• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri beni sakinleştirmeli

Bagirin..
Valla mutfaga gidin salona gidin kapiyi kapatin bazen tabak canakta kiriyorum ben...
Uykusuzluk yorgunluk ev isi birde psikolojik baski bazen desarj olmak gerekiyor

Bebeğiniz atak döneminde olabilir normalde sıkıntısız uyuyan bebeklerde bile bu dönem zor uyumasina ve sık uyanmasına sebep oluyor ben de anne olunca öğrendim...biraz daha sabırlı olmanız gerek ayaklarına ve sırtına masaj yapın biraz rahatlamasını sağlarsınız...

Allah yardımcımız olsun =) biz de gecede en az 6-7kere uyanıyoruz. Ortalama on kere.

Bebiste kucuk degil.ki 14 aylik gazi mazi yoktur onun.
Uyumak istemiyorsa uyumasin valla birakin gitsin.
Gece benim kizimda cok uyanir.
Azi disleri.cikiyor olabilir.
Evde yeterince enerji atamiyor olabilir.
Ben massallah cok sakin bir anneyim bazen bende delirecek gibi oluyorum moyle yorulup oyle hirpalaniyorum ki midem bulanip kusuyorum...
O zaman anliyorum cok stress yuklendigimi ara ara oluyor.
Gidip baska odayadefter kitap yirtip bagiriyorum.
Bir kitapta okumustumiyyi geliyor

Cnm sence 2,5 saat fazla değil mi? Belkide uyumak istemiyordur.

Tam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Ahh canım benim bebekli olmak böyle bir şey ben üç gündür sadece 4 saat uyudum bebek uyuyunca eşimle ilgileniyorum yada temizlik yapıyorum kendimi unuttum zaten. hergün banyo yapan ben artık 3-4 gğnde bir banyo yapabiliyorum bazen bebeğim uyummamakta o kadar çok ısrar ediyorki ben onu uyutmaya çalışırken zorla bir gözünü açık bırakıyor yaa:KK57:ben böyle bir şey görmedim. Bazen uykusuzluk o kadar kafama vuruyorki bebeğim bana inat uyumuyormuş gibi hissediyorum. Ama çoğu zaman 5 saat aralıksız uyuyor. Daha 2,5 aylık uyanınca dans ediyorum onunla, Şarkılar söylüyorum kitaplar okuyorum kısacası yoruyorum Onu, Yorulduğu için de aralıksız uyuyor 5 saat.

Ne kadarlik bebeginiz. ?
Uyuturken sallamayin konusmayin. Emziriyorsaniz yaniniza yatirin yatarak emzirin. Zorla uyutmayin... benim kizimdan ögrendiklerim

bir sıkıntısı olmuştur ondan ağlamıştır, yazık kızmayın
siz gerilince daha çok huzursuz oluyordur
battaniyede biraz sallayın ağrısı sızısı azalsın öyle durumlarda

Tekrardan teşekkür ediyorum tüm yorumlar için. Bir buçuk saat uyudu yaklaşık. O sırada sakinleştim. Uyanınca gayet güzel vakit geçirdik. Yorucuydu ama geçti bitti çok şükür =) Darısı diğer uykuların başına=)))

nedense çok iyi bi anne olduğunu sezdim burdan :)
ne bileyim buraya bunları yazdıgında bile vicdan azabı çekmişsin çok duygusalsın belli.
kendini yıpratma cocuk biraz büyüsün hepsini özlersin sonra:)

Çocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.
Ahhh ne güzel yazmissiniz..iste hayalimdeki bebek böyle yapinca uyuyandi ama resmen suya düstüler :KK35:

okuyamadım hepsini ama o gün ne ile başladıysan uyutmaya öyle devam et

örneğin emzirmeye başladın 20 dakika geçti uyumadı bir de sallayım dersen başa sarıp tekrar uyuma hazırlığı ile birlikte züre uzuyormuş

böyle de uyumadı deyip gezdirince bir yarım saat daha derken zaten hem sen sinirleniyorsun hem de uyuyamayan bebek

14 aylık imiş uyku aralıklarına dikkat et, 1 uykuya indirmek istiyor olabilir gündüz

mesela ben ısrarla 11 gibi uyusun öğlen yemeği hazırlayayım istiyordum

sonra yemekten sonra uyutmaya başlamıştım düzelmişti

bunda kizacak ne var ben 2 saat emzirdigimi bilirim tek memeden artik uyusmustu dusun halimi memeden dusunce agliyodu annelik iste ilkin kiziyosun sonucta insansin sonrada vicdan yapiyosun hepimiz ayniyiz sikma canini

Back
X