- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Iyyy cips miGoren kossunnn cabukk yazsinnn yoksa masanin ustundeki yarim paket cips mideme girecekk![]()

Hemen uzaklaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyyy cips miGoren kossunnn cabukk yazsinnn yoksa masanin ustundeki yarim paket cips mideme girecekk![]()
Cok kotu bisey di mi kaptanim?Iyyy cips mi
Hemen uzaklaş![]()
Hiç değmez canımCok kotu bisey di mi kaptanim?Kendimi yatak odasina attim tehlike gecti insaallah
tesekkurler
![]()
TartiiiHiç değmez canım
Tartıyada bukadar az kalmışken
Cuma tartı sonrası daha sağlıklı birşeyle ödüllendirirsin kendini![]()
Kaptanim ama neden boyle seyler yapiyorsunuzzz ogle yemegi vakti geliyorEki Görüntüle 2116673
gben
Canım aklıma sen geldin geçen ki cips muhabbetinden dolayı
Yemeeee hiç yeme artık![]()
aboww bu neEki Görüntüle 2116673
gben
Canım aklıma sen geldin geçen ki cips muhabbetinden dolayı
Yemeeee hiç yeme artık![]()
Kaptanim ama neden boyle seyler yapiyorsunuzzz ogle yemegi vakti geliyor![]()
aboww bu ne![]()
harikasın şahgül kaptanımCanı başka birşey isteyen varsa itinayla soğutulur![]()
Üfff 300 kalori en azharikasın şahgül kaptanım
benim takımada bi uğrayıver sana zahmet, yarın revani ile sınavı olacak kızçem var![]()
yemedin inşallahCanım çok ıslak kek istiyor
EVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYEyemedin inşallah![]()
Ay sen rakip takımdansın ye yeEVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYE![]()
pis onlar pis içinden böcek çıkıyo hepEVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYE![]()
ayy günah kızz, yemesinAy sen rakip takımdansın ye ye
Baktım netten ortaboy dlm 572 kaloriymiş
Ohh cumaya gelsin artılar
![]()
572 KALORİYİ YAKMAK İÇİN NE KADAR SPOR YAPMAK LAZIMAy sen rakip takımdansın ye ye
Baktım netten ortaboy dlm 572 kaloriymiş
Ohh cumaya gelsin artılar
![]()
Canım şaka bir yana sakın yeme572 KALORİYİ YAKMAK İÇİN NE KADAR SPOR YAPMAK LAZIM