Aşılama biri banada anlatsın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nevbahar21

Rabbim sana sonsuz şükürler
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
467
11
33
kızlar bende bu ay aşılama yaptıracam neler yapılacağını birileri banada anlatsın lütfen

[SUP][/SUP]
kızlar bende bu ay aşılama yaptıracam neler yapılacağını birileri banada anlatsın lütfen

adetin 2.günü kontrole gidersin doktor sana uygun ilacı verir muayene ettikten sonra.3.gün ilaçlara başlarsın 4-5 gün sonra ilk kontrolün olur daha sonra 2-3 gün aralıklarla sürer kontrollerin yumurtaların istenen duruma gelince aşılama günün belli olur.
önce yumurtaların erken çatlamasını önleyecek iğneyi yaparsın daha sonrada çatlatma iğnesini.bunların hangi gün ve saatte olacağını doktorun söyler zaten.çatlatma iğnenden 36 saat sonrada aşılaman olur.eşinin verdiği spermler yıkanıp ayıklandıktan sonra kalanları sana muayene pozisyonundayken enjekte ederler.çok kısa ve acısız bir işlem.

çok teşekkür ederim canım ya kimse cevap yazmıyor diye umudumu kaybetmiştim benim fazla umudum yok eşim varikoselden ameliyat oldu ama ilerleme olmadı bakalım artık nasip meselesi

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım ya kimse cevap yazmıyor diye umudumu kaybetmiştim benim fazla umudum yok eşim varikoselden ameliyat oldu ama ilerleme olmadı bakalım artık nasip meselesi

herşey nasip kısmet.ümidini hiçbir zaman kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…