biri bana yol göstersin

Ne demek gitmek zorunda değildin? En yakın arkadaşının nişanına sizin saçma bir kıskançlık kriziniz için gitmesin mi? Kusura bakmayın ama çok bencil buldum sizi. Aynı ortama girseler ne olur ki? Bu kadar mı korkuyorsunuz sizi bırakıp gitmesinden veya bu kadar mı güvensizsiniz? Sevildiğinizden hiç emin değil misiniz de gördüğü anda aklı eski sevgilisine kayar mı diye şüphe ediyorsunuz? Ben bunu sorun etmezdim eğer ilişkime kendime erkek arkadaşıma güveniyorsam eski sevgilisiyle aynı ortamda olmadı umrumda olmaz. Sevgilinizi hatalı bulduğum tek yer haber vermemiş olması sizin tepkiniz ne olacak olursa olsun söylemesi gerekirdi, gizlemesi hoş değil
benim kız umrumda değil asla bakmayacağım biliyorum güveniyorum zaten sorun haber vermemesi. eleştiri yaparken biraz daha ılımlı olabilirsiniz. bencil lafını kabul etmiyorum.

benim kız umrumda değil asla bakmayacağım biliyorum güveniyorum zaten sorun haber vermemesi. eleştiri yaparken biraz daha ılımlı olabilirsiniz. bencil lafını kabul etmiyorum.

Sorun haber verememesi mi? Madem öyle neden gitmek zorunda değildin dediniz kız umurunuzda değilse? Orasını anlamadım. Siz kabul etmeyebilirsiniz ben kendi görüşümü söyledim sevgili olmak birbirinin özel hayatına bu derece müdahale etmeyi gerektirmez bana göre. Söz konusu olan en yakın arkadaşının nişanı siz sırf kıskanıyorsunuz diye gitmeyebilirdin diyorsanız bu bencilliktir.

Sorun haber verememesi mi? Madem öyle neden gitmek zorunda değildin dediniz kız umurunuzda değilse? Orasını anlamadım. Siz kabul etmeyebilirsiniz ben kendi görüşümü söyledim sevgili olmak birbirinin özel hayatına bu derece müdahale etmeyi gerektirmez bana göre. Söz konusu olan en yakın arkadaşının nişanı siz sırf kıskanıyorsunuz diye gitmeyebilirdin diyorsanız bu bencilliktir.
ben nişana gitmesin demedim orada bir yanlış anlaşılma var sonrasındaki eğlenceye gitmeyebilir. ayrıca fikir alınmayan, birbirinden bir haber ilişkileri samimi bulmuyorum. tabii ki hayatlarımızda karşılıklı söz hakkımız var. o kadar geniş bi insan değilim

Tepki vereceğiniz için söylememiş. Söyleseydi beş dakikada bir mesaj atıp geceyi hem ona hem kendinize zehir edecektiniz. Kaldı ki en yakın arkadaşıymış. Gidecek tabi. Siz olsanız ne yapardınız?

ben nişana gitmesin demedim orada bir yanlış anlaşılma var sonrasındaki eğlenceye gitmeyebilir. ayrıca fikir alınmayan, birbirinden bir haber ilişkileri samimi bulmuyorum. tabii ki hayatlarımızda karşılıklı söz hakkımız var. o kadar geniş bi insan değilim

Tamam anladım neye gitmesin dediğinizi. Nişan sonrası eğlence de neticede arkadaşı için önemli sadece belli sayıda samimi arkadaşlar gidiyor oraya. Sizin söyleminize göre nişandan sonra hadi benden başka yakın arkadaşların gelsin ben gelmiyorum mu demeliydi? Siz söylediğimi başka yere çekiyorsunuz tabi ki söz hakkınız var olmalı da ben size bi haber olun demiyorum zaten haber verilmemesinin yanlış olduğunu belirttim, fikir almayın da demedim elbette danışılabilir ama fikir almak farklı ben istemiyorum gitme demek farklı. Bir insanın en yakın arkadaşının en özel günlerinden birine nişan veya nişan sonrası eğlencesine git gitme kararını verebileceğinizi düşünüyor olmanız dahi yanlış, sizin böyle bir kararı vermeye hakkınız yok. Burdan bakınca da sizin ilişkiniz bana hiç samimi gelmiyor güvensizlik üzerinize ilişki kurmuşsunuz. Bu kadar da çiftler birbirine müdahil olabileceğini düşünmemeli. Dar görüşlü bir insan olduğunuzu anlayabiliyorum zaten özellikle belirtmenize gerek yok, soruma cevap vermemişsiniz ayrıca madem kız umurunuzda değil neden sevgilinize gitmeyebilirdin dediniz?

Canım öncelikle o kızın orda olduğunu eşin sana söylemiş rahatlıkla ismini söylemeyedebilirdi. Bak bu çok önemli. Eşin sana açık davranıyor. Eğer bu tip bir olayda sert tepki gösterirsen eşinde sana yalan söyler. O kızın ismini söylemese nerden haberin olacaktı. Eşine keşke söylemeseydim dedirtme. Bu yönüyle yaptığını doğru bulmuyorum.

Back
X