- 30 Aralık 2009
- 23.770
- 95.041
- 1.123
Agzini yuzunu dagitirim ellaaamVallahi adama hak verdim. Benim binbir zorlukla aldığım arabama vursalar ben de sinir olurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzini yuzunu dagitirim ellaaamVallahi adama hak verdim. Benim binbir zorlukla aldığım arabama vursalar ben de sinir olurum![]()
Çöp suyu güzelmiş. Kullanırım ben bunu reelde.Terekli şapka, keko tıraşı, kol çizgili sahte marka eşofman üstü, modifiye tofaş, malum şarkıcılardan çalan kafa s*ki*ci müzik sistemiyle kendini çok havalı zanneden uğruna 5 sene aşk acısı çekilen bu çöp suyunun fenotipi.
aŞKıN BoYNuNu BüKüK BıRaKMaYaCaĞıM GüLüM
öLüm öLüm DeDiĞiN NeDiR ki GüLüM BeN SeNiN iÇiN YaŞaMaYı GöZe aLMıŞıM![]()
Biz seni yıllarca aldatıp, dövüp, yakana yapışıp kolundan saatini bilekliğini mi sıyırdık?Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı
Komşu evini basan nışanlı seni de dçver dediğimizde bana kıyamaz diyorduSizin amacınız biri sizin yüzünüzden birini öldürsün değil mi? Çok tehlikelisiniz.
Geçenlerde de komşunuzu kuzeninize dövdürmüştünüz.
Adam, kaba saba ama sizi geç de olsa çözmüş. İnşallah bu sefer kendisini kurtarmıştır.
Yok bu o değilmiş ama aynı kafada biriKomşu evini basan nışanlı seni de dçver dediğimizde bana kıyamaz diyordu![]()
yani üzgünüm ama ne bekliyordun?Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Kadınlara kamu spotu olarak okutulmalı.ders çıkartın artık.geçmiş olsun.Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Canın tehlikede arkadaş resmen? Sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun?Eve bi buçuk saat uzaklıkta bi yere gitmiştik caddede otururken gösterdim seni burda insan içinde rezil ederim dedi sonra hesabı istedi arabaya geç dedi arabada da bi sürü kavga ettik sonra ben arabadan indim otobüs durağına geçtim peşimden geldi kolumdan tutup beni arabaya bindirdi. Hayır ben zaten çıkarma dese de asla tırmazdım kolumda o lafları ettikten sonra. Arabadan inmem dememin sebebi ailemin beni o şekilde görmesini istememdi çünkü halimi görseniz oturur ağlardınız
Kiskandirmak sanirimmesajı göstermekteki amacınız neydi?
Iyyyyy valla gözümde canlandiTerekli şapka, keko tıraşı, kol çizgili sahte marka eşofman üstü, modifiye tofaş, malum şarkıcılardan çalan kafa s*ki*ci müzik sistemiyle kendini çok havalı zanneden uğruna 5 sene aşk acısı çekilen bu çöp suyunun fenotipi.
Bu yazılan naif, iyi niyetli mesajlara aşağılamk diyorsun ve sana bu yapılanlara göz yumuyorsun? Neden psikolojik tedavi görmeyi denemiyorsunuz? Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor.ayıp değil herkes alıyor artık.Benim oturduğum yer köy yani apartman ışık o bu yok saat altı dan sonra araba da yok. Arabadan inmem dememin sebebi yüzümü gözümü düzeltmekti çünkü gerçekten çok kötü bi haldeydim. Merkezi bi yer olsa zaten bi cafe tuvaletinde yada apartman içinde yapardım bilip bilmeden çok güzel kalp kırıyorsunuz. Ben zaten çok kötü bi haldeyim mide ağrısından ölüyorum bana destek olun diye konu açtım hepiniz aşağılayın diye değil…
işin garip tarafı günlük hayatın içinden çok daha hafif konulara bile daha sert yorumlar yapılıyor.Burada kimse seni aldatmadı, küfretmedi, darp etmedi, kısacası ağzına etmedi.
Ha ama sen de haklısın, herkes öyle olmalıydı ki o adam kadar değerli olsun.
Kendini düşünmeyen birine bile yorum yapılıyor, yine yaranılmıyor.
Ne yazalım istersin? "Seni aldatan, küfürler yağdıran, döven biri için içinin yanması çok normal, haline o kadar üzüldüm ki inşallah barışıp evlenirsiniz." Oldu mu? Güzel yorum mu? Allah aşkına evlen bu adamla da içinin yangını sönsün.
off baydın yaMerhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
O kadar kavga edilen araba tofas bari olmasinTerekli şapka, keko tıraşı, kol çizgili sahte marka eşofman üstü, modifiye tofaş, malum şarkıcılardan çalan kafa s*ki*ci müzik sistemiyle kendini çok havalı zanneden uğruna 5 sene aşk acısı çekilen bu çöp suyunun fenotipi.
Yok artık ya. Sen akıllı hareket etmezsen millet ne yapsın sana?Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı