- 21 Kasım 2017
- 28.800
- 124.798
- 598
Aile fertlerinle idare et. Çünkü senin bir sevgilin olmayacak.Ailem var tabi ben sevgili anlaminda dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile fertlerinle idare et. Çünkü senin bir sevgilin olmayacak.Ailem var tabi ben sevgili anlaminda dedim
Biriniz değiştiremez misiniz acaba nicki yaaMargırıt’ın yorum bildirimini görünce aklıma sen gelmiştin. Aklıma gelen başıma geldisskdjjdjd
Kırmızı olan Bursalı, siyah olan Singapur. Siyah-Singapur. Böyle kur korelasyonu.Biriniz değiştiremez misiniz acaba nicki yaaasdff sen singapurlu margaret misin
Ayy Allah senden razı olsunKırmızı olan Bursalı, siyah olan Singapur. Siyah-Singapur. Böyle kur korelasyonu.![]()
Bursa’nın neresi? Ben asla unutmam.Ayy Allah senden razı olsunbende bursadaym unutmam gali seni ( dedi ve yine karıstrdı
![]()
Ya Singapurlu da paraya kıyıp pro üye olursa:)Kırmızı olan Bursalı, siyah olan Singapur. Siyah-Singapur. Böyle kur korelasyonu.![]()
Sagol canim. Midemi usutmusum baya dun kustim falan iķi gundur halsizimKız rainyy gecmiş olsn margaretleri görünxe seni unuttum![]()
Bursalı değilim buraya yerlestmBursa’nın neresi? Ben asla unutmam.![]()
Nane limon yap.. bizi bulsa bulsa hödüğün biri bulurdu kız bosver erkeği onlar anca dert baska bisey değişilSagol canim. Midemi usutmusum baya dun kustim falan iķi gundur halsizim
O zaman profilimize konum bilgisi yazarız, yorumlarımızda görünür.Ya Singapurlu da paraya kıyıp pro üye olursa:)
Haklisin aslinda canim kafamiz rahat en azindanNane limon yap.. bizi bulsa bulsa hödüğün biri bulurdu kız bosver erkeği onlar anca dert baska bisey değişil
Bak gördün mü hayatta hep teselli oluncak bseyler varHaklisin aslinda canim kafamiz rahat en azindan![]()
Uff margaretler siz benm bu forumda ki sınavım mısınız acabaa smdide alt alta yorumlarkarstrcam diye gorhumdan yazamiyomm
![]()
Mesajda konusmak falan istiyorum isteReyni sen hasta olunca gelip seninle ilgilenecek birini arıyorsun ama öyle bir ortamın var mı? Ailenle yaşamıyor musun sen? Anladığım kadarıyla da muhafazakar bir yapıya sahipsiniz. Sanki elin adamı anan baban evdeyken gelip çay çorba yapacak, hastaneye götürüp serum taktıracak sana.
Ben anlam cikariyorum onem veriyorum