Biri olsun hayatımda ya da olmasın..??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Evet sanırım cidden iyi değilim, sanırım kafayı yedim. 29 yaşındayım. Nişanlılık dönemi geçirdim terk edildim başka bir kadın için. Unuttum atlattım çok şükür. Artık hayatıma bakayım diyorum . Biriyle tanışyorum görüşüyorum,ya da biriyle konuşuyorum buraya kadar evet herşey normal benden hoşlandığını anladım anda buuzzz gibi soğuyorum ondan ve kaçacak delik arıyorum. En son 1 yıldan beri konuştuğum hoşlandığım çocuk benden hoşlandığını söyledi bişilerin başlaması için adım attı ben naptım kaçtım. Ve mesaj yazınca kısa ve öz cevaplar vererek kaçıyorum resmen. Neler oluyor banaaaa ....

psikolojik olarak atlatamamissin belliki iliski korkusu olusmus, yeniden seversen yeniden terk edilirsem tarzi korkular kalmis bilinc altindan baska nasil aciklanirki hoslandim diyorsun ama kaciyorum diyorsun.

Ama şunu da düşünüyorum, yaşamadan bilemem kaçarsam gerçekten mutlu olup olmayacağımı nerden bileceğimm, buna rağmen yine de bunları yaşıyorum

Kendinize bi firsat verin ya siz bastan olumsuzluga kapanirsaniz olmaz hep pozitif olun Rabbim halkinizda en hayirli kaderi versin insalllah

Korkuyorusun ayni seylerden.. Allah ayni aciyi yasatmasin tekrar inşallah güzel bir iliskin olur.. eger hoslanmissan bastan biraz tanimak icin ugras..;)

Evet sanırım cidden iyi değilim, sanırım kafayı yedim. 29 yaşındayım. Nişanlılık dönemi geçirdim terk edildim başka bir kadın için. Unuttum atlattım çok şükür. Artık hayatıma bakayım diyorum . Biriyle tanışyorum görüşüyorum,ya da biriyle konuşuyorum buraya kadar evet herşey normal benden hoşlandığını anladım anda buuzzz gibi soğuyorum ondan ve kaçacak delik arıyorum. En son 1 yıldan beri konuştuğum hoşlandığım çocuk benden hoşlandığını söyledi bişilerin başlaması için adım attı ben naptım kaçtım. Ve mesaj yazınca kısa ve öz cevaplar vererek kaçıyorum resmen. Neler oluyor banaaaa ....
Bi sey hissetmedigin icindir.. Veya aklina kalbine zaten uymuyordur karsidaki; bitirmen bundandir..

Back
X