Anket biri size piskopat dese...

biri size piskopat dese...

• sinirlenirim...

OY: 14 26,9%
  • umursamam...

OY: 38 73,1%

• Ankete Katılan
    52

fatto

DÜNYAYI KURTARAN KIZ
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.788
8
641
biri size piskopat dese sinirlenir misiniz yoksa umursamaz mısnız...

bazılarına piskopat denince sinirleniyor; bazıları ise mutlu oluyor 'evet ben piskopatım' diye...anlam veremiyorum...piskopat olmak, herkes tarafından çekinilir biri olmak, insanlara zarar verme kapasitesi bulundurmak güzel bişey mi, yoksa sinir bozucu bişey mi...

umursamam çünkü lakabım psikopat....
insanlara zarar vermeyi sevmem vermemde bana psikopat derler çünkü katı kuralcıyım inatım dedigim dedik bi hatunum dedigimi yaparım gözüm karadır korkusuzumdur vs.vs....
o yüzden psikopat derler...
psi psi kopatımmmmmmmmm........laelaelaelaelae

Kimin ?nerede? neden ve ben nasıl bir ruh halndeyken söylediğine göre değişir..Gülüp geçebileceğim gibi..sinir de olabilirim..cıngar da çıkarabilirim yaniyerimseniben

Zaman,mekan,olay,kişi önemli..
Her ay bir hafta hormonlarımın tepemde depiştiği bir döneme denk gelirse ki hiç tavsiye etmem.Psikopatın kraliçesi olurum o zaman..jeyyar
Doğru söze ne denir
:roflol:

amaaann. cook da umrumdaydı. neden umursayım ki.............................................

sinir bozucu bişey tabi ama
takmam ben piskopat olarak görmüyorum kendimi

ama bundan hoşnut olan insanlarda var tabi ııyyyy

umursamam tabiki bende ona söylerim......................

ıstersen en psıko hallerımde senı denek olarak kullanabılırım derım..tatlicadiarzu
cok ta rin tin tin :icecream:

benimde eski erkek arkadaşım bu konuda acaip çekiniyo benden bütün arkadaşlarıma bunu tersi dönse yemin ediyorum vurur beni diyo. naptıysam sanki. ama bazen böyle deli muamelesi yapmaları hoşuma gidiyo doorusu:D

Sevdiğim biri bana hakaret edince bi mok yapamıyom
susup kalıyorum Allah belamı vermesin :mymeka:

psikopat olmayi marifet sayanlari anliyamiyorum.
bana bu lafi hayatta en cok guvendigim insan babam demisti cok agrima gitti halada unutamam.
yillar sonrada esim dedi ayni lafi psikopat sen tam timarhaneliksin diye.
o yuzden bu laftan nefret ediyorum:kızgın:

Back
X