Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.
Kendimde panik atak gecirdigim icin garipsedim zaten ama yinede gunahini almayayim belki herkesde ayni seyretmiyordur durum dedim

Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..

Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.

Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.

Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.

İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…

Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Hanginiz daha ağır hastasınız karar veremedim cidden. Ayrıca ibana para atmış yok geri dönmüş falan bunlar bana geçmedi yani.

İbana para mevzusu sizin katakulleniz. Orada bize olayı dürüstçe anlatmadigini düşünüyorum.

Kuaföre para gönder o iade etsin arkadaşına tesadüfen gorsun bana para atsın desin siz atın on gün sonra yürüsün size gece bir buçukta.

Bir düşünün hangi kuaför neye göre bir kadına gece yürüsün? Ne yapmış olabilirsin. Arada neler konuşuldu silindi. Hadi konuştun madem ne diye Kekoya gösterdin çünkü huyunu biliyorsun beş yıldur. Herşeyden haberim olsun dedi diye gösterdim diyorsun ya madem huyunu biliyorsun ne diye kuaförle flortkesiyorsun.

Ben sizin hatalı olduğunuz yeri gösterdim yoksa adamin manipülatif tavırları ve şiddeti iğrenç ötesi. Kendinize değer verin babaniz ve annenizls iliskilerinizi düzeltin. Yoksa niye değersiz olduğu yerde aklı başında bir insan kalmakta ısrar etsin ki.

siz aldatma konusundaki çocuklu sevgilisiniz
adam evlendi o yüzden bu kavgalarınız ayrılıklarınız krizleriniz değil mi
kullanıcı adınız bile bilinçaltında onun eseri
bu adamdan hayır gelmez
boşuna kendinizi rezil etmeyin

İbana para mevzusu sizin katakulleniz. Orada bize olayı dürüstçe anlatmadigini düşünüyorum.

Kuaföre para gönder o iade etsin arkadaşına tesadüfen gorsun bana para atsın desin siz atın on gün sonra yürüsün size gece bir buçukta.

Bir düşünün hangi kuaför neye göre bir kadına gece yürüsün? Ne yapmış olabilirsin. Arada neler konuşuldu silindi. Hadi konuştun madem ne diye Kekoya gösterdin çünkü huyunu biliyorsun beş yıldur. Herşeyden haberim olsun dedi diye gösterdim diyorsun ya madem huyunu biliyorsun ne diye kuaförle flortkesiyorsun.

Ben sizin hatalı olduğunuz yeri gösterdim yoksa adamin manipülatif tavırları ve şiddeti iğrenç ötesi. Kendinize değer verin babaniz ve annenizls iliskilerinizi düzeltin. Yoksa niye değersiz olduğu yerde aklı başında bir insan kalmakta ısrar etsin ki.
Kuaforlerin nerdeyse butun musterileri kadin oluyor zaten, gormemis gibi her telefonunu aldigi kadina yurumez gibi geliyor. Kuafor evli miydi ki, bekarsa ona sans verseniz bundan daha iyiydi sanki, isi gucu dukkani her seyi var, tanidigim her kuafor cok kibar oluyor ustelik.

Cok sinir bozucu, siz adama takılı kalmışsınız. O yzuden bu sinirler, bu krizler. . Unutmak zor bir şey değil inanın, size değer verecek , saglikli insanlar olsun hayatınızda. Sağlıksız , karaktersiz insanlar olacağına yalnız kalmak daha dogru

Back
X