Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmm cok tesekkur ederim.. hepimizin oyle olur ins☺ayyy ama bunların hepsi çok güzel Allahım hayırlısıyla iyi günlerde kullanmaı nasip etsin musmutlu günlerde![]()
inşallah canım hayırlısıyla olmayanlara versin AllahCanimmm cok tesekkur ederim.. hepimizin oyle olur ins☺
Cok tesekkur ederim:))Hepsi çok güzeller mutlu günlerde kullanın inş..
bosc urunler cokkk guzelll :)Eki Görüntüle 1383912 Eki Görüntüle 1383915 Eki Görüntüle 1383916 Eki Görüntüle 1383919 kendileri beyaz eşyalarim olur ☺ ocagimi ev kira olacagi icin ankastre alamadim ama alacagim zaman kesinlikle hotpoint alacagim
Cok tesekkur ederim☺bosc urunler cokkk guzelll :)
ablam kullanıyor canım ya bu yada buna çok yakın bi model, toz torbalı değil suluda değil, haznede kir birikiyo sonra onu yıkıyo, çok memnun philipse süpürgede vede ütüde verdiğin paraya acıma derim nazar değmesin taş gibiler :)Kizlar bu supurgeyi kullanan kimse yok mu ? Ben bunu aldim ama cok uygun fiyata arnica dolasiyo konularda hep.. gerci o sulu ama cok mu para verdim acaba buna diyorum.. aslinda kampanyadan aldim ama yinede icin icimi yiyo destek bekliyorum
ablam kullanıyor canım ya bu yada buna çok yakın bi model, toz torbalı değil suluda değil, haznede kir birikiyo sonra onu yıkıyo, çok memnun philipse süpürgede vede ütüde verdiğin paraya acıma derim nazar değmesin taş gibiler :)