Biri Kapınıza Bebek Bırakıp Kaçsa....

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Bir gün eşinizle oturuyorsunuz.Bir yandan çayınızı yudumluyorsunuz...:56:

Zil çaldı...Kapıyı açtınız o da ne :53:

Bir bebek :emir_bebek:

Kapıya bırakıp kaçmışlar :26:

Napardınız o an :44:

şoka girer belki kapıyı kapatır
2dk sonra geri açardım
karakola giderdim
binadan kamera kayıtlarınıda alırdım yanıma:1:

Alıp severdim, besler, bakımını yapardım, sonrasında polise haber verirdim

Nerde o günlerrrrrrrr.........alır severdim sonra nüfusuma geçirir kimseye vermezdim benim olurdu.... :)))

hemen alıp ust katımda oturan kuzenlerıme goturur verırdım

Hemen bakardım kaçan biri var mı diye sonra da mama alır karnını doyurur altını temizler polisi arardım. Apartmanın kamerası yok bizim ama gerekeni yaparlardı. Herhalde bulamayınca sosyal hizmetlere verirlerdi çocuğu ne kadar üzücü.

Arkadalar yardiminiza ihtiyacim var Esim ve ben evlat edinmek istiyoruz lutfen cevrenizde cocugunu evlat vermek durumunda olanlar varsa bana ulassinlar durumumuz cok iyi ve bir cocuga mutlu edicek her turlu sartlara sahibiz cok cok ciddiyiz ve bu konuda her turlu fedakarliga haziriz yrdimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Arkadalar yardiminiza ihtiyacim var Esim ve ben evlat edinmek istiyoruz lutfen cevrenizde cocugunu evlat vermek durumunda olanlar varsa bana ulassinlar durumumuz cok iyi ve bir cocuga mutlu edicek her turlu sartlara sahibiz cok cok ciddiyiz ve bu konuda her turlu fedakarliga haziriz yrdimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Şaka mı bu?Böyle ciddi ve hukuksal süreç gerektiren bir konu,bir internet sitesinde,sanki ikinci el eşya arıyorum der gibi bir çağrıyla yapılır mı? Bir çocuktan,bir insandan bahsediyorsun.

beni alın çok usluyumdur söz dinlerim sizi üzmem :118::118::118::60::60:

allahım hediyesi deyip koynuma sokar koklaya koklaya öper yalar yutardım onu heleki kız bebekse polise bile götürmez bakardım fıstığa:21:

annem bebeklerı cok sever..
yıllarca zıl çalsa da,bırı kapıya bebek bırakmış olsa dıye ıcınden gecırdı durdu:1::1::1:
sankı dılencek başka dılek yoktu:1:

İlk şoku atlatıp bebek için güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturduktan sonra, polise haber verirdim.
Sonra da oturup o bebeğin kaderine ağlardım sanırım..

Hemen kucağıma alır "oğlum işte cici kardeşin" derdim. . Ağlıyorsa açtır karnını doyurur üstünü başını temizler bi güzel banyosunu yaptırır polise götürürdüm. .

Back
X