Biri Canım Diğeri Cananım

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Cuma günü babama sevgilim olduğunu açıkladım. Tek sordu soru burda mı oldu. Ben başka şehirde okuyorum. Ailemin olduğu şehire gitmiştim bende burda dedim hayırlısı olsun kızım dedi. Ertesi gün detayları öğrenmek için evi aradı. Okulunu bırakmazsın değil mi dedi asla dedim peki 35 yaşında mı dedi saçmalama baba dedim peki kaç yaşında dedi bende benden 2 yaş büyük dedim ki ben 21 yaşındayım. Tahsil durumu ne dedi. Lise bitmek üzere üniversite sınavlarına hazırlanıyor dedim. Benim de üniversite 2 bitmek üzere. Orta okul terk yani öyle mi dedi hayır lise dedim. Sende dışardan bitirmişssin baba ve şimdi çok başarılısın dedim. Babam orta okul terk şimdi ikinci üniversitesini okuyor kaç tane örnek var dedi sen varsın yeter dedim. Eve geldi ve erkek arkadaşımın ismini öğrendi. Bir ara aynı işyerinde çalıştıkları için babam tanıyor. Sen kaç para maaş alacaksın o kaç para maaş alacak sen adamamı bakacaksın üstelik sen onun kaç katı üstünsün. Evleneceğin kişi senin bir adım ötende olmalı sen okuyacaksın doktoranı yapacaksın dedi. Ben asla okumayacağım demedim bitireceğim zaten ama erkek arkadaşım da bir hata yapmış farkında var düzeltmek için çabalıyor. Babam sana 1 ay müsade düşün ama kesinlikle iletişime geçmeden sonra karar ver dedi. Erkek arkadaşım da asla ayrılmak istemiyor ben mücadele ederim diyor. Bende severek ayrılmak istemiyorum. Varsa sıkıntılar kendim farkında varıp ayrılmak istiyorum ama babamı da üzmek istemiyorum sürekli içiyor zaten bir sorun oldu mu daha çok içiyor ben ne yapacağım. Babam ondan özür dileyip bitirmemi istiyor. Sen onunla mutlu olamazsın çocuğun olsa yine bakarız ama sen 4-5 koca da mı mutlu olmak istiyorsun dedi.Bir de erkek arkadaşım çalışıyor. Aşçı Chef yardımcısı ki chef yardımcısından daha çok biliyor chefini ona soruyor. İşletme müdürü fark etmiş bir yer açmayı düşünüyorlar erkek arkadaşımı da başına geçirmeyi düşünüyorlar ve babam bunu bir başarı olarak görmüyor.

Son düzenleme:
Yani ne gerek var ki simdi söylemişsiniz
Bi okulunuz bitsin,evlilik teklifi edilsin oyle açıklasaydınız
Yani gumburtuye gitmişsiniz yazik olmus
Babam saklanmasını sevmiyor. Ve çevresi geniş olduğunu için birisinin görme ihtimali çok yüksekti. Bugün 500. günümüz artık dayanamadım. Başkasından duysa çok kötü olacaktı.

Cuma günü babama sevgilim olduğunu açıkladım. Tek sordu soru burda mı oldu. Ben başka şehirde okuyorum. Ailemin olduğu şehire gitmiştim bende burda dedim hayırlısı olsun kızım dedi. Ertesi gün detayları öğrenmek için evi aradı. Okulunu bırakmazsın değil mi dedi asla dedim peki 35 yaşında mı dedi saçmalama baba dedim peki kaç yaşında dedi bende benden 2 yaş büyük dedim ki ben 21 yaşındayım. Tahsil durumu ne dedi. Lise bitmek üzere üniversite sınavlarına hazırlanıyor dedim. Benim de üniversite 2 bitmek üzere. Orta okul terk yani öyle mi dedi hayır lise dedim. Sende dışardan bitirmişssin baba ve şimdi çok başarılısın dedim. Babam orta okul terk şimdi ikinci üniversitesini okuyor kaç tane örnek var dedi sen varsın yeter dedim. Eve geldi ve erkek arkadaşımın ismini öğrendi. Bir ara aynı işyerinde çalıştıkları için babam tanıyor. Sen kaç para maaş alacaksın o kaç para maaş alacak sen adamamı bakacaksın üstelik sen onun kaç katı üstünsün. Evleneceğin kişi senin bir adım ötende olmalı sen okuyacaksın doktoranı yapacaksın dedi. Ben asla okumayacağım demedim bitireceğim zaten ama erkek arkadaşım da bir hata yapmış farkında var düzeltmek için çabalıyor. Babam sana 1 ay müsade düşün ama kesinlikle iletişime geçmeden sonra karar ver dedi. Erkek arkadaşım da asla ayrılmak istemiyor ben mücadele ederim diyor. Bende severek ayrılmak istemiyorum. Varsa sıkıntılar kendim farkında varıp ayrılmak istiyorum ama babamı da üzmek istemiyorum sürekli içiyor zaten bir sorun oldu mu daha çok içiyor ben ne yapacağım. Babam ondan özür dileyip bitirmemi istiyor. Sen onunla mutlu olamazsın çocuğun olsa yine bakarız ama sen 4-5 koca da mı mutlu olmak istiyorsun dedi.
Her şeyi geçtim ama "sen 4-5 kocada mı mutlu olmak istiyorsun" lafından sonra babamı düşünüp vicdan yapmazdım. Net.

Her şeyi geçtim ama "sen 4-5 kocada mı mutlu olmak istiyorsun" lafından sonra babamı düşünüp vicdan yapmazdım. Net.
Ve babamın değerlendirme kriteri benim doktora yapmış olup onun ortaokul mezunu olması. Ama daha öyle bir durum yok.

Her sorunda içiyor mu babanız?
Ayrıca eskidendi o erkek çalışır kadın çocuk doğurur bakar.
Şimdi iki kişi çalışınca anca geçiniyor insanlar zaten.
E siz daha fazla maaş alsanız ne oluyor?
Sizden fazla maaş alanın ömür boyu garantisi mi olacakmış da bununla evlenseniz 4-5 kocada anca mutlu olacakmışsınız?
2. üniversite ama çok yanlış düşünceler.

Her sorunda içiyor mu babanız?
Ayrıca eskidendi o erkek çalışır kadın çocuk doğurur bakar.
Şimdi iki kişi çalışınca anca geçiniyor insanlar zaten.
E siz daha fazla maaş alsanız ne oluyor?
Sizden fazla maaş alanın ömür boyu garantisi mi olacakmış da bununla evlenseniz 4-5 kocada anca mutlu olacakmışsınız?
2. üniversite ama çok yanlış düşünceler.
Her sorunda iki katı içiyor. Hergün içer zaten. Eşim benden bir adım önde olmalıymış ona göre. Erkek arkadaşımın bi hayali bile yokmuş oysaki var. Benim ömür boyu bir adam mı besleyecekmişim onun yerine kedi köpek almalıymışım. Sonuçta o para eve ortak giriyor iyi bir gelecek için.

Ve babamın değerlendirme kriteri benim doktora yapmış olup onun ortaokul mezunu olması. Ama daha öyle bir durum yok.

babanın bu şekilde değerlendirmesi gayet normal. haksız da sayılmaz. seni sağlama almak istediği için ona kızma. sonuçta onun üniversiteyi kazanıp kazanamayacağı henüz belirsiz.

Her sorunda iki katı içiyor. Hergün içer zaten. Eşim benden bir adım önde olmalıymış ona göre. Erkek arkadaşımın bi hayali bile yokmuş oysaki var. Benim ömür boyu bir adam mı besleyecekmişim onun yerine kedi köpek almalıymışım. Sonuçta o para eve ortak giriyor iyi bir gelecek için.

Babanız çok farklı bi kafada kusura bakmayın da.
Siz okulunuzu bitirin erkek arkadaşınız da öyle, yolunuzda devam edin seviyorsanız sıkı sıkı sarılın.
Aynen para ortak eve girecek hayat müşterek siz bildiğinizi okuyun babanıza da he he deyip geçiştirin en iyisi.

babanın bu şekilde değerlendirmesi gayet normal. haksız da sayılmaz. seni sağlama almak istediği için ona kızma. sonuçta onun üniversiteyi kazanıp kazanamayacağı henüz belirsiz.
Kızmıyorum sadece ikisini de üzmeden orta yolu bulmak istiyorum.

Babanız çok farklı bi kafada kusura bakmayın da.
Siz okulunuzu bitirin erkek arkadaşınız da öyle, yolunuzda devam edin seviyorsanız sıkı sıkı sarılın.
Aynen para ortak eve girecek hayat müşterek siz bildiğinizi okuyun babanıza da he he deyip geçiştirin en iyisi.
Babam en iyisi davulcuya verelim seni dedi. 1 ay düşün taşın sonra kararını ver ha devam edersen de gizleme bizde bilelim ben seni evlendiririm hayat senin hayatın dedi. Ama şimdiden anneme ayrılacak benden özür dileyecek diyor.

Babam en iyisi davulcuya verelim seni dedi. 1 ay düşün taşın sonra kararını ver ha devam edersen de gizleme bizde bilelim ben seni evlendiririm hayat senin hayatın dedi. Ama şimdiden anneme ayrılacak benden özür dileyecek diyor.

O öyle desin boşver sen sevgiline güveniyorsan bildiğin yoldan git

Babaniz sizin icin endiseleniyor hakli olarak bu statu farkindan dolayi biten nice evlilikler var ama sevgiliniz azimle calismaya devam ederse guzel bi meslegi kazanci olursa ve kendisini babaniza ve size ispat ederse babaniz da sorun cikarmayi birakicaktir..zamana birakin aceleniz yok daha gencsiniz sevgiliniz meslegini eline alsin babanizin karsisina bidaha ciksin..

Babaniz sizin icin endiseleniyor hakli olarak bu statu farkindan dolayi biten nice evlilikler var ama sevgiliniz azimle calismaya devam ederse guzel bi meslegi kazanci olursa ve kendisini babaniza ve size ispat ederse babaniz da sorun cikarmayi birakicaktir..zamana birakin aceleniz yok daha gencsiniz sevgiliniz meslegini eline alsin babanizin karsisina bidaha ciksin..
Haklısınız tabi ki ama erkek arkadaşımın mesleği var bir franching işi açabilirse gündem de olan kahvecilerden hem iyi para kazanır hemde eğitimine yoğunlaşır diye düşünüyorum. Babam da sonradan bitirdi ve bunu söylediğim de kaç kişi var mı bu örnekten üstelik sen ne kadar öndesin bu adam ucacak mı diyor

Back
X