• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bu adamın problemini söylesin

Peki o olay hiç olmasaydı tavrınız nasıl olurdu? Yani o zaman da nerden çıktı bu ilgi alaka uzak dursun der miydiniz? Cevabınız hayır ise ve bütün bunlar o olay ile ilgili ise bilmiyorum Kur'an'a el bastırsanız ya da dediğim gibi bir aile terapistine gitseniz. Hani uzmanlar bazen asla affedemem denilen şeyleri gerekli telkinlerle başarabiliyorlar.

neden diyeyim kocamı çok seviyordum, ama ozamanda böle değildi yani ilk seneyi saymazsak tabi ozaman da her an yanında olmamı isterdi gerçekten çok ilgili bir adamdı, ilk seneden sonraysa sen bana ilgi göster demeye başladı sen evdesin yorgun olduğumda senin beni baştan çıkarman gerekir falanlar filan, uzman düşünüyorumda çok para isterler diye ne bileyim off ne uğraşacam durumumuzda yok verecem paraya yazık çocuğumun bin tane ihtiyacı varken inceldiği yerden kopsun oda zamanla soğur rahat bırakır diyorum,

aynen dediğniz gibi çok laubali hareketleri konuşmaları, artık şeytan zil takıp oynuyordur şu halimize eğer o yapıyorsa gerçekten çok başarılı bu konuda, öbür türlüsünü yani eşimin benim yakınıma göz koyduğu düşüncesini düşünmek bile midemi kaldırıyor,

EŞinizin size karşı ilgisizliğinden çok dertlisiniz tanıdığınız kişi rahatsız olduğu konuyu size anlatmış ve derdinize dert katmış bence bu yüzden sinirlisiniz. Size kendimden bir örnek vereyim nişanlım bazı dönemler çok ilgisizleşiyor ben bu durumdan yakınmaya başladığımda kendini savunmaya geçiyor şöyle yapıyorum böyle yapıyorum ilgisiz değilim diye söylüyor. ILgisiz davrandığının farkında bile olmadığını görüyorum biz kadınlar hep ilgi bekleyen varlıklarız ama erkekler bunun farkına zor varıyor farkına vardıklarında da aşırı bir ilgi alaka... Evet biz daha yolun başındayız sizin durumunuz çok farklı küçük bir bebeğiniz var eşinizi rahatsız olduğunuz konu hakkında uyarın yapmaya devam ederse o zaman başka şeyler düşünürsünüz. Derdinizi eşinizle konuşarak halletmeye çalışın tavşan daha küsmüş dağın haberi yok durumu olmasın.

kilit nokta acmak istemediginiz konuda.
her ne yaptıysa "midenizi bulandıracak" seviyeye getirmis sizi.

konusmak istemediginiz olayın kesinliginden emin misiniz? cinsel bir durum mu? karsı tarafın yanlıs anlama veya aktarma durumu olamaz mı? eger bu durumdan eminseniz ve siz bu olayı abartmayarak igrenmenize yol acacak duzeyde aldatılmıs oldugunuzu dusunuyor iseniz;
malesef önünüzde iki yol var, ya sevginiz ve cocugunuz yuvanız icin evliliginize devam edecek ya da ayrılacaksınız.

bu hissiyatınızdan oturu hic bireysel ve/veya cift olarak bir psikologa gitmeyi dusundunuz mu?
tam olarak bilemezsin anlatan kişi yanlışta anlamış yada yuva dağılmasın diye bana sonradan bölede söylüyor olabiliyor hani onun yüzünden olmasın diye bende aradayım bilmiyorum,

neden diyeyim kocamı çok seviyordum, ama ozamanda böle değildi yani ilk seneyi saymazsak tabi ozaman da her an yanında olmamı isterdi gerçekten çok ilgili bir adamdı, ilk seneden sonraysa sen bana ilgi göster demeye başladı sen evdesin yorgun olduğumda senin beni baştan çıkarman gerekir falanlar filan, uzman düşünüyorumda çok para isterler diye ne bileyim off ne uğraşacam durumumuzda yok verecem paraya yazık çocuğumun bin tane ihtiyacı varken inceldiği yerden kopsun oda zamanla soğur rahat bırakır diyorum,

Yorgun oldugumda sen beni bastan cikar ne demektir?
Esiniz bir haltlar karıştırmis anlaşılan...

Neyse zaten o olay gecmis gitmis
Esinizin durumu da siz kendinizi geri cektiniz ya ondan boyle.
Ya da o zamanlar yediği haltlardan size firsat kalmıyordu
Simdi kimse yok, size eli mahkum...

tam olarak bilemezsin anlatan kişi yanlışta anlamış yada yuva dağılmasın diye bana sonradan bölede söylüyor olabiliyor hani onun yüzünden olmasın diye bende aradayım bilmiyorum,

bence arada kalarak hem evliliginize hem de kendinize zarar veriyorsunuz.
belki esiniz baba oldugu icin daha sevecen bir insan oldu ama siz bunu farklı yorumluyorsunuz... belki siz bu olaydan ötürü tesadufen uzaklasınca aranızdaki iliski birden kacan kovalanıra döndü. hicbirimiz bilemeyiz.

once kendiniz icin bir iyilik yapın ve bir uzmana basvurun. acık acık her seyi anlatın.
doktorlara ne kadar utansak da saglık icin soyunuyor rontgen vs cekiniyorsak bu anlatma olayını da oyle dusunun.
sonra da konusmalarınız dogrultusunda evliliginizle ilgili diger sorunlardan da bahsedersiniz ve esinizle beraber gidersiniz.
belki sorun sandıgınız kadar cözülemez degildir...

ek: asıl problem o olayı anlatan kiside bile olabilir. belki hayal kurup uydurdu? boyle huyları olup olmadıgını bilmek icin o kisi ye bir sure gozleme alın. burada deseydiniz ki bir tanıdıgım bana kocam icin böyle böyle dedi... biz de inanılır sey degil. belki yalan soyluyordur vs diye yorum yapabilirdik ama su an gercekliginden sizin bile emin olamadıgınız birsey icin kim ne diyebilir ki

Back
X