- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
ben Ankara'dayım o İstanbula gitti nişan için gitme gibi bi durumum yoktu. zaten kendisi de söyledi benim de hoşuma gitmezdi diye. teşekkür ederim yorumunuz içinYakın arkadaşıysa gitmesi gerekirdi. Gitmemeliydin olmamış. Keşke sizde gitseydiniz erkek arkadaşınızla. Hiç kimsenin hoşuna gitmez böyle bir durum. Siz aynısını yapsanız neler olurdu kim bilir. Bilemiyorum bende çok sinirlenirdim.
umrumda olmadı başka yerlerde oturduk diyorher hangi bir yerde her hangi bir sekilde de karsilasabilirlerdi oyuzden gitmis olmasi bir şeyi degistirmezdi benim için ama gözlemlerdim tabi
karşilaşmış olmak duygulari deprestrdimi diye
Kabul ettiyse güzel bir daha böyle birşey yaşarsan dur ve düşün ama çok anlayışlı olunca bazen arkandan iş çeviriyorlar temkinli olarak izlemeye al artık onu cıngar çıkarmadan sakince izleben Ankara'dayım o İstanbula gitti nişan için gitme gibi bi durumum yoktu. zaten kendisi de söyledi benim de hoşuma gitmezdi diye. teşekkür ederim yorumunuz için
hanımlar günaydın öncelikle şu an kafam çok karışık ne yapacağımı bilemez haldeyim. dün gece sevgilimin arkadaşının nişanı vardı. nişan sonrası kalabalık bi grup başka bi yere oturmaya gittiler. sevgilimin eski sevgilisiyle dün nişanlanan arkadaşının nişanlısı yakın arkadaş. dolayısıyla bu ortamda o kız da vardı. gece 3te eve gelmiş. ve bana öncesinde bu kızın da geleceğinden haberi olmasına rağmen hiçbir şey söylemedi. Ben de sabah bunu öğrenince köpürdüm beni hiçe saydın gitmek zorunda değildin dedim. 10 yıllık en yakın arkadaşımın nişan günüydü oturalım diye rica etti, kıramadım diyor. gerçekten bu özensiz, düşüncesiz tavırları beni artık sinir ediyor. siz olsanız ne tepki verirdiniz ne düşünürsünüz?
Gitmemesini istemeniz ve büyük tepki vermeniz doğru değil. Birlikte gidebilirdiniz en iyisi o olurdu ama adamın tek gitmesinde de sorun yok bencehanımlar günaydın öncelikle şu an kafam çok karışık ne yapacağımı bilemez haldeyim. dün gece sevgilimin arkadaşının nişanı vardı. nişan sonrası kalabalık bi grup başka bi yere oturmaya gittiler. sevgilimin eski sevgilisiyle dün nişanlanan arkadaşının nişanlısı yakın arkadaş. dolayısıyla bu ortamda o kız da vardı. gece 3te eve gelmiş. ve bana öncesinde bu kızın da geleceğinden haberi olmasına rağmen hiçbir şey söylemedi. Ben de sabah bunu öğrenince köpürdüm beni hiçe saydın gitmek zorunda değildin dedim. 10 yıllık en yakın arkadaşımın nişan günüydü oturalım diye rica etti, kıramadım diyor. gerçekten bu özensiz, düşüncesiz tavırları beni artık sinir ediyor. siz olsanız ne tepki verirdiniz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?