Biri beni sakinleşdirsin çıldırıcam yoksa .....

Git müdürünle konuş.
Kızla adam akıllı tekrar konuş, laftan anlamıyorsa başka yoldan anlat.:oklava:

olaya bak ya... ben öss ye girmeden 2 gün önce hastanelik olmuştum bu klima yüzünden.
inşallah havalar hemen serinler de klimaya gerek kalmaz diye dua edeyim ben de sizin için bari...
direkt altında kalmamaya çalışın, gerekirse hırka uzun pantolonla falan gidin işe..

müdüre git işte böyle böyle dokunuyor hasta oluyorum bari yarım saat açıksa yarım saat kapalı dursun de..müdür müdahale etsin

Kendine özel bi vantilatör alsın ve bence başından kalkmasın hep karşısında otursun.:)

nedir bu klima ya ne gereksiz şey açın camları da içeri temiz hava girsin.hastanelerde bile bi cam açmaya kalkıyorum arkadan şak diye camı kapatıyorlar ya kardeşim içeri temiz hava girsin bir ben sizin pis nefesinizi koklamak zorundamıyım.üstelik oraya şifa bulmaya gidiyorsun bide kalkmışlar klima çalışıyor camları kapatalım diyorlar ozaman ne diye hastaneye geliyorsunuz .bundan sonra böyle onlar kapadıkça camı ben açacağım.

ne demek ya o açıyorsa sen de kapat
ayrıca yaz bitti artık klimasız gayet rahat duruluyor
ben tüm cıngarlığımı yapardım
olmadı şefine şikayet et
ben sözümü dinletemiyorum hasta oluyorum güçsüz oluyorum geçende de ondan izin almıştım yine hasta olup izin almak istemiorum fln de

20 derecenin altına düşmüyorsa pek sorun olmuyor aslında. Siz biraz taktığınız için hasta oluyorsunuz hasta olacağım derken derken hasta oluyorsunuz. Diğerleri de bu kadar sık hasta oluyor mu sizin gibi?

Bende klimadan boyun fıtığı oldum.. görseniz dışarda hava 40 derce ben yün hırka boynumda şal ile çalışıyorum ..Bunun önüne geçilemiyor ne yazık ki ..onlar soyunamicağına göre biz giyinicez :1ninca:

Biri beni boyle yataklara dusurene kadar klima derdine dusse, o klimayi alir o kisinin kafasina geciririm!

Tamam sicaktan bunalmis olabilir karsi taraf ama sizi hasta edecek kadar abartmasina hakki yok. orta yolu bulmaniz lazim. hic laftan anlamiyorsa da bilemicem, ya ust merciye sikayet, ya da disleri gostermek gerek.

Arkadaşım madem 3 kişi baş edemiyosunuz tek kişiyle, üst yönetime taşıyın konuyu. Umarım torpilli falan değildir :1closedeyes:

neyseki kış geliyor rahatlarsın...ama müdüre git bence ve yazık elektrige de bak nasıl kapatıyorlar

20 derecenin altına düşmüyorsa pek sorun olmuyor aslında. Siz biraz taktığınız için hasta oluyorsunuz hasta olacağım derken derken hasta oluyorsunuz. Diğerleri de bu kadar sık hasta oluyor mu sizin gibi?

Oluyor kızzz bizim burda arkadaş var o yeni geldi odamıza dakika bir qol bir 2 gün geçmedi boynu tutuldu qrip oldu.

Bende klimadan boyun fıtığı oldum.. görseniz dışarda hava 40 derce ben yün hırka boynumda şal ile çalışıyorum ..Bunun önüne geçilemiyor ne yazık ki ..onlar soyunamicağına göre biz giyinicez :1ninca:

Soyunur soyunur soyunmaya meraklı bir tip zaten kaydirigubbakcemile3

arkadaslar pasif karakterde olmayın ya nasıl sözünüzü geciremiorsunuz anlamıorum...olmadı üzerine falan yürü böyle hasta mı olacaks süreklii..valla bende sinirlendm bak kötükedihüso

arkadaslar pasif karakterde olmayın ya nasıl sözünüzü geciremiorsunuz anlamıorum...olmadı üzerine falan yürü böyle hasta mı olacaks süreklii..valla bende sinirlendm bak kötükedihüso

Bir ben üzerine yürümekle olmuyor ki, diğerlerine de soğuk demiyorlar bir şey. Onunla kavqa etmekden bıkdım. Kavqa ediyorum tmm diyor 10 dk sonra yine başa dönüyoruz. Üzerine yürüsem o beni boğar ya 10 yaş büyük benden.
kaydirigubbakcemile3

:))) sende onun anladığı dilden konuş işi yüzsüzlüğe vur... ne söylerse söylesin sen yine de kapalı tut klimayı.

Yaaaa sormayın o konuLarda herkes farkLıdır:) bisimde dersanede oLurdu donardık kışın akıLLının teki camLarı açtırırdı neymiş içeri hava aLsın
Yaaa diorum içeri biz yokken hava aLsın bide kapıyıda açıyo öLüp qeberip qitcem::)
ama şuda var yazın bende çok açarım kLimayı ama sınıftakiLer istemezdi:) kumandayı sakLarLardı ama çözümünü buLdum o kapaqı kaLdırınca küçük siqorta qibi bi tuş var onu kaldırınca çaLıoşıo:D yani bnLe baş edemioLardı ama sürekLi açık tutmak saçma..

Back
X