• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri Beni Durdursunn!! Çeyizlerim :))

Banyo paspasimi da aldim sonunda beyaz aldim bunlardan banyo setim beyaz ve beyaz herseye uyar diye
2015-02-03 03.05.47.webp

ve utu masasi bi kac konu okudum burdan ama yinede kendi bildigimi okudum gibi cok hosuma gitti cunku
2015-02-03 03.05.05.webp

boyutu xl :KK55: utu koyulan yerde kalkabiliyor cok hosuma gitti

son olarakta karaca vücut ve bas havlularindan murdümü alarak seriyi tamamladim:KK49:

Pasta fanusum tam olarak bu degilmis ☺ gittim baktim aldim kapali kutu gelcek diye eve getirmeyince modelleri karistirmisim :KK70:
neyse kizlar supurgemi aldim bugun ve yorum istiyorum sizden iyi mi diye :KK17:

Screenshots_2015-02-06-00-55-58.webp

philips 9911 modeli

Kizlar bu supurgeyi kullanan kimse yok mu ? Ben bunu aldim ama cok uygun fiyata arnica dolasiyo konularda hep.. gerci o sulu ama cok mu para verdim acaba buna diyorum.. aslinda kampanyadan aldim ama yinede icin icimi yiyo destek bekliyorum

Kizlar bu supurgeyi kullanan kimse yok mu ? Ben bunu aldim ama cok uygun fiyata arnica dolasiyo konularda hep.. gerci o sulu ama cok mu para verdim acaba buna diyorum.. aslinda kampanyadan aldim ama yinede icin icimi yiyo destek bekliyorum
almışsınız ne güzel neden yiyor içinizi ben daha uygun bir süpürge almıştım ama bu fiyata bir çok model vardı. alınmış bitmiş sıkmayın canınızı. mutlulukla kullanın

almışsınız ne güzel neden yiyor içinizi ben daha uygun bir süpürge almıştım ama bu fiyata bir çok model vardı. alınmış bitmiş sıkmayın canınızı. mutlulukla kullanın
Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim..
bi tanidigim onerdi bana bunu ve nedense tum supurgeler yuksek fiyatlarda dolasiyormus gibi kostum direk aldim ama sonra burda yazanlari okuyunca uzuldum biraz denemedim bile dusunun yani ☺umarim guzel cikarda pisman olmam

Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim..
bi tanidigim onerdi bana bunu ve nedense tum supurgeler yuksek fiyatlarda dolasiyormus gibi kostum direk aldim ama sonra burda yazanlari okuyunca uzuldum biraz denemedim bile dusunun yani ☺umarim guzel cikarda pisman olmam
philips süpürgelerden genel olarak herkes memnun ama her markanın her modelin şikayetçisi varmı var. ne güzel tavsiye üstüne gitmişsiniz. benim gibi süpürgelere domates muamelesi yapmamışsınız. :D

Bir iki parca daha☺ ama niye bu ceyizleri bir araya yiginca azicik gorunuyo ki??
20150218_153637.webp
babacim sagolsun hasir ne istesem aninda eve teslim yapiyo☺
20150210_235357.webp

el emegi goz nuru olmasi lazim☺ araciyla iletildi tam emin degilim..

Back
X