biri beni durdursuuun!!

diegosever

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
3
0
6
35
Ankara
yoldaşlar merhaba:) yıllardır yorumlarınızı,çözümlerinizi,deneyimlerinizi okudum,bilgilendim. bi türlü üye olup ben de buradayım demek nasip olmadı. ışte o gün bu gün :) kardeşlerim bi el atın da şu psikolojime, beş ay sonraki düğünümde disko topu gibi bir gelin olmayayım:) olayın özeti şudur ki, 26 yaşında 1.57 boyunda 75 kiloda koç burcu pkolu nisan sonu evlenecek olan fakat hala yusyuvarlak olan bi insan evladi var karsinizda. etraftakilerin aman canım sana kilo yakışıyor sevimlisin böyle demeleri yüzünden yüz kiloya merdiven dayadık,ben artık sevimli değil güzel olmak istiyorum :) başarısızlıkla sonuçlanan üç gün süren diyetlerim oldu,istikrarsızlık göbek adım oldu.umutsuzum,ama bu halimden de tiksiniyorum. bana bu işin olabilirligini anlatın lütfen :( severim sizi ben ;)

ahhh pkos ah,,adet düzensizliği, göbek, kıl tüy..aynı sorundan müzdaribiz..bende kilo yok ama adet düzensizliğimi çözmeye çalışıyorum

burda..Allah kolaylık versin bize sorunlarımıza :50:

bu arada Allah tamamına erdirsin,,mutlulular :16:

teşekkür ederim :) herşey o pkosun yüzünden oldu zaten. kaç tane doktora gittim yasminden başka çözümleri yok. inşallah bi yolunu bulurlar

teşekkür ederim :) herşey o pkosun yüzünden oldu zaten. kaç tane doktora gittim yasminden başka çözümleri yok. inşallah bi yolunu bulurlar

maalesef tedavisi de yok nasıl illetse..adetlerin düzensizse eğer soğan kürünü tavsiye edrim işe yarıyor..

burdan okumuştm onu, bi iki gün denedim ama midem kaldırmadı :( sende işe yaradi mi?

ben üç ay yaptım içebiliyorum yani iş yaradı sayılır iki kere geldi ama her ay adet gördüm diyemem içtiğim süre zarfında..

Back
X