çocuga ılgını belli etmişsin ,kız arkadasın açıkca soylemış çocuga, o da zaten ben anlamıştım demiş arkadasına, ilgi herkesin hoşuna gider, onun da sevgilisi yok, rahat davranmıştır o da, ki senın ona karşı ilgin devam etsin. kim hoşlanmaz kı ilgiden,hele ki hayatında biri yoksa...
olayımız farklı ama , benım bir arkadaşım vardı,zorla benı kendıne aşık etti resmen. en başta hiç ilgim yoktu çocuğa, sevmezdım hatta, zaten onunla olamazdık mantıken, ama aşık etti beni kendıne, herkes dıyordu bunun sana ilgisi var dıye, sonra ben körkütük aşık oldum,bu aşkım falan dıye mesaj atıyor ama ortada bir şey yok resmi,bir gün mesaj attım bu nasıl ilişki gibisinden, bana dediği şey 'ne saçmalıyorsun sen yaa' oldu.... ve bana o kadar kur yapıp, aklıma girerken kız arkadası varmış meger, ne tesadüf ki onu evlendiği gün damatlıkla da gördüm:)) ama alıştım artık ben. ama onun yüzünden kendıme olan güvenım kalmadı, bunu neden yaptı bana hıc bilmıyorum.
sakın mesaj atma,zaten sen ilgini belli etmişsin,gerçeği arkadaşın anlatmış,bir de mesaj atarsan gururun hiç kalmaz,,çocukça hareket etme,keşke görmeyecegin bir ortam olsaydı daha cabuk unuturdun,çocuk resmen bir şey hissetmıyorum demiş,artık yapacak bır şey yok.
o yakın olursa eskısı gibi,sen nasıl unutabılırsın onu? insan karşıdakının uzaklaşmasını istemez ama en çok da karşılıksız olur ve bunu karşıdaki de bilirse o acı verir. en iyisi karşılıklı sogumak, resmi olmak,aralarda yemek yiyip, çay kahve beraber içmemek. bir süre sonra soğursun merak etme. zaman her şeyin ilacı. ben de karşılıksız aşk magduru oldum her zaman. ama gecıyor hepsi.