Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biri rüyasında sizin çocuğunuzun olduğunu gördüyse..
Ben arkadaşımı görmüştüm rüyamda, kız bebeği olmuştu. Aradım arkadaşımı şüpheleri varmış 2 gün sonra regl günüm dedi. 2 gün sonra test çıktı, hamile :) Gerçi oğlu oldu ama olsun
Ben arkadaşımı görmüştüm rüyamda, kız bebeği olmuştu. Aradım arkadaşımı şüpheleri varmış 2 gün sonra regl günüm dedi. 2 gün sonra test çıktı, hamile :) Gerçi oğlu oldu ama olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bu ay bende his olarak hep olucak inş dedim ama psikolojikde oluyo onun için umutlanmak istemiyorum inş rüyaları hayırlısıyla bende de çıkar. umut işte Allahtan ümit kesilmiyor. seninde bi duanı alırım artık hamilelerin duası kabul olur. inş bu ay yaxarım hamileyim diye :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bu ay bende his olarak hep olucak inş dedim ama psikolojikde oluyo onun için umutlanmak istemiyorum inş rüyaları hayırlısıyla bende de çıkar. umut işte Allahtan ümit kesilmiyor. seninde bi duanı alırım artık hamilelerin duası kabul olur. inş bu ay yaxarım hamileyim diye :)
valla ben 1,5 yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın. tedavı goruyoruz. bu ay olmus kayınpederımı gordum ruyamda kı hıc gormedım normalde bıoz evlendıgımızde coktan olmustu. esımın kucanda bebek vardı ben yatıyodum yatakta babasına baba baba oldum ben cocugum oldu dedı kayınpederde bılıyom bılıyom Mustafa geldı dedı. ben cok etkılenmıstım o zaman bakalım beklıyorum bata 4 gun kaldı cıkarsa eger soylerım hemen
valla ben 1,5 yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın. tedavı goruyoruz. bu ay olmus kayınpederımı gordum ruyamda kı hıc gormedım normalde bıoz evlendıgımızde coktan olmustu. esımın kucanda bebek vardı ben yatıyodum yatakta babasına baba baba oldum ben cocugum oldu dedı kayınpederde bılıyom bılıyom Mustafa geldı dedı. ben cok etkılenmıstım o zaman bakalım beklıyorum bata 4 gun kaldı cıkarsa eger soylerım hemen
Ayy inşallah benimde 5 gün var inşallah bu ay aynı anda haber veririz Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin. bende 3,5 senedir uğraşıyorum 3 tane aşılama yaptırdım eşim ameliyat oldu falan 6 aydır bıraktım dinleniyorum hayırlısıyla olur en kısa sürede inşallah:)
Beş yıldır ben de çocuk istiyorum. Ve dün gece ilk defa kendi bebegimi gördüm rüyamda. Hep kavusamiyordum alıyorlardı önümden falan ama ilk defa kucağıma aldım yeni doğmuş bir oglandi. Bunun rüyası bile cokkk guzelll. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun insallahhhh :)
Allah diledimi mümkün olmayan bişey kalır mı? :) beklersin uğraşırsın olmaz en olmayacak zamanda oluverir. ne diyim inş bende bu ay güzel haberi alırımda buraya yaxarım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Evet kızlar konuya yenilerini ekliyorum :) bu topiği açtıktan sonra biri daha oğlum olduğunu görmüş ve bi tanede beni hamile gören çıktı hayırdır inşallah :)
Kızlar merabalar... her ne kadar düşünmeyim desemde olmuyor. bu ay kaynanama bunu söyleyen 4 kişi 4 de bizim bir erkek bebeğimizin olduğunu görmüş, bu kişiler birbirinden haberi olmayan ve kaynanamı arayarak söyleyen akrabalar. hayırdır inş dedim tabiki amin de dedim ama içim kıpırdıyor inş rüyaları gerçek olur. bu çekilde o ay hamile olduğunu öğrenen var mı? diyede merak etmeden duramadım. şimdiden çok teşekkür ettim :*
hamile kalmadan 2-3 ay önce benide rüyasında görenler olmuştu hemde benim yakınım vs. bile değil o zaman amann rüyadır demiştim ama bikaç ay sonra hamile kalınca şok geçirdim :))