biri bana yardım etsin ?

bugün yeniden yaptım test negatif çıktı hemşirelik okuyan bi arkadaş hamilelikte adet olacagını hastasından birinin öyle oldgunu söyledi

normal adet gördüysen ve test te negatifse hamile değilsin korkma, ancak sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimali çook düşük ihtimal de olsa var o yüzden bunu bir daha yapma ve kendini böyle üzme.

arkadaşım acıkcası yine korkkuttu. onun üzerinden 27 gün geçti illa o testlerde belli olurdu diye düşünüyorum. göğsüm için doktora gidicem annemde gelmek istiyor hamilelik gibi bir şey cıkarsa ve annem orada bunu öğrenirse her şey çok kötü olur. benim için dua edin lütfen!!

adetimin 31inde bitmişti üzerinden bugün 10 gün geçti test yaptım negatif çıktı.bi daha test yapmama gerek var mıdır ? bilgisi olan var mı ?

anlamadığım şey boşalma veya cinsel birliktelik gibi bir şey olmamış neden korkuyorsun ? boşalmadıktan sonra nasıl hamile kalacaksın ki zaten :S

adet döneminde göğüslerde büyüme görülebilir çok bariz bir büyüme mi bu ? bence hamilelik riskin falan yok ama sen annene bir şey söylemeseydi keşke tek başına gidip bir tahlil yaptırsaydın. bilmiyorum gerçi yaptırmışsın sanırım hamile olduğunu düşünmüyorum fakat göğsündeki büyüme nedeniyle bir doktora gitmen gerektiğini düşünyorum. ayrıca bakireysen ve sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadıysan hamilelik riski çok düşüktür. sen bence göğüslerin için doktora git eğer şüpheliniyorsan da annene gitmeyeceğim doktora de tek başına git bir daha test yaptır.

adetimi 24ünde olmam lazım adet yaklaşmasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. bi doktora mail atmıştım oda gebelik yoktur fakat nolur nolmaz bi hafta sonra yine yap dedi ama annem salı günü gidecez dedi

tatlım bu kadar test tahlil yaptırmışsın merak etme hamile değilsindir eğer çok telaş yaptıysan p.tesi günü git bir doktora kendin bir tane daha test yaptır için rahatlasın salı günü annenle gittiğinde de korkmadan yaptırırsın testini

öğlene doğru bir test daha yapacam o da negatif çıkarsa salı günü rahat gidebilirim de mi ?

tatlım bak eğer ölüm kalım meselesiyse bu riske atma.. çünkü çok telaşlı görünüyorsun p.tesi kalk erkenden arkadaşlarımla buluşucam vs. bişey uydur bir kan tahlili yaptır en kesin yolu bu çünkü. sonuçları alırsın öğleden sonra ondan sonra da rahat rahat gidersin annenle doktora

kan testi yaptıramıyorum yasadıgım yer küçük babam sağlıkçıların çoğunu tanıyor o yüzden yaptıramıyorum. ama aradan 1 ay geçti testlerde illa belli olurdu diye düşünüyorum..

tatlım bak kaç gün geçmiş kaç tane test yaptırmışsın hiç merak etme bir şey yoktur hamile değilsindir milyonda birlik bir ihtimal varmış zaten gebe olman için o ihtimali de yaptığın bi sürü testle çürütmüşsün zaten hiç korkma yoktur bir şey. sürtünme yoluyla hamile kalmak çooooook zor bir olay gebelik testlerinde şimdiye kadar görülürdü ne kadar zaman olmuş hiçbir şey yoktur telaaş yapmaa rahat olll

git rahat rahat uyu valla =) salı günü de buraya boşuna telaş yapmışım kızlar diye cevap yaz hadii iyi geceleeer=))

kan testi yaptıramıyorum yasadıgım yer küçük babam sağlıkçıların çoğunu tanıyor o yüzden yaptıramıyorum. ama aradan 1 ay geçti testlerde illa belli olurdu diye düşünüyorum..
ilinizdeki sağlık merkezlerine gidebilirsin canım kaç saatini alır ki..
ben de hamile olduğunu sanmıyorum ama eğer öyle bir ihtimal varsa dikkatli ol..
bu arada sürtünmeyle sperm bulaştıysa kork bulaşmadıysa korkma..
hamile kalınıyormuş canım onu da vakti zamanında dr.lardan duymuştum..
bu arada 19 yaşımdayken tek derdim össyi kazanmaktı benim...
ama dikkatli olmalısın.. yaşın çok gençmiş.. önceliklerini iyi belirle.. çevremde o yüzden yakınan çok kişi oldu..

Son düzenleme:
üniversitede okuyorum ben zaten sevgilimde uzak bi şehirde okuyor görüşünce bi anda oldu herşey bir daha tekrarlamam asla bu arada yaptığım test negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…