biri beni durdürsün
o kadar yedimki bu hafta +400 hop geldi zaten kilomda takildi kaldi tiyo verin kizlar duraklamayi nazil atlatirim
Yeşil çayın içine pul biber atıp limon sıkıyorsun yarım cnm bunu denemedim ama okumuştum 1 lt suya yapıyorsun gün boyu içiyormuşsunbiri beni durdürsün
o kadar yedimki bu hafta +400 hop geldi zaten kilomda takildi kaldi tiyo verin kizlar duraklamayi nazil atlatirim
ay bitek ben değilmişim 6 da yemiştim en son 12 de bitki çayı içtim ama 11 gibi karnım bi guruldamaya basladı sormahemen raporumu veriyorum
dün gece buraya yazmam etkili oldu ve ben kendi kendimi durdurdum
gurul gurul guruldayan bir karınla 2 bardak su içip yattım
tabiki sabah tartıyada yansıdı
tatlım buray yazman gerekiyorKızlar merhaba, ben de diyet gruplarınızdan birine girmek istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Ben varım takımda ve listede olmama rağmen bi ileri iki geri beni bu kış ayları kötü etkiledi monicim hep yiyesim ama spor yapmayasim var.kimse durdurulmak istemiyor mu?hımmm
hadi bakalım
Biri beni durdursunnnbu saatte canim ekmek peynir yemek istiyoooooo
İstemem tabiii hem o kadar spor yapiyorum boşa gitmesin dimiYemedinnn değil miii :))
Hedefine az kalmış ... o ekmek peynir hedefe giden yola dinamit döşer .
Hem göbiş yapar gece gece .
Aaaa göbeğin çıksın istemezsin değil miiii ?
Tatlım cuma yarışmasına katılmak istiyosan 14.takıma gidebilirsinBende araniza katilmak isterimm kabul eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?