Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Kendi bitirmek istedi neden böyle bir şey yaptıgını merak ediyorumbirsey yazmana gerek var mi ki ?
engelle gitsin.
Yer yapıyor derken anlamadım vallahiBulaşma hiç.. Eski sevgilindir muhtemelen.. Yer yapıyo aklınca.. Bu tuzağa gelme..
Yok tatlım yer yapıyor derken yani seni yeniden kazanmak için bir şekilde sana ulaşmaya çalışıyor anlamında dedim:)Yer yapıyor derken anlamadım vallahi
Yaani beni kim işletsin başka
Kendi bitirdi ayrılırken senden sogudum o lafınla bile dedi. Şimdi de beni denemeye çalışıyor anlamıyorum cidden çok tuhafHiç bulaşma,merak da etme,
Çocuk gibi oynasın oynasın sıkılınca gitsin.
Anlaşılmayacak bir şey yok,kendini o kadar önemsiyor ki ,istediği zaman istediği kişinin hayatına müdahil olma hakkını kendinde görüyor.Kendi bitirdi ayrılırken senden sogudum o lafınla bile dedi. Şimdi de beni denemeye çalışıyor anlamıyorum cidden çok tuhaf
Bence cevap verme, hic bisey olmamis gibi yap. Oysa kudurur. O degilse de zaten fakeKendi bitirmek istedi neden böyle bir şey yaptıgını merak ediyorum
Bence cevap verme, hic bisey olmamis gibi yap. Oysa kudurur. O degilse de zaten fake
Görüldü yapacagım sadece görüp cevap vermediğimi anlasınAnlaşılmayacak bir şey yok,kendini o kadar önemsiyor ki ,istediği zaman istediği kişinin hayatına müdahil olma hakkını kendinde görüyor.
Dürüst olan insan,kusura bakma hataydı,barışalım der.
Bu fake hesaptan sizi deneyecek aklı sıra.
Mantıklı insan işleri değil bunlar,zaman kaybı sadece.
KesinlikleGörüp tepki vermemek en güzel tepki bence
Hangi lafınlaKendi bitirdi ayrılırken senden sogudum o lafınla bile dedi. Şimdi de beni denemeye çalışıyor anlamıyorum cidden çok tuhaf
Konu oldukça uzun mesele eski konularında bahsetmiştimHangi lafınla
Görüldü yaptım gördüğüm anlasın en azından :)Salla gitsin.. Cevap yazsan umursamış olursun..
Iyi yapmışsınGörüldü yaptım gördüğüm anlasın en azından :)
Görüldü yaptım gördüğüm anlasın en azından :)
Pişman olsun istiyorum sizce burnu sürter miIyi yapmışsınumursanmamak çok kötü bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?