Biri mesaj attı

melek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
53
3
98
35
Kocaeli
Arkadaşlar lütfen cevap verin bana bu sabah 6 da biri msj atmış diyorki sizi biyerde gördüm çok begendim tanisalimmi karariniza saygi duyarim diye mesaj attı sizce ne cevap veriyim numaramı bi şekilde bulmuş .sizin gulusunuzu begendim flan yüz veriyimmi yoksa nasıl yapayım fikir lütfen

Arkadaşlar lütfen cevap verin bana bu sabah 6 da biri msj atmış diyorki sizi biyerde gördüm çok begendim tanisalimmi karariniza saygi duyarim diye mesaj attı sizce ne cevap veriyim numaramı bi şekilde bulmuş .sizin gulusunuzu begendim flan yüz veriyimmi yoksa nasıl yapayım fikir lütfen

bu söylediği şey gerçekte olabilir numarasını değiştirdiği bir arkadaşınız şaka yapıyor da olabilir

Ciaden bakin ya da 118lere sordurun hic inanmam ben boyle seylere hoslaniyorum etkilendim falan ne cikacagi belli olmaz bence DİKKAT

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mj atma ara sesı yabancıysa ciddi bı sekılde ne ıstednı numaranı nrdn aldnı sor buyuk ıhtımal zaten tanıdgn brindn almıştır:16:

kimden ne şekilde yada nasıl teyit ettiniz?

nie sabahın altısında atıyo ki karısından mı çekiniyor

Ciaden bakin ya da 118lere sordurun hic inanmam ben boyle seylere hoslaniyorum etkilendim falan ne cikacagi belli olmaz bence DİKKAT

mj atma ara sesı yabancıysa ciddi bı sekılde ne ıstednı numaranı nrdn aldnı sor buyuk ıhtımal zaten tanıdgn

118in uygulamasından arattım isim soyisim çıktı tanımıyorum hicbisekilde vanliymis fakat bana msjda farkli şekilde dedi hic anlayamadim.face felan yok evli oldugunu felan bilmiyorum sanırım hayir diycem:/

yüz vereyim mi nedir ya ahahaha :52: bi de sanırım hayır dicem demişsin canım hayal aleminde misin? O kadar cesareti varsa çıkar karşına konuşur ne bu böyle cep telefonunun ilk çıktığı yıllardan kalma maceralar. Çok güldüm ama :52:

Evliym banada atmştı biri bu tarz..eşimi ugraştırdı baya snra öttü gercekleri 17 yaşnda ergen çıktı..11880 den almiş numaramı isim soyisim salladık bu numarayi verdiler demiş..hatti evlenmedn 4 yil önce almstm snra taşndk o ilden çocuk taa hattı aldgm ilde seni gördüm deynce çaktm davayı..
Yani herşey olablr bu kadr kaptrmayn kendnzi;)

Yüz versem mi nedir ya ?
Ciddiye alıp bu şekilde düşünmeniz bile yanlış .
Kim bilir numaranızı nerden buldu , mesaj atan adam evli mi bekar mı sapık mı seri katil mi dolandırıcı mı ?
Dikkat edin ve cevap verme gereksiniminde bile bulunmayın.

Bu tür durumlarda gerçeklik payı pek olmuyor ama olsa bile hiç sallamayın böyle birini.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bende oldu aradım 11880i ama hat sahibi gizli dedi anlayamadım
Ama boşver takma böyle şeyleri

Yüz versem mi nedir ya ?
Ciddiye alıp bu şekilde düşünmeniz bile yanlış .
Kim bilir numaranızı nerden buldu , mesaj atan adam evli mi bekar mı sapık mı seri katil mi dolandırıcı mı ?
Dikkat edin ve cevap verme gereksiniminde bile bulunmayın.

Bana mesaj atıyor hala ,6 yaş büyükmüş benden .neler diyorum mesaj atma falan hala diyorkki gönül yaş dinlemez çünkü ben 17 yaşındayım . Atma diyorum tekrar atıyor:/

Evliym banada atmştı biri bu tarz..eşimi ugraştırdı baya snra öttü gercekleri 17 yaşnda ergen çıktı..11880 den almiş numaramı isim soyisim salladık bu numarayi verdiler demiş..hatti evlenmedn 4 yil önce almstm snra taşndk o ilden çocuk taa hattı aldgm ilde seni gördüm deynce çaktm davayı..
Yani herşey olablr bu kadr kaptrmayn kendnzi;)

Benim numaramı o şekilde almamış ben acik lise okuyorum oda orda çalışıyormuş beni görmüş dosyadan numaramı almış.

Son düzenleme:
Bana mesaj atıyor hala ,6 yaş büyükmüş benden .neler diyorum mesaj atma falan hala diyorkki gönül yaş dinlemez çünkü ben 17 yaşındayım . Atma diyorum tekrar atıyor:/

Bak sen uyanığa ya muhattap alma hiç bir şekilde cevap verme kendisine çok abartır ise ver aile büyüğüne o konuşsun.

Back
X