Biri fake hesaptan mesaj atmış (eski sevgilim)

Okudum..ben de benimle gelmeyecek bir sevgili istemem hayatımda.

Hele ki ben ayrıldıktan sonra "ben arastirdim. Meğer gelebilir ve iş bulabilirmişim" derse çok sinirlenirdim. Şu ana kadar aklı nerdeydi diye
Detayları bilmiyorsunuz dogru düzgün konusacak araştıracak bi zamanımız bile olmadı yüzyüze bile konuşamadık pat diye bitti bir insan böyle bi kararı anında veremez benden kaç sene sonrası icin karar vermemi istedi. Seven insan bu kadar kolay vazgeçemezdi gözden çıkaramazdı ben böyle düşünüyorum

Okudum..ben de benimle gelmeyecek bir sevgili istemem hayatımda.

Hele ki ben ayrıldıktan sonra "ben arastirdim. Meğer gelebilir ve iş bulabilirmişim" derse çok sinirlenirdim. Şu ana kadar aklı nerdeydi diye
Şu an bu şekilde yorum yapmak dışardan kolay aynı şey başınıza gelse o kadar emek verip okudum evde oturmak ev kadını olmak için mi emek verip dirsek çürüttüm derdiniz

Şu an bu şekilde yorum yapmak dışardan kolay aynı şey başınıza gelse o kadar emek verip okudum evde oturmak ev kadını olmak için mi emek verip dirsek çürüttüm derdiniz
Yoo asla ev hanımı olun diyemem.
Ama önceden araştırıp "sevgilim ben de seninle gelip şöyle iş bulabilirmişim" derdim. En baştan gerilmezdik.

Bir de bir anda gelişti demişsiniz ama kaç defa konu açmışsiniz. Aylarca sürmüş bu mevzu

Aylarca sürmemişti son iki hafta ve yüzyüze konuşmadıkbile. Ve calışabilirmişim evet ama garantisi de yoktu.Neyse konuşmak anlamsız zaten geçti artık

Keşke benimki de atsa, anlamamışım gibi yapıp salağa yatsam konuşsam, soksam lafları gıcık gıcık. :))

Eski sevgili olmayabilir. Bir sürü fake hesap var. Kız tavlamak veya dolandırıcılık amacıyla açılmış hesaplar. Fotolarında da bir sürü beğeni var yazmışsınız. Bana da çok sayıda fake hesaptan arkadaşlık teklifi geliyor. Benim eski adamın bu kadar hesap açıp zahmete gireceğini sanmam.

Olmama ihtimali de var tabiki ama onun kendisi açtığını sanmiyorum zaten baya profesyonel bir fake hesap hani belki arkadaşının sadece bu amac için kullandığı bi hesap olabilir. Bir de twitter hesabımı dün kilitlemiştim bugün yine bir fake hesaptan istek gelmiş işkillendim

hemen hemen her erkegin yaptigi klasik bir davranistir bu ayrildiktan bir sure sonra naber yazanida var fake hesaptan ekleyip facesine bakayim ne yapiyor diyende var daha daha art niyetli olanlarida var.
bence muhattap olma kendine eglence ariyo dengesiz

Sevgilinse dumur olurdu. Cevap vermeyince "cok namuslu kizmis gercekten bir ara yine sansimi denesem mi" diye dusunuyordur.
Benim hislerim çok kuvvetlidir en baştan beri onun olduğunu düşünüyorum ama bi beklentiye girmedim tabiki. Tepki vermedim.

%100 emin olmadigin icin yazma derim.

Belki o degil. Fake hesaptan mesaj geldiyse neden benden suphelendin derse ne diyeceksin? Hele bir de ben olmami isterdin herhalde bu yuzden suphelendin benden derse? Basini taslara vurursun sonra. Benden soylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…