğinin farkına var lütfen. seninle konuşmaktan keyif alıyor olabilir ama derin duyguları olduğunu sanmıyorum
Haklısın ya. Hep iyi görmeye çalıştım ama yok yani.. Sonuçta arada arkadaşlarıyla vs çıktı ama bana vakit ayırmadı. Yarın söyleyeceğim bu hafta da buluşmak için bir plan yapmadın artık sabrım kalmadı yolun açık olsun diye ve üzerine engelleyeceğim yoksa ben uzatır yine kanarım.

Bence de ya evli ya da ciddi ilişkisi var size canlı olarak vakit ayıramıyor. Ay hadi diyelim yok sizin hakettiğiniz değer bu mu gözünüzde. Neden ilgi kırıntısı için çabalıyorsunuz? Hiç mi elele tutuşup gezeyim, karşılıklı bi yemek yiyip kahve içip sohbet edeyim, bi sarılıp öpeyim hevesiniz yok ? Yapmayın ya hayat çok güzel. Belki şu an başka bir ilişkide mutluluktan uçuyor olabilirdiniz. Yol verin gitsin.

Evet yazılanların hepsinden anladığım kadarıyla benim sevgilim sadece sanal. Buluşmuş olmasaydık gerçek olmadığını bile düşünecektim gerçekten.
eee var mı bişey arkadaşta?
sabah açmışsınız konuyu bir ısrar hareket yok mu?

sizden hoşlanmamış yeteri kadar

Çoo haklısınız ve bunu kabullenme fikri bana çok ağır geliyor. Artık hiçbir erkeği anlayamıyorum önceden istemediklerinde ya söylerlerdi ya engellerlerdi ya soğuk yaparlardı biz anlardık. Şimdi gerçekten anlamıyorum mesajda saatlerini ayırıp da buluşma kısmına niye geçmiyor ki.. Aksine kötü niyetli bir erkek mesajda daha az bulunup buluşmaya daha hevesli olmaz mıydı? Sonuçta buluşunca bi temas öpme koklama ihtimali bar ama mesajda öyle değiliz sonuçta. Bunu niye uzatsın ki ben bunu anlayamıyorum
Mesajlaşmayı herkes seviyor artık bunu bir yük gibi düşünmeyin.

Temas konusuna gelince demek ki o konuda bile aman aman ilgisini çekmiyorsunuz. Bu ne hakaret ne saldırı, üzülerek olanı söylüyorum.

Yok mümkün değil evli olmadığından kesinlikle eminim. Buluşmasında sıkıntı yok aslında sadece benden bekliyor iş dışında gel görüşelim desem saat kaç olursa olsun gelir ama sorun onun hiçbir zaman plan yapıp

Ya sevgiliyiz ama sadece 1 kere buluştuk. Buluşma sonrası 2 hafta full vize haftasıydı (o üniversitede öğretmen) hatta haftasonları bile gitmek zorunda kaldı ama sonra sınavlar bitti ve 1 haftadır buluşma ayarlamadı. Konuşma arasında sürekli buluşunca şunu yapalım bunu yapalım diyor ama plan kısmında yok.

Bence de ya evli ya da ciddi ilişkisi var size canlı olarak vakit ayıramıyor. Ay hadi diyelim yok sizin hakettiğiniz değer bu mu gözünüzde. Neden ilgi kırıntısı için çabalıyorsunuz? Hiç mi elele tutuşup gezeyim, karşılıklı bi yemek yiyip kahve içip sohbet edeyim, bi sarılıp öpeyim hevesiniz yok ? Yapmayın ya hayat çok güzel. Belki şu an başka bir ilişkide mutluluktan uçuyor olabilirdiniz. Yol verin gitsin.

eee var mı bişey arkadaşta?
sabah açmışsınız konuyu bir ısrar hareket yok mu?

sizden hoşlanmamış yeteri kadar
Ben bu konuda sadece geçen hafta cuma günü sitem ettim o da haftasonu söz birlikteyiz birtanem yazdı ben de sinirlendim bu ben sitem ettiğim için olmuş olacak böyle bir şey istemiyorum hayır dedim sonra iptal oldu. Haftaiçi hep okuldaydı şimdi de okulda. Birdaha konusunu açmadım. Yarını bekliyorum buluşma konusunu açmazsa ya da dışarı çıkıp bana teklif etmezse kısa bi mesaj atıp engelleyeceğim. Olur da dediğimi ciddiye almış olup buluşma planı yaparsa yüz yüze ayda 1 buluşmanın bana iyi gelmediğini, ilişkinin daha çok çaba ve samimiyet istediğini söylerim. Ama mesajda hiçbir şeyi uzatıp açıklamayacağım.

Mesajlaşmayı herkes seviyor artık bunu bir yük gibi düşünmeyin.

Temas konusuna gelince demek ki o konuda bile aman aman ilgisini çekmiyorsunuz. Bu ne hakaret ne saldırı, üzülerek olanı söylüyorum.
Çok garipler gerçekten ya. İlk buluşmada bile eve giderken sarılınca 2 dakika daha dur lütfen diyip bırakmak istemiyordu. O insan noldu da buluşma konusunu açmıyorum anlamıyorum.

Üç tane çocuğum var sosyal medya kullanmıyorum hiç kimsenin sosyal medyasında eşimle bir fotoğrafım yok hatta çocuklarımın bile fotoğrafı yok. Herkesde hayatı göz önünde yaşamıyor yani.

Neyse madem bu kadar eminsiniz muhtemelen sevgilisi var ve sizi sevmiyor insan sevdiği birini görmeden dokunmadan aynı şehirde nasıl yaşar ki
Yani bu da bir ihtimal ama henüz 25 yaşında ve akademik kariyer yapmaya çalışan bir erkekten bahsediyoruz. Ev düzeninden evli olduğunu asla düşünmüyorum tam bir bekar erkek evi. Haftanın 4 günü dışarıdan yemek söyleyen, kalan günler de evde tost ve makarna yapan biri. Sevgili konusunu ciddi bir yola girip telefonunu karıştırmadan elbette bilemem ama evli olduğu ihtimalini düşünmüyorum açıkçası.

Maddi sıkıntısı olabilir mi ? Siz çalışmıyorsunuz çünkü . Hani sık görüşülüp iyi mekanlara götürse hesabı falan düşününce maaşlı insana dokunabilir , kredi ödemesi kirası falan da varsa

Maddi sıkıntısı olabilir mi ? Siz çalışmıyorsunuz çünkü . Hani sık görüşülüp iyi mekanlara götürse hesabı falan düşününce maaşlı insana dokunabilir , kredi ödemesi kirası falan da varsa
Evet ben de bunu düşünmüştüm, bir arkadaşım bana açılmıştı ve biz de aynı sorunu yaşamıştık, kendisi işsiz olduğu için. Zoruna gidiyormuş.

ya çok mu naifsiniz çok mu cahilsiniz gerçekten anlayamadım ya? ilk buluşmada sarıldı bırakmadı falan demişsiniz. erkek tanımayı geçtim, insan da mı tanımadınız gerçekten? o an hoşuna gitmiştir sizinle vakit geçirmek. bu kadar. yani bu sizinle ilgilendiği, hoşlandığı anlamına vs. gelmiyor. birden fazla kişiyle konuştuğuna eminim.

koca koca insanlar bu kadar uzun süre mesajlaşmamalı. yüz yüze görüşmeli. acilen kendinize bi uğraş bulun bence.

Bunu düşündüm hele ki geçen yıl bir iş denemesi olmuş ve iflas edip memleketine dönüp geri sınavı kazanınca şimdiki mesleği için benim olduğum ile geri gelmiş bunu bana anlatmıştı. İlk buluşmada hesabı o ödedi ama 600 tl gibi bir miktardı. 2. de ben de ödeyebilirim hiç sıkıntı yok. Mekan konusunda da asla darlamadım yemek yiyelim demedim sadece kahve içelim dedim ama tatlı da yiyelim diye o ısrar etmişti. Bu aralarda iş yemeği vs diye dışarı çıktığı oldu. Bu hafta 2 kez araba muayene zamanı geldi diye arabasını götürdü. Çoğu zaman evde yemek hazırlamak yerine dışarıdan sipariş veriyor. Her gün işe ve gideceği her yere arabayla gidip geliyor. Yine de bunlar maddi açıdan rahat demek değil tabii ki ama açıkçası ayda 1 buluşamayacak konumda olduğunu da düşünmüyorum böyle bir yaşamla.

okul zamanlarında bir erkek arkadaşımızın telefon ekranında bir kız resmi evet devamlıda biriyle mesajlaşırdı ve mutluydu tabi bu fotoğraf nedir hiç bir arada görmedik denilince işte internetten tanıştım ama aileme nasıl açıklayacağım dedi kız başka bir şehirde yaşıyor uzaklığa rağmen ilişkilerini devam ettirmişler ama gel gör ki erkek olmasına rağmen böyle bir düşüncede kendi başına karar alamayan erkekler var ki o zamanlar 20 li yaşlar ..

ya çok mu naifsiniz çok mu cahilsiniz gerçekten anlayamadım ya? ilk buluşmada sarıldı bırakmadı falan demişsiniz. erkek tanımayı geçtim, insan da mı tanımadınız gerçekten? o an hoşuna gitmiştir sizinle vakit geçirmek. bu kadar. yani bu sizinle ilgilendiği, hoşlandığı anlamına vs. gelmiyor. birden fazla kişiyle konuştuğuna eminim.

koca koca insanlar bu kadar uzun süre mesajlaşmamalı. yüz yüze görüşmeli. acilen kendinize bi uğraş bulun bence.
O an hoşuna gittiyse eve gittikten sonra ve ertesi günden itibaren 1 aydır o anlık etkilendim ama ben bu kızla yapamam diye kendi düşünüp geri çekilirdi. Buluşmanın üzerine 50 kere kavga ettik her seferinde de haklı da olsa alttan aldı seni kaybetmek istemiyorum diyip özür diledi barışmamızı sağladı. Söylediğim her şeye dikkat ediyor ve unutmuyor. İlişki anlamında biraz pasif ve çekingen olduğunu düşünüyorum ve bunu ilk günden beri düşünüyorum. Evet başkasıyla konuşuyor olabilir ben bunu bilmiyorum ama siz hiç tanımadan nasıl bu kadar kesin şekilde başkasıyla konuştuğuna eminim diyebiliyorsunuz bunu da anlamıyorum.

Back
X