Biri beni sakinleşdirsin çıldırıcam yoksa .....

Haklısın kumadayı saklıcam en iyisi kalksın ordan bir şu odadakı beylerde çıksın yalnız kalır kalmaz saklicam ölenden sonrada yokum evde olcam arasın dursun manyakhihoyyyt

kesinlikleee yapppkaydirigubbakcemile5:dance:

kesinlikleee yapppkaydirigubbakcemile5:dance:

Yapcam Vallahi. O bür odadıkı manyak herif az önce gelib bize burda sıcak klimayı az daha aşağı yapdı. Bir bağırdım görmen lazımdi. Sen kendi odana bak delirtmeyin beni o kumandayı alıp parça parça ederim dedim. Musulman değilmisiniz siz hastayı görmüyonmu? dedim Ben ne bileyim hasta olduğunu. Körmüsün dedim sabahdan elimde kol kadar mendille geziyorum.kötükedihüso

Bak ya, sinir oldum şimdi ben bu kıza... Gaza getirmek gibi olmasın ama, masasına doğru gideeer, iki elimi masasının üstüne koyarak yüzüne öyle bir yaklaşırdım ki,ha bir de gözlerimi pörtletirdim... Bana bak kızım bu klima konusunda böyle ısrarlı davranırsaaan, seni o klimanın fanlarına doğru sokarım çıkamazsın derdim!!! Valla yapışırdım saçına , ne yalan söyleyim... Laftan anlamayana karşı tek tekniğim bu.Acımam! Şiddete hayır mış... Hayır efendim! Yeri gelince hakedenler var ya! :oklava:

Bu dayağı hakk etmişlerden. Soğukdan tüylerim diken diken oluyor yatıyor oluyor yatıyor. Allaha hevale ediyorum bu mübarek ayda onları.

müdürüne dilekçeyle şikayet et. bi değişme olmazsa klimayı boz. kumandayla olcak iş değil bu galiba.aklinialirimsmile

Ay deli oluyorum klimayı 15 derecede çalıştırlılan bir şey zannedip illa köklemek zorunda hissedenlere.. Ortam ısısı dediğin kişiye göre ayarlanır ya,normal oda sıcaklığına sabitlersin 24-25 derece kimse şikayet etmez,ha arkadaş çok ateşliyse 1-2 derece arada düşürülür,hasta etmek ne demek ya,yerinde oolsam klima -normal oda sıcaklığı denilen şey denir,insanı ne hasta eder alıp çıktısını koyarım önüne eğer ,olmadı şikayet et artık illa ki üstü çekineceği biri vardır,ya da çocuk gibi o açsın sen kapa,böyle gitsin.. Klima da öyle bir ayar var belli bir sıcaklıkta sabitleyip,istediğin saatte çalışıp kapanmasını ayarlabiliyosun,özelliklerine bir bak istersen

Ay deli oluyorum klimayı 15 derecede çalıştırlılan bir şey zannedip illa köklemek zorunda hissedenlere.. Ortam ısısı dediğin kişiye göre ayarlanır ya,normal oda sıcaklığına sabitlersin 24-25 derece kimse şikayet etmez,ha arkadaş çok ateşliyse 1-2 derece arada düşürülür,hasta etmek ne demek ya,yerinde oolsam klima -normal oda sıcaklığı denilen şey denir,insanı ne hasta eder alıp çıktısını koyarım önüne eğer ,olmadı şikayet et artık illa ki üstü çekineceği biri vardır,ya da çocuk gibi o açsın sen kapa,böyle gitsin.. Klima da öyle bir ayar var belli bir sıcaklıkta sabitleyip,istediğin saatte çalışıp kapanmasını ayarlabiliyosun,özelliklerine bir bak istersen

Hem bizim klima bizim oda için fazla yani odanın ölçüsü için fazla güçlü. O yüzden dahada soğuk oluyor. Biri bizim odamıza girerse buzdolabı gibi burası delimisiniz ya diyor ama kime diyor. Mudure solemem işe yaramaz tek laf etmez ona . Aranızda anlaşın der hep. Bende orta okul çocuğu gibi sorunlara gitmek istemiyorum. İnsanca söylüyorum kendisine olmuyor, kavgayla diyorum olmuyor. yarın işe gelmicem 15 dk olsun çıkıyorum zaten izin aldım. Sizlerle saat farkı var onun için ölen burda yerimseniben

Kızlar ben eve gidiyorum yorumlarınıza cevap yazamassam kusura bakmayın. Yarın cevaplarım. Ben evde dinleniyim olmicak böyle yoksa. Hepinize teşekkür ederim. Sizleri seviyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende nefret ederim üsümekten sinir oluyorum böyle seylere
menepoza mi giiriyomus arkadasiniz?? SIKINTISI neymis okadar
klimanin karsisina oturrttururun bayani bütün gün buz kessin

Slm kızlar kısaca derdime geliyim.
Ben özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Odada 3 kız bir erkek oturuyoruz. Klimayı her gün oyle bir açıyorki ben iki günde bir qripden ölüyorum. 1 ay önce iznimi kullandım ama iznim boyunca yatakdan kalkamadım 1ay qripmi olur insan? Günde 3 tane iyne yapdırdım 10 gün boyunca oturamıyordum damarlarım desem yem yeşil olmuşdu iyne yapdırmakdan.

Dün yine klimayı öyle bir açdı ki sabah işe zor kalkdım. Boynum tutulmuş burun gitti nefes alamıyorum kafamda sanki davullar çalıyorlar. Sabah diyorum şu klimayi yarım saat yak yarım saat kapat. Hayır bana sıcak diyor ya kızmış sanki tövbe tövbe
:kızgın: Ya kızım diyorum biz 2 kız bir erkek senle baş edemicekmiyiz kapasana diyorum ama kime diyorum. Sabah sinirden facebookda yazdim. Hastayimmmm Allah bu mübarek ayda klimayı aşağı dereceye koyanların gönlüne insaf versin. Aminnn!!!! yazmışım. Utanmadan yazıyor: Allah hastalarada şifa versin diye. Deliricem yaaaaaa
:delphin:
Dinlediyiniz niçin sağ olun kızlar

:1shok:

Bizim işyerimizde bu problem yaşanıyor.
Klima 2 arkadaşa çok geliyor bizlere gelmiyor.Onlar donuyoruz diyor ama bize çok sıcak.Çoğunluğa sıcak olduğu için mecbur açıyoruz.Onlarda genelde hırkayla oturuyor
Soğuk olunca insan üzerine bişey alır Ama sıcak olunca ne kadar soyunabilirsinki sonuçta. . .
Elbette onlarıda düşünyoruz .Bazen kapatıyoruz yada kapıları açıp heryerin aynı derecede olmasını sağlıyoruz . . :kedi:

Back
X