Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tırnağın varsa başını kaşı bebeyimKizlar iki gundur hastayim biri olsa iyi olurdu ilgilenirdi.
Ikinciside gecen biri bakti ama ben neden bakti diyorum kendimi guzel bulmuyorum.
Ne var benim kafamdaSenin kafanı yaşamak istiyorum rain![]()
Tamam Rainny aynen erkek şartKizlar iki gundur hastayim biri olsa iyi olurdu ilgilenirdi.
Ikinciside gecen biri bakti ama ben neden bakti diyorum kendimi guzel bulmuyorum.
Daha ne olsunNe var benim kafamda
Bilim dünyası çaresiz, bir anlasalar, bir anlasak:)Ne var benim kafamda
Ailem var tabi ben sevgili anlaminda dedimAilenden kimse yok mu?
Ben anlam cikariyorum onem veriyorumRainy biri bakti ne demek sence? Ormanda gorillerle yetismediyse herkes etrafina bakiyor, konusurken goz temasi kuruyor falan.Hayir surekli bir bakti bakmadi muhabbetin var, gercekten insanlarin bakistan bile anlam cikardigina inanmak istemiyorum ya, sokakta rahat rahat etrafada bakamayacagiz artik
Margırıt’ın yorum bildirimini görünce aklıma sen gelmiştin. Aklıma gelen başıma geldisskdjjdjdUff margaretler siz benm bu forumda ki sınavım mısınız acabaa smdide alt alta yorumlarkarstrcam diye gorhumdan yazamiyomm
![]()
Yani daha zor olur bence yalnizHasta olunca kimseyi istemiyorum ya çekemem yalnız kalıp yorganı kafama çekeyim elde telefon reels izlerim mis gibi kimseyi çekemem valla açar yemek söylerim kellepaça çorbası mis 2 güne toplarım kendimi