- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Okudum..ben de benimle gelmeyecek bir sevgili istemem hayatımda.Konu oldukça uzun mesele eski konularında bahsetmiştim
Detayları bilmiyorsunuz dogru düzgün konusacak araştıracak bi zamanımız bile olmadı yüzyüze bile konuşamadık pat diye bitti bir insan böyle bi kararı anında veremez benden kaç sene sonrası icin karar vermemi istedi. Seven insan bu kadar kolay vazgeçemezdi gözden çıkaramazdı ben böyle düşünüyorumOkudum..ben de benimle gelmeyecek bir sevgili istemem hayatımda.
Hele ki ben ayrıldıktan sonra "ben arastirdim. Meğer gelebilir ve iş bulabilirmişim" derse çok sinirlenirdim. Şu ana kadar aklı nerdeydi diye
Şu an bu şekilde yorum yapmak dışardan kolay aynı şey başınıza gelse o kadar emek verip okudum evde oturmak ev kadını olmak için mi emek verip dirsek çürüttüm derdinizOkudum..ben de benimle gelmeyecek bir sevgili istemem hayatımda.
Hele ki ben ayrıldıktan sonra "ben arastirdim. Meğer gelebilir ve iş bulabilirmişim" derse çok sinirlenirdim. Şu ana kadar aklı nerdeydi diye
Yoo asla ev hanımı olun diyemem.Şu an bu şekilde yorum yapmak dışardan kolay aynı şey başınıza gelse o kadar emek verip okudum evde oturmak ev kadını olmak için mi emek verip dirsek çürüttüm derdiniz
Aylarca sürmemişti son iki hafta ve yüzyüze konuşmadıkbile. Ve calışabilirmişim evet ama garantisi de yoktu.Neyse konuşmak anlamsız zaten geçti artıkYoo asla ev hanımı olun diyemem.
Ama önceden araştırıp "sevgilim ben de seninle gelip şöyle iş bulabilirmişim" derdim. En baştan gerilmezdik.
Bir de bir anda gelişti demişsiniz ama kaç defa konu açmışsiniz. Aylarca sürmüş bu mevzu
Amaaan o zaman cidden yediğini sanar. Benim hakkımda ay yedi demesin diye cevap bile vermedim :)Keşke benimki de atsa, anlamamışım gibi yapıp salağa yatsam konuşsam, soksam lafları gıcık gıcık. :))
Sansın, içimden gülerdim ben de. Sonra da başından beri yemediğimi belli eder engellerdim.Amaaan o zaman cidden yediğini sanar. Benim hakkımda ay yedi demesin diye cevap bile vermedim :)
Böyle daha cok merak uyandırırım ama :)Sansın, içimden gülerdim ben de. Sonra da başından beri yemediğimi belli eder engellerdim.
Böyle daha cok merak uyandırırım ama :)
Henuz unutma aşamasında degilim ondan :)Benim amacım merak uyandırmak değil de dalga geçmek olurdu. Onun için konuşurdum ben.
Olmama ihtimali de var tabiki ama onun kendisi açtığını sanmiyorum zaten baya profesyonel bir fake hesapEski sevgili olmayabilir. Bir sürü fake hesap var. Kız tavlamak veya dolandırıcılık amacıyla açılmış hesaplar. Fotolarında da bir sürü beğeni var yazmışsınız. Bana da çok sayıda fake hesaptan arkadaşlık teklifi geliyor. Benim eski adamın bu kadar hesap açıp zahmete gireceğini sanmam.
"Yavrum cok yakisiklisin bu aksam bos musun" yaz bence.
Sevgilinse dumur olurdu. Cevap vermeyince "cok namuslu kizmis gercekten bir ara yine sansimi denesem mi" diye dusunuyordur.
Benim hislerim çok kuvvetlidir en baştan beri onun olduğunu düşünüyorum ama bi beklentiye girmedim tabiki. Tepki vermedim.Sevgilinse dumur olurdu. Cevap vermeyince "cok namuslu kizmis gercekten bir ara yine sansimi denesem mi" diye dusunuyordur.
bence de o.Benim hislerim çok kuvvetlidir en baştan beri onun olduğunu düşünüyorum ama bi beklentiye girmedim tabiki. Tepki vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?