Yoktur üstüme benim güzeli çirkin yapmakta :,(

Ayyyyyyyyy pitircik ben sIkildim sen sIkilmadin ha,
herkes sana ayni seyi diyor, ama sen inatla yok o bana söyle bakti, sunu ismarladi diyorsun,
yav adam belkide ilk zaman seni begenmeye calisti, farkli gözle bakmaya calisti ama sonra uygun olmadigini düsündü, vazgecti,
e sende daha neyi düsünüyorsun ya tuhafima gidiyor acikcasi
hic sevgilin olmadi dimi senin ?

Ben bu msjına yorum yapamayacağım biraz ağır olmadı mı bu konuşman ?

Ben burda içimi rahatlatmak çıkış yolu aramak için yazıyorum tüü kaka denilmek için değil. Desteğin için saol..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana açıklama yapacak bugün yarın.. Beni o gözle görmediğini söyleyecek ve konu kapanacak.. Bundan sonra ben bakımlı olup onu aramazsam herşeyi toparlayabilir miyim yani saygınlığımı yada kendimi düşürdüğüm küçüklük konumunu ?

Senin düştüğün bir durum yok. Adamın sana yazıldığının ve son anda çark ettiğinin bütün departman farkında. Deriiiiin bir nefes al. Seni gerçekten sevecek ve mutlu edecek eş için bakımlı fit huzurlu mutlu olarak hayatına devam et. Bunu yaparsan sana saygıları da değişmez . Yanlış birşey yapmadın ki. '9 30 yaşına gelmişse , eş araması , normal sohbet edip iletişim kurması , beğenisi varsa bunu güzel bir dille paylaşması normaldir. Ha bunu oyun gibi gören , sırıtan lakayt bir erkek olduğunu anladığına göre arkanı dönüp kaçacaksın. Selam bile vermeye gerek yok . Yarım ağızla selam ver. Açıklama isteme. Arkadaşlığını devam ettirme . Arkadaş olan insan herkese farklı şeyler düşündürecek hareketler yapmazdı. Bırak sevgili olmayı .... aynı havayı teneffüs edilecek bir insan değil. İnsanlar arasında kendi saygınlığını kaybeden o. Hemen şu an düşünmeyi bırak . Spora yazıl. Kendi değerinin kendin farkında ol. Olmazsan acaba bana kim kıymet verecek diye yanılır durursun böyle. Öyle biri yok. Sen kıymetini ortaya koyarsın , kurallarını belirlersin. İsteyen bu kurallara uyarsa seninle bir ömrü paylaşır. Yanlış anlaşılmasın bencillikten değil dengeli güçlü bir duruştan bahsediyorum. Böyle kaypak gönüllerle ömür paylaşılmaz . Onun ömrü sürüne sürüne yollarda geçecek. Geriye baktığında tek gördüğü yalnızlığı olacak. Sen geriye baktığında güzel şeyler hatırlamak istiyorsan onun çirkin dünyasında var olma.

Senin gibi evet aynı senin gibi bir arkadaş vardı, seneler evvel 21-22 yaşında iken bir adama aşık olmuştu, olay da çok benziyor, iş yerine gelip giden biriydi (aynı yerde çalışmıyorlardı yani) Arkadaşları kızımıza demiş ki sen buraya geldikten sonra x bey daha sık gelir gider oldu, neyse kızımızda x beyin yakın! ilgisini farketmiş olacak ki aşık oluverdi.. Sonra o kadar abarttı ki durumu adam (sonradan öğrendik) gerçekten hoşlanmasına rağmen arkasına bakmadan kaçtı kızımızdan :(( Diyeceğim odur ki psikoloji bile söyler, erkek avcıdır. Eşim benimle çıkmak için 1 yıl, evlenmek için 2 yıl uğraştı :)) Çok zor günlerden geçtik, kırdık döktük, toparladık.. Ama o aşk varya, emek vermeden kıymetli olmuyor işte.. Çantada keklik olmayın lütfen.

Ben bu msjına yorum yapamayacağım biraz ağır olmadı mı bu konuşman ?

Ben burda içimi rahatlatmak çıkış yolu aramak için yazıyorum tüü kaka denilmek için değil. Desteğin için saol..

agir olsun diye söylemedim, küfür etmedimki hakarette etmedim niye agir olsun ?
Sadece aklin basina gelsin istiyorum, erkekler malesef hemcinslerimi cooook iyi kullaniyor ve oyaliyor hatta onuyor, sen bu duruma düsme diye konusuyoruz hepimiz

Tek söyleyebileceğim...:ssz:
Özlet kendini arkadaşım.
Düşman olma,küs durma.
Eski samimiyet için çabalama..
Sadece alıştığı Umut'u ona hasret bırak.:31:
Ondan sonrasını gör.
Adın da pek güzelmiş...:nazar:

Dün bu saate kadar bambaşka düşünceler içindeydim sevsin beni diye uğraşmaya hazırdım hatta beni sevdiğini ama ciddiyete dökmeye korktuğunu düşünüyordum o yüzden kaçamak cevaplar veriyor diyordum. Aradığı zaman da onu ne kadar çok sevdiğimi ama olmayınca olmadığını zorlamayacağımı söyleyecektim.. Ama şimdi bu yazılardan sonra düşüncelerim bambaşka oldu hepinize çok teşekkür ederim inanın içimi rahatlattınız aklımı başıma getirdiniz hala aramadı güya bugün arayacaktı neyi bekliyor anlamıyorum.. Bana değer verdiğini söylüyor ama değer veriyorsa neden beni muallakta bırakıyor açıklama yapmıyor hala bilmiyorum.. O da desin de kurtulsun ben seni arkadaşım olarak görüyorum desin içindekileri atsın kurtulsun..

Bundan sonra önce ben diyeceğim evet önce ben ! Ben kendimi sevmezsem değer vermezsem kimse beni sevmez ve değer vermez ve şunu gerçekten anladım seven erkek her ne olursa olsun gelir gelmiyorsa kesinlikle sevmiyor istemiyordur kızlar bunu aklına soksun sakın baktı beni seviyor msj attı oda istiyor vs diye düşüncelere kapılmasınlar.. Seven insan bir bakar iki bakar sonra adım atar atmıyorsa istemiyordur..

Evet yarın benim için büyük gün bunun için verdiğiniz destekler için teşekkür ederim yarın ilk defa farklı bi şekilde onunla karşılaşacağız yine aynı yerde ama bambaşka düşüncelerle.. Birbirimizin yüzüne nasıl bakıp tepki vereceğiz bilmiyorum ama Allah yardımcım olsun diyorum gerçekten bir kız için şu duruma düşmek çok onur kırıcı.. ama bi yandan da seviniriyorum duygularını öğrendim artık hiç ümitlenmem.. Ona da söyleyeceğim sen bi gün seni seviyorum desen bile asla aklıma farklı bişey gelmeyecek çünkü o kadar ders aldım ki bu durumdan diyeceğim.. Üç aylık rüya bitti.. İş yerinde de onun konusunu açanlara biz çok iyi arkadaşız kesinlikle öyle bişey yok diyeceğim.. Gururumu kırılan kalbimi tamir etmem lazım..

Tek söyleyebileceğim...:ssz:
Özlet kendini arkadaşım.
Düşman olma,küs durma.
Eski samimiyet için çabalama..
Sadece alıştığı Umut'u ona hasret bırak.:31:
Ondan sonrasını gör.
Adın da pek güzelmiş...:nazar:

Adımdan kaynaklanıyor sanırım herşeye umut ediyorum sonra da gözüm yaşlı geri dönüyorum :)))
Teşekkür ederim canım sonuna kadar haklısın çok gaza geldim ben bu hırsla ona neler neler yaparım :)

çocuga ılgını belli etmişsin ,kız arkadasın açıkca soylemış çocuga, o da zaten ben anlamıştım demiş arkadasına, ilgi herkesin hoşuna gider, onun da sevgilisi yok, rahat davranmıştır o da, ki senın ona karşı ilgin devam etsin. kim hoşlanmaz kı ilgiden,hele ki hayatında biri yoksa...

olayımız farklı ama , benım bir arkadaşım vardı,zorla benı kendıne aşık etti resmen. en başta hiç ilgim yoktu çocuğa, sevmezdım hatta, zaten onunla olamazdık mantıken, ama aşık etti beni kendıne, herkes dıyordu bunun sana ilgisi var dıye, sonra ben körkütük aşık oldum,bu aşkım falan dıye mesaj atıyor ama ortada bir şey yok resmi,bir gün mesaj attım bu nasıl ilişki gibisinden, bana dediği şey 'ne saçmalıyorsun sen yaa' oldu.... ve bana o kadar kur yapıp, aklıma girerken kız arkadası varmış meger, ne tesadüf ki onu evlendiği gün damatlıkla da gördüm:)) ama alıştım artık ben. ama onun yüzünden kendıme olan güvenım kalmadı, bunu neden yaptı bana hıc bilmıyorum.

sakın mesaj atma,zaten sen ilgini belli etmişsin,gerçeği arkadaşın anlatmış,bir de mesaj atarsan gururun hiç kalmaz,,çocukça hareket etme,keşke görmeyecegin bir ortam olsaydı daha cabuk unuturdun,çocuk resmen bir şey hissetmıyorum demiş,artık yapacak bır şey yok.

o yakın olursa eskısı gibi,sen nasıl unutabılırsın onu? insan karşıdakının uzaklaşmasını istemez ama en çok da karşılıksız olur ve bunu karşıdaki de bilirse o acı verir. en iyisi karşılıklı sogumak, resmi olmak,aralarda yemek yiyip, çay kahve beraber içmemek. bir süre sonra soğursun merak etme. zaman her şeyin ilacı. ben de karşılıksız aşk magduru oldum her zaman. ama gecıyor hepsi.

çocuga ılgını belli etmişsin ,kız arkadasın açıkca soylemış çocuga, o da zaten ben anlamıştım demiş arkadasına, ilgi herkesin hoşuna gider, onun da sevgilisi yok, rahat davranmıştır o da, ki senın ona karşı ilgin devam etsin. kim hoşlanmaz kı ilgiden,hele ki hayatında biri yoksa...

olayımız farklı ama , benım bir arkadaşım vardı,zorla benı kendıne aşık etti resmen. en başta hiç ilgim yoktu çocuğa, sevmezdım hatta, zaten onunla olamazdık mantıken, ama aşık etti beni kendıne, herkes dıyordu bunun sana ilgisi var dıye, sonra ben körkütük aşık oldum,bu aşkım falan dıye mesaj atıyor ama ortada bir şey yok resmi,bir gün mesaj attım bu nasıl ilişki gibisinden, bana dediği şey 'ne saçmalıyorsun sen yaa' oldu.... ve bana o kadar kur yapıp, aklıma girerken kız arkadası varmış meger, ne tesadüf ki onu evlendiği gün damatlıkla da gördüm:)) ama alıştım artık ben. ama onun yüzünden kendıme olan güvenım kalmadı, bunu neden yaptı bana hıc bilmıyorum.

sakın mesaj atma,zaten sen ilgini belli etmişsin,gerçeği arkadaşın anlatmış,bir de mesaj atarsan gururun hiç kalmaz,,çocukça hareket etme,keşke görmeyecegin bir ortam olsaydı daha cabuk unuturdun,çocuk resmen bir şey hissetmıyorum demiş,artık yapacak bır şey yok.

o yakın olursa eskısı gibi,sen nasıl unutabılırsın onu? insan karşıdakının uzaklaşmasını istemez ama en çok da karşılıksız olur ve bunu karşıdaki de bilirse o acı verir. en iyisi karşılıklı sogumak, resmi olmak,aralarda yemek yiyip, çay kahve beraber içmemek. bir süre sonra soğursun merak etme. zaman her şeyin ilacı. ben de karşılıksız aşk magduru oldum her zaman. ama gecıyor hepsi.

Keşke seninki gibi bi sonum olsa zamanla oda bana aşık olsa ve bende başkasıyla evlenirken gelinlikle beni görse ama bu imkansız.. Çünkü o benim huyumdan dolayı istemiyor belki de çünkü sıkılmaya bunalmaya gelmiyor.. Belki de başta baktı ilgisini çektim samimi olup tanımak istedi benim saçma sapan hareketlerimi görüp tanıyınca da koşar adım uzaklaştı.. Bu yüzden bizim sizinki gibi bi sonumuz olması imkansız.. İnşallah en kısa sürede unuturum eskisi gibi onun varlığını hatırlamam ve inşallah bi gün gelir o yanıma gelmek ister ve ben istemem :( Beni böyle kendine alıştırdı ve sonra dönüp bakmadan gitti ya diyecek hiçbişi bulamıyorum onun düzgün fiziği, kendine güveni, peşinde dolaşan kızlar varsa benimde yukarıda Allahım var :(

Keşke seninki gibi bi sonum olsa zamanla oda bana aşık olsa ve bende başkasıyla evlenirken gelinlikle beni görse ama bu imkansız.. Çünkü o benim huyumdan dolayı istemiyor belki de çünkü sıkılmaya bunalmaya gelmiyor.. Belki de başta baktı ilgisini çektim samimi olup tanımak istedi benim saçma sapan hareketlerimi görüp tanıyınca da koşar adım uzaklaştı.. Bu yüzden bizim sizinki gibi bi sonumuz olması imkansız.. İnşallah en kısa sürede unuturum eskisi gibi onun varlığını hatırlamam ve inşallah bi gün gelir o yanıma gelmek ister ve ben istemem :( Beni böyle kendine alıştırdı ve sonra dönüp bakmadan gitti ya diyecek hiçbişi bulamıyorum onun düzgün fiziği, kendine güveni, peşinde dolaşan kızlar varsa benimde yukarıda Allahım var :(

canım yanlış anladın galiba yazımı, o hiç bana aşık olmamış ve tesadüf onun evlendiği gün ben onu gördüm damatlıklar içinde, ben gördüğümde benım yanımda kız arkadasım vardı, o kuaför önunde gelini beklıyordu,yani yine ezik durumda olan ben olmuştum,yanımda bir erkekle görseydım içim acımazdı:) bense hala bekarım:)

Peki birşey sormak istiyorum canım geliyor gözlerimin içine baka baka konuşuyor gelirken bazen çayla yeriz diye bisküvimi de getiriyor ama bu süre içinde asla bana msjlarda yakın davranmıyor, hiç aramıyor sormuyor ben aradığım zaman msjlarıma cvp veriyor, benim için değerlisin diyorum ama sende benim için değerlisin demek yerine teşekkür ediyor, ortak arkadaşlarımızla dışarıda oturmaya çağırıyorum bir bahane bulup gelmiyor isteyen adam o gün gelmese bile başka gün ayarlayıp bu sefer o çağırırdı, bi seferde şöyle bir konuşma geçti aramızda yine yanımdaydı toplanıp konuşuyorduk "Ben biraz toplu ve esmer kızlardan hoşlanırım" gibi birşey demişti ki ben zayıfım ve esmer değilim. Ama bu olanlara rağmen hala gelmeye devam etti hala gözlerimin içine baka baka konuşmaya devam etti.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor hoşlanıyor ama ciddi bir ilişki istemediği için mi "Başka gözle bakmadım hiç" diyor ? Yoksa gerçekten beni arkadaşı olarak benimsediği için ve sıcak davrandığım için mi yanımdaydı ?

bu adam sizin ona karşı olan zaafınızın farkında. sadece egosunu tatmin ediyor o kadar. sizde ondan uzaklaşın pas vermeyin artık. yoksa daha çok üzüleceksiniz.

canim senin durumunu durumunu biraz da 'one day' filmine benzettim biraz cocuk ona hep arkadas gözüyle baktigini saniyordu kadinin ilgisini ona güven verdigini mutlu ettigini ama asik olmadigini saniyordu kadin okadar ilgileniyor cocuk bakar gibi bakiyorduki sonradan anladi sevdigini kadini ama filmin sonu kötüydü .. ALLAH korusun

umuyorumki senin ilgin alakan ona azalcak onunkiside artacak insALLAH sen onurunu gururunu elinde tutmaya bak gerisini bosver, sen bosverdikce o önemsiyecek mutlu olmaya bak bir erkegi takmadik ca o sana takar biliyorum ask degil sevgi degil seninkisi ilgisini hep yaninda olusunu korumaciligini sevdin birden yikilmasi seni bu hale getirdi demisdim ama yine diyorum hic o nu gözünde büyütme bundan sonra sen degil birak o seni arasin ona karsilarini anlamis olsun veya olmasin bundan sonra bunun degistigini onun senin umrunda olmadigini herkes gibi oldugunu anlasin gayet normal siradan davran hinc alir gibi soguk ta davranma KENDINE DEGER VER SADECE ARTIK ;)

Back
X