Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun =) biz de gecede en az 6-7kere uyanıyoruz. Ortalama on kere.
Anne olmak kolay değil
Neden cennet annelerin ayaklarının altında
Ahh canım benim bebekli olmak böyle bir şey ben üç gündür sadece 4 saat uyudum bebek uyuyunca eşimle ilgileniyorum yada temizlik yapıyorum kendimi unuttum zaten. hergün banyo yapan ben artık 3-4 gğnde bir banyo yapabiliyorum bazen bebeğim uyummamakta o kadar çok ısrar ediyorki ben onu uyutmaya çalışırken zorla bir gözünü açık bırakıyor yaaTam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Öptüm alnindanGoogle görsellere girin sakat doğan çocuk resimlerine bakın. Sakinleşirsiniz..
Git biraz dini kitap oku anlarsınCennet annelerin ayakları altında lafını da hiç anlamam...
Ahhh ne güzel yazmissiniz..iste hayalimdeki bebek böyle yapinca uyuyandi ama resmen suya düstülerÇocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.