Her gün şehit haberi artık yanmasın anaların yüreği ölmesin kimse.
Kiminin oğlu dayısı yeğeni evladı kocası herkesin bir parçası gidiyor her gün.
Bu kadar mi basit insan cani kimse dur demeyecek mi artık.
Televizyonu açmaya korkar olduk.
Polisler askerler şehit haberleri analar ağlıyor kim bilir nasıl yanıyor ocakları yürekleri?
Daha ambulansın sesini duyduğunda içi ürperen anneye nasıl verilir oğlun şehit oldu haberi?
Benim küçük bir kardeşim var 4 yaşında hep polis olmak istemiştir.
Polis kıyafetleri aldı ne zaman bir polis görse koşar gider bende polisim diye tanışırdı polislerle .
Hayal kurardı hep küçük aklıyla bize göreve gittim hırsızları yakaladım diye anlatırdı.
Dün sabah uyandığında anneme gitmiş anne artık polis olmak yok demiş.
Annem neden oğlum demiş dilinin döndüğünce teröst var anne teröst demiş polisleri askerleri öldürüyorlar demiş.
Küçücük bir çocuğu bile sevdiği bir meslekten soğuttu bu adiler.
Kaç canı kaç yüreği yaktılar birileri artık dur desin...
Yanmasın kimsenin canı artık.
Rabbim tüm görevdeki çatısmadaki askerimizin şehitimizin yardimcisi olsun korusun onlari inşallah ölmesin bir kişi daha.
Kiminin oğlu dayısı yeğeni evladı kocası herkesin bir parçası gidiyor her gün.
Bu kadar mi basit insan cani kimse dur demeyecek mi artık.
Televizyonu açmaya korkar olduk.
Polisler askerler şehit haberleri analar ağlıyor kim bilir nasıl yanıyor ocakları yürekleri?
Daha ambulansın sesini duyduğunda içi ürperen anneye nasıl verilir oğlun şehit oldu haberi?
Benim küçük bir kardeşim var 4 yaşında hep polis olmak istemiştir.
Polis kıyafetleri aldı ne zaman bir polis görse koşar gider bende polisim diye tanışırdı polislerle .
Hayal kurardı hep küçük aklıyla bize göreve gittim hırsızları yakaladım diye anlatırdı.
Dün sabah uyandığında anneme gitmiş anne artık polis olmak yok demiş.
Annem neden oğlum demiş dilinin döndüğünce teröst var anne teröst demiş polisleri askerleri öldürüyorlar demiş.
Küçücük bir çocuğu bile sevdiği bir meslekten soğuttu bu adiler.
Kaç canı kaç yüreği yaktılar birileri artık dur desin...
Yanmasın kimsenin canı artık.
Rabbim tüm görevdeki çatısmadaki askerimizin şehitimizin yardimcisi olsun korusun onlari inşallah ölmesin bir kişi daha.