• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Yaa biri beni de durdursuuuunnn :kızgın:

6 ay içinde tüm doğum kilolarımı verdim (20 kg). Sağlıklı beslenme ve spor hakkında onlarca bilgiye sahibim ama hiç birini uygulayamıyorum :işsiz: Bu son iki haftadır akşam 6 civarı acayip acıkıyorum. Sabah iyi güzel ölçülü dengeli besleniyorum, tamam diyorum böyle devam.. ama akşam olunca tazmanya canavarına dönüşüyorum :KK53: Şuan 57 kiloyum ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum. Ayy biri beni de gazlasın yaa :KK55: Haftada 2-3 gün spor yapıyorum. Yaptığım spor da anca yediklerimi eritmeye gidiyor:cry:

Yaa biri beni de durdursuuuunnn :kızgın:

6 ay içinde tüm doğum kilolarımı verdim (20 kg). Sağlıklı beslenme ve spor hakkında onlarca bilgiye sahibim ama hiç birini uygulayamıyorum :işsiz: Bu son iki haftadır akşam 6 civarı acayip acıkıyorum. Sabah iyi güzel ölçülü dengeli besleniyorum, tamam diyorum böyle devam.. ama akşam olunca tazmanya canavarına dönüşüyorum :KK53: Şuan 57 kiloyum ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum. Ayy biri beni de gazlasın yaa :KK55: Haftada 2-3 gün spor yapıyorum. Yaptığım spor da anca yediklerimi eritmeye gidiyor:cry:
canım sakin:KK19:maşallah 20 kg vermişsin 4 kg nin lafımı olurHoppa
bol bol su iç bitanem ve akşamları ayran da içebilirsin bi koca bardak ,oda seni tutacaktırHoppa
5.takıma uğra kızlar seni motive eder:KK19:

canım sakin:KK19:maşallah 20 kg vermişsin 4 kg nin lafımı olurHoppa
bol bol su iç bitanem ve akşamları ayran da içebilirsin bi koca bardak ,oda seni tutacaktırHoppa
5.takıma uğra kızlar seni motive eder:KK19:

Teşekkür ederim, hemen bakıyorum :KK19:

güzel gidiyor canımcım listemi çok sevdim bakalım sonrakiler nasıl olacakHoppa
oo süpersin bi aferim de benden sana:KK9::KK15:
Çok sevindim senin adına:KK68:
Basladığından beri ne kadar fark etti?

Ayrica ben bugunde kacamak yapmadım. Canım tatli istiyor hafiften ama ara ögundeki yogurdumun icine tarcin koyacağım ;) belki aktivya yerim.

Masanın üzerinde tatli tuzlu kurabiyeler var... Bu hafta 1.7 kilo vermis biri olarak cık yemeyeceğim En Büyük KK hem tadını biliyorum sabahki tartıda gördüğümle bir değil ;)

Masanın üzerinde tatli tuzlu kurabiyeler var... Bu hafta 1.7 kilo vermis biri olarak cık yemeyeceğim En Büyük KK hem tadını biliyorum sabahki tartıda gördüğümle bir değil :KK66:
harikasınn:KK9::nazar:böyle kararlı olmalıyız ki kilolardan kurtulalımHoppa

Nasil bir listeye uyuyorsunuz banada söyleyin 7kilo var yapıştı bana :KK61:
canım ben diyetisyene gidiyorum onun verdiği listeye uyuyorum ,sende sana uygun bi liste bulabilirsin yada bizler sana yardımcı oluruz:KK19:

Aylardır 57 kiloyum ilk doğumda iradeli olan ben veremiyorum ama artik eski kiloma dönmek istiyorum bana oneri verin lütfen oyle hızlı kilo verim derdinde değilim burada destekle haftada 1 e bile raziyim

Yemekte browni var hiç dayanamam. ama hepinizin dediği gibi sabah tartıda eksiyi görmek hiçbir tatlının yerini tutamaz :KK73:

ooo maşallah maşallah kaçamak yapan yok ne güzel:KK36:
yoksa yoksa cıssları yiyiyorsunuz da durdurulmak mı istemiyorsunuz :stop:

musmutlu bir pazar günü olsun inşallah:KK36:
kaçamaksız hafta sonu geçirmek istiyorsanız önce buraya uğrayın:KK56:
birileri mutlaka sizi durduracaktır:KK6::KK6:

:KK200::spor:Selaaaam
Ben 9.takımdan Döne. Arada sizi okuyorum bana iyi geliyorsunuz, merhaba demek istedim.:KK54:

Back
X