Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 bardak yağsız tuzsuz patlamış mısır 70 kalori diye biliyorum![]()
Monicigim yiyemedim zaten kizim sabote etti o uyurken gidip alacaktim bayads uzak satilan yer yuruyusde yspmis olacaktim yemeden once amma kiz uyaninca gidemedimde yiyemedimdeAaa bileğimin hakkıyla diyoooooya onu kazanabilmek için yaptığın fedakarlıklara ne olacaamdem yicektin o kadar eziyet çekmene Ne gerek vardıki diyeti yapmasaydın çöreğini yeseydin
yani bu ne lahana turşusu bu ne perhizmi neydi bişi vardı anldın sen onu
![]()
Benim de bitter çikolata yiyesim var şu an aslında bugün az da yedim atsam mı bi kare ağzıma![]()
Benim de bitter çikolata yiyesim var şu an aslında bugün az da yedim atsam mı bi kare ağzıma![]()
Immmm bi karecikk miii saknn bi karecik derken paketin sonu gelmesinhiç tatma daha iyi
![]()
Ayşecim hayırlı olsun topiğin
Veeee biri beni durdursun annemin getirdiği kabak tatlısını bitireceğim tek başıma![]()
Şimdilik gözümün önünden kaldırdım bir daha görüşmeyiz inşallahkabak tatlısını yakmak için kaç saat spor yapacağını düşün kuzum
derhal uzaklaş
![]()
Ayşecim hayırlı olsun topiğin
Veeee biri beni durdursun annemin getirdiği kabak tatlısını bitireceğim tek başıma![]()
Şimdilik gözümün önünden kaldırdım bir daha görüşmeyiz inşallah
Ayşe'ciğim,
Hayırlı uğurlu olsun topiğin hepimize...
Takipte ve katılımda olacağım siteye girdiğim de...
Sizlerin nezdinde herkese çok teşekkür ederimAyşecim hayırlı olsun topiğin
Arkadaşlar sanırım regl oluyorum ve aşerir gibi tatlı istiyorum. Neyseki şuan istesemde alabilecek bir yerde değilim![]()