- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
Cuma günü babama sevgilim olduğunu açıkladım. Tek sordu soru burda mı oldu. Ben başka şehirde okuyorum. Ailemin olduğu şehire gitmiştim bende burda dedim hayırlısı olsun kızım dedi. Ertesi gün detayları öğrenmek için evi aradı. Okulunu bırakmazsın değil mi dedi asla dedim peki 35 yaşında mı dedi saçmalama baba dedim peki kaç yaşında dedi bende benden 2 yaş büyük dedim ki ben 21 yaşındayım. Tahsil durumu ne dedi. Lise bitmek üzere üniversite sınavlarına hazırlanıyor dedim. Benim de üniversite 2 bitmek üzere. Orta okul terk yani öyle mi dedi hayır lise dedim. Sende dışardan bitirmişssin baba ve şimdi çok başarılısın dedim. Babam orta okul terk şimdi ikinci üniversitesini okuyor kaç tane örnek var dedi sen varsın yeter dedim. Eve geldi ve erkek arkadaşımın ismini öğrendi. Bir ara aynı işyerinde çalıştıkları için babam tanıyor. Sen kaç para maaş alacaksın o kaç para maaş alacak sen adamamı bakacaksın üstelik sen onun kaç katı üstünsün. Evleneceğin kişi senin bir adım ötende olmalı sen okuyacaksın doktoranı yapacaksın dedi. Ben asla okumayacağım demedim bitireceğim zaten ama erkek arkadaşım da bir hata yapmış farkında var düzeltmek için çabalıyor. Babam sana 1 ay müsade düşün ama kesinlikle iletişime geçmeden sonra karar ver dedi. Erkek arkadaşım da asla ayrılmak istemiyor ben mücadele ederim diyor. Bende severek ayrılmak istemiyorum. Varsa sıkıntılar kendim farkında varıp ayrılmak istiyorum ama babamı da üzmek istemiyorum sürekli içiyor zaten bir sorun oldu mu daha çok içiyor ben ne yapacağım. Babam ondan özür dileyip bitirmemi istiyor. Sen onunla mutlu olamazsın çocuğun olsa yine bakarız ama sen 4-5 koca da mı mutlu olmak istiyorsun dedi.Bir de erkek arkadaşım çalışıyor. Aşçı Chef yardımcısı ki chef yardımcısından daha çok biliyor chefini ona soruyor. İşletme müdürü fark etmiş bir yer açmayı düşünüyorlar erkek arkadaşımı da başına geçirmeyi düşünüyorlar ve babam bunu bir başarı olarak görmüyor.
Son düzenleme: