Biri sizi sever siz sevmezsiniz,birini seversiniz...

kamasik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
5
0
36
İzmir
hikaye oldukça basittir aslında sen birini seversin o oralı olmaz veya açılamaz bir şey vardır arada çözümleyemediğiniz ? birisi vardır kah sizinle ilgilenir kah diğerleriyle ilgilenir siz zaten onu umursamadıgınız için ne hali varsa o hal içinde bırakırsınız...kısacası ben konuma değinecek olursam

hatalar yaptım ama bu hata degildi akılsızlıktı.ne yaptıgını şaşırmaktı

ben okuyorum.okudugum okuldan bir arkadaşım var kendisinden çok hoşlanıyordum onunda hareketlerini anlayamıyordum.bakışlarını yakalıyorum.uzun uzun bakıyoruz gözlerimize ama o hiç açılmadı bu kadar çekingen mi erkekler bilmiyorum.bende sırf beni elinden kaçıracagını düşünsün diye yine onun bölümünden yakın arkadaşını çok beğendiğimi söyledim.suratı asıldı tamam yaparım ben aranızı dedi işte olaylar ondan sonra değişti.ben bana açılacağını zanederken o arkadaşımla yaparım aranı dedi kaldım öle demiştim bir kere ( çocuk gibi,şaka gibi ama demiştim) şuan arkadaşıyla sadece konuşuyorum sevgili olmadık o çok ilgili çıkacagımızı falan düşünüyor.ama ben istemiyorum.çünkü kalbim onda! en son resimlerimizi gösteriyordum hoşlandığım kişiye benim arkadaşıyla çekilmiş olan resmime özellikle uzun uzun baktı bunun anlamlarını çözemiyorum.

işte acayip bir hallerdeyim.ben açılsam da artık ona kimbilir hakkımda ne düşünecek

durup dururken acilip kendini rezil etme.
bence o begendigini soyledigin cocuga mesaj cek ve istemedigini belirt. asil hoslandigin kisi sebebini sorarsa yanildigini onu begenmedigini soyle. ama yinede ondan kesin bi isik gormeden duygularini acma derim ben

cok saçma bişey yapmışsın bence.başkasından hoşlanıyorum dediginde cocuk aa olmaz ben seviyorum seni onu sana ayarlamam benmle ol mu dicekti acaba.aynı şekilde o gelse senin arkadaşın hakkında cok güzel cok hoşlanıyorum dese sen nasıl bi tepki verebilirsin ki.bu ancak lise döneminde yapılcak bişey...

çok haklısın şuan istemedigimi belirttim ve görüşmüyorum.ve hoşlandıgım kişiyede söyledim o da şaşırmış gibi yaptı ama bilmiyorum işte ne düşünüyor bir ışık görmeden benden de bir şey olmaz bekleyeceğim

işte düşünemedim dediğiniz gibi çok saçma ama inanın o an düşünemedim normalde böyle işlerle uğraşan bir insan değilim ne ise odur benim için kontrol edemedim bilmiyorum.bu konuyu bende okusaydım aynı sizin gibi yorum yapardım.beklemedeyim herşeyi akışına bıraktım

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…