• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri olsa?

Sagol canim. Midemi usutmusum baya dun kustim falan iķi gundur halsizim
Nane limon yap.. bizi bulsa bulsa hödüğün biri bulurdu kız bosver erkeği onlar anca dert baska bisey değişil

Reyni sen hasta olunca gelip seninle ilgilenecek birini arıyorsun ama öyle bir ortamın var mı? Ailenle yaşamıyor musun sen? Anladığım kadarıyla da muhafazakar bir yapıya sahipsiniz. Sanki elin adamı anan baban evdeyken gelip çay çorba yapacak, hastaneye götürüp serum taktıracak sana.

Hahahhaha çok güldüm ya eeee biri bakmış işte konuşsaydın burdada erkek konusu açmak zorunda kalmazdın. Sende hiçbirşeye gelmiyorsun baksa niye baktı bakmasa biri olsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdik 😅😅😅😅 Artık şöyle düşünüyorum sen tamamen işsiz güçsüz boş gezen birisin canın sıkıldıkça konu açıyorsun. Ama sadece erkek konusu önce bir ne istediğini bil sonra harekete geç. Ay bide hasta olunca adamlar ilgi göstermiyor çoğunluk olarak o hayal yani Buda Burda dursun 😅😅😅😅

Reyni sen hasta olunca gelip seninle ilgilenecek birini arıyorsun ama öyle bir ortamın var mı? Ailenle yaşamıyor musun sen? Anladığım kadarıyla da muhafazakar bir yapıya sahipsiniz. Sanki elin adamı anan baban evdeyken gelip çay çorba yapacak, hastaneye götürüp serum taktıracak sana.
Mesajda konusmak falan istiyorum iste

Ben anlam cikariyorum onem veriyorum

Sonra neden mutsuzum ya da yalnizim diye uzuluyorsun. Etrafa yaydigin enerji bu sekilde oldugu muddetce kimseyle iliski kuramazsin. Once kadin erkek iliskilerini medeni bir seviyeye tasimayi ogrenmen lazim.

Yine ciddi ciddi yazdim dayanamayip pof. 2 gun sonra ayni konuyu tekrar acacagini bilmiyormus gibi...😅

Back
X