Yoktur üstüme benim güzeli çirkin yapmakta :,(

daha fazla üstüne gidersen klasik erkek mantığı devreye girer nedir bu mantık, bu kız madem beni seviyo ben bundan yararlanayım
sen fazla anlam yüklemişsin aranızda geçenlere, konuşurken gözlerimizin içine bakıyoduk demişsin anlamadım onu mesela, zaten biriyle konuşurken gözlerine bakarsın bu onu dinlediğini gösterir, çay içmenize yanında oturmasına herşeye anlam yükledin sanırsam

İlk mesajınıza dayanarak soruyorum hiç mi sıkılmıyosunuz bu kovalamacadan
Siz daha adamı kazanmamışsınız ki kaybetme korkusuyla peşinde dolanasınız. :19:
İlk başlarda sizden etkilenmiş olabilir doğal ve rahatmışsınız ama sonradan yaptınız tripler tavırlar sürekli mesaj atmalar napıyosun niye mesaj atmadın bi sorun mu var bişey mi yaptım diye üstelemeler :19:
Benim sevgilim bana bi iki kere noldu desin offf diyorum valla çok çok ilgili bi erkek olmamasına rağmen ben bu kadarına daralıyosam adam napsın :34:
Kaçan kovalanır biraz ağırdan alın kendinizi, el altındaki kadın olmayın kendinize değer verin ki değer göresiniz. :34:

Sen kovalıyorsun, o da seni rafta tutuyor hepsi bu

Kes ilgini, ne arkadaşlığı ne dostluğu adam resmen oynuyor

Çek kendini ne hali varsa görsün. Şunu hiç unutma, isteyen adam sana gelir, istemeyen adamı ne yapsan tutamazsın. Bu şekilde her hareketinden mana çıkarmaya çalışarak kendi değerini düşürüyorsun. Yapma, uzak dur. Böyle egosu şişmiş adamlara prim verme

şu yorumu dikkate al arkadaşım tamamen olay bu... baştan beri söylediğim gibi bu adam senin çevresinden olmandan hoşlanıyor ona ilgili davranmandan egosu tavan yapıyor. seninle arkadaşlığından hoşlandığı için değil yani... kendine gel gururlu ol biraz unutma kadınlar geride kalmalıdır bu tarz konularda çünkü bizim ülkemizde erkekler kadın adım atınca onu değersiz görüyorlar erkekler kovalamak elde etmeye çalışmak istiyorlar... sen adamın dibindesin bir adım dahi atmasına gerek yokki böyle kolay lokma sevmez onlar... kendine bak abartmadan çokda ani değişim olmasın özellikle yaptığın belli olmasın,onunla ilgini alakanı kes ama konuşmamazlık etme o gelirse konuş ama umursamaz birşekilde gözlerinin içine bakan dibine düşen kadın modeli olma,dışarıdaki buluşmalara özel ilgi alakaya asla asla gerek yok yapma... kendini geri çek ve umursamaz davran ben bu oyunu zamanında oynamıştım çok zevklidir benim durumum farklıydı ama oyun aynıydı emin ol kazanan olucaksın iyi oynarsan :)))

Nerdeyse bir haftadır düşünmekten adam gibi yemek bile yemedim hatta iki gündür sabah kahvaltısı yapmıyorum öğle yemeği yemiyorum sadece akşamları yiyorum.. Biraz sorunlu bir çocukluk dönemi yaşadığım için hep kaybetme korkusu olmuştur bende ve bu kaybetme korkusu yüzünden hep kendimden ödün vermişimdir.. Bunun için belki de psikoloğa gitmem lazım çünkü hayatımı ve geleceğimi etkiliyor.. Bilmiyorum.. Belki benim yerimde başka bi kız olsaydı yeter be seninle mi uğraşacağım ne kadar samimi yakın arkadaş bile olsak bu oyuncak değil der ve kestirip atardı. Bir daha da görüşmezdi.. Yapamıyorum hep bir umut diyorum Bıktım artık bu huyumdan.. Bazen kendimi geri çekiyorum bu seferde belki bişi hissediyodu ve ben kendimi geri çekince oda geri çekti diye düşünüp tavır alıyor diyorum.. Keşke bi hafta önce böyle bir konu açmış olsaydım şimdi bu yaptığım hataları asla yapmazdım.. Teşekkür ederim yorumun için..

Bak canım, sorunlu çocukluklar bir çoğumuz yaşadık, yaralarımız var ama bu yaralara esir olarak yaşayamazsın. Geçmişinin geleceğini mahfetmesine izin verme. İhtiyaç duyuyorsan hemen doktora git, erteleme. Şu durumda kaybedecek bir şeyin yok, adam zaten senin değil, olmaya da niyetli değil.

Silkelen, kendine gel, kimse senden kıymetli değil, o kim ki sen onu düşünmekten yemeden içmeden kesileceksin. Bunu kendine yapma, acıdan beslenmek insanoğlunun en büyük hatalarından biri. Sen aslında her şeyin farkındasın sadece düzeltmek için cesarete ihtiyacın var. Kendine güven ve hemen doktoruna git. Hayatına güzellikler kat, kuaföre git, mini bir alış veriş planı yap, şimdi kış sezonu devlet tiyatrolarında harika oyunlar var onları izle, kafanı meşgul et. Oturup kös kös hep aynı şeyi düşünürsen bu durumdan kurtulamazsın. Yine bize yaz, destek olalım sana ama at bir kaç adım, önce özgüveni olan bir birey ol, sonra sana gelecek aşkla mutlu olmaya bakarsın. Ne dersin ?

Son düzenleme:
Gercekten sen bu adami gözünde cok cok fazla büyütüyorsun,
hala yok arkadas kalmaliyim ayni yerde calisiyoruz, onunla arkadasligimi kurtarmaliyim cabalarindasin,
ki böyle biseye hic gerek yok, kendini kandiriyorsun,
ayni isyerinde fakat ayni departman diyorlar sanirim, orda calismiyorsunuz yani ayni bölümde,
ee günde zaten 1 kere felan görüyormussun, meraba meraba tamamdir yani, nyie daha fazla büyütüyorsunki?
Adam seni istemiyormus iste bunu kafana artik sokmalisin,
sende biraz kendi hayatina bak, bukadar büyütme bu olaylari :S

Acikcasi ona asik oldugunu felan zerre düsünmüyorum,
ilgisini yanlis anlamissin, hosuna gitmis, simdide o senin yanlis anladigini farkedince, ilgisinide kesince,
busefer esekten düsmüse döndün (bizim oralarda böyle derler :) )

kendine gel bence

Peki canım senin normal erkek arkadaşların onca insanın arasında sadece seninle mi ilgileniyor ? Bu normal arkadaş dediğimiz insanlar senin gözlerinin içine baka baka mı konuşuyor ? Utana sıkıla yanına gelip oturup bana son günlerde birşeyler oluyor deyip gerisini getirmiyor mu ? Koridorda yürürken seni izliyorlar mı ? Bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık benim arkadaşlık kavramım böyle değil mesela.. Benim normal erkek arkadaşlarım sürekli benimle ilgilenmez, gözlerimin içine baka baka konuşmaz.. Çevreden gören herkes bizi sevgili sanıyor bide belirtmek istiyorum ki başka bir iş arkadaşımız gelip bana onun neden bu kadar yakın davrandığını sordu çünkü daha önceden böyle samimiliğimiz yoktu..Bende bilmiyorum anlamadım dedim sen ne düşünüyorsun dedim bende bilmiyorum ama bi gariplik var ortada normal değil bu durum dedi..

Ee haliyle bende farklı gözle bakmaya başladım ona çünkü normal giden bişi yoktu bunu ona sorduğumdaysa masamda işim olmadığı zaman canım sıkılıyor o yüzden sürekli geliyorum bunalıyorum iş yerinde dedi.. Hiçbirşey anlamadım tek anladığım en büyük hatayı ben yaptım iki gözüme bakan adama aşık oldum.. Bu kadar sevgiye ilgiye aç bir insanım çünkü :( Sevilmek nasıl bişey unutmuştum ilk defa bir erkek bana böyle ilgi gösterip üzerime düşmüştü tamam bu sefer oldu demiştim ama yine olmadı.. Oda ateş almaya gelmiş ve sigarasını yaktı gitti.. Bide benim açımdan bi düşünmenizi istiyorum yaşadığım hayal kırıklığını.. Düştüğüm bu çaresizliği ve rezil oluşumu.. Şimdi ben o insanın yüzüne nasıl bakacağım ? Yaptığım utanılacak bişi değil sevginin utanması olmaz ama böyle bi insana beni sevmeyen bi insana karşı bişeyler hissetmem ve bunu onun bilmesi kadar iğrenç bi durum yok..

Hep gel gitlerim oldu seviyor sevmiyor diye.. Ama bazen öyle davranırdı ki herkes yok canım bu kadar da olmaz kesin bişi var derdi hatta ben bunun üzerine abartmayın beni arkadaş olarak seviyor derdim.. Aslında beni gaza getiren ve bu kadar bağlanmamı sağlayan onlar oldu.. Ben beynimde bitirmiştim biz arkadaşız saçmalama diyordum içimden.. Ben her böyle dediğimde çevremdeki insanlar kesin bişey var bu hareketler normal değil sen hala temiz düşün dediler ve böyle böyle aklıma soktular.. Ne yapacağımı bilmiyorum..

Aradığı zaman bana ben seni arkadaş olarak görmüştüm yanlış anlaşıldığım için özür dilerim bundan sonra hareketlerime dikkat edeceği m diyecek.. Bende durumu anlatıp böyle bişeyin olmayacağının bende farkına vardım hiç yaşanmamış olarak düşünmek istiyorum gerçekten her hareketinden anlam çıkarmaktan çok yoruldum bu yüzden eskiden nasıl arkadaşsak öyle devam edelim diyeceğim ve bir daha asla aramayacağım.. Onu her aradığımda önce kendime daha sonra da ona zarar verdim attığım adımlarımın hepsi yanlıştı bunu hiç kabullenemedim bundan sonra çok bakımlı olup onun hareketlerinden anlam çıkarmadan yaşamıma devam etmek istiyorum şu an başım çatlıyor kaç gündür kendimde değilim bu belirsizlik bitmeli ve artık kendime gelmeliyim gözlerimin altı çöktü uykusuzluktan.. Lütfen yargılamadan önce birazda benim açımdan düşünün.. Sizin de yanınıza iyi anlaştığınız beğendiğiniz bi arkadaşınız birden gelip samim olup yanınızdan ayrılmazsa ve gözlerinizin içine öyle uzun uzun baksaydı sizde umutlanmaz mıydınız ?

daha fazla üstüne gidersen klasik erkek mantığı devreye girer nedir bu mantık, bu kız madem beni seviyo ben bundan yararlanayım
sen fazla anlam yüklemişsin aranızda geçenlere, konuşurken gözlerimizin içine bakıyoduk demişsin anlamadım onu mesela, zaten biriyle konuşurken gözlerine bakarsın bu onu dinlediğini gösterir, çay içmenize yanında oturmasına herşeye anlam yükledin sanırsam

Bakış var bakış var canım. Bu adam kimsenin gözünün içine baka baka konuşmuyor ki..

Geçen gün uzaktan bana öyle bir baktı ki elimi kolumu neye koyacağımı şaşırdım kollarını bağlamış oturuyordu öyle müzik dinliyordu kulaklıkla ve bende yanından geçiyordum arkadaşımla ve o bakışını asla unutamam.. Hatta arkadaşım yok artık bu kadar da değil bu adam gerçekten tuhaf nasıl bir bakıştı o dedi..Ben yanlış anlıyorum diye düşünüyorum bazen ama çevremdekiler de mi yanlış anlıyor bilmiyorum.. Koridorda önümü kesip geçmeme engel oluyor sonra da pis pis sırıtıyor.. Niye bana yapıyor bunları da başkasına yapmıyor :(

valla canım biri benimle konuşurken bende gözlerimi iri iri açar adam akıllı dinlerim karşımdakini, diğer şeylerde belliki serseriliğinden yaptığı şeyler, senin ona olan ilgini anladı ve böyle bi şey yaptı, bu onunda karınaydı çünkü, ne tam sevgilisin ne de arkadaşsın arada derede bi ilişki, bana biri böyle yapsa sonrada arkadaşıma ben ona o gözle bakmadım falan dese anında siler atarım
kk'ya böyle konular açıldıkça diyorum ki acaba ben hiç aşık olmadım mı, bu insanlar çok seviyo ben sevmedim mi, benim ki aşksa burda yaşananlar ne, benim ilk aşkım çok sancılıydı köpeklerin köpeği gibi seviyodum kendi adımı unutmuştum onu sayıklamaktan, gecem gündüzüm ışığım nefesim oydu, 2,5 sene uzaktan uzağa sevdim ne zamanki bir araya geldik tam bişey olucak derken bana dediki ben seni de seviyorum x'i de seviyorum (bi kız daha vardı ortamda adına x diyelim) ben senin için seçenek olmam dedim ve arkamı döndüm gittim, hatta giderken içimden dedimki nemesis kızım sen onura rest çektinya onu sildinya artık sana karada ölüm yok isterse tır çarpsın, ama yapmak zorundaydım aynaya bakabilmem için, velhasılı kelam azcık dik dur yaw

Erkekler sen kendini geri çektin diye geri çekilmezler. Avcıdır onlar . 1 ceylan 2 ceylan ...... Ne kadar çok av okadar iyi avcılık. üzülecek hiçbirşey yok. Karşındaki sıradan kız avında olan erkeklerden. Amacı gönül eğlendirmek .Flört bağımlısı . Ego tatmini peşinde. Bakışmalar üsüne titremeler. Bir de o da çalıştığına gör yanına uğrayacak vakti olmaması gerekir. Lakayt ... Eli işte gözü oynaşta bir tip... KENDİNE GEL. Erkekler belli bir yaşa kadar piyasa yapar durumda olurlar. Piyasa da nekadar ediyorum , kaç kızın gönlünü alabiliyorum , bu mu olsun , şu mu olsun , arada şu da olsun , o giderse bu yedekte bulunsun....Lütfen yaa. Güvenilecek erkek sayısı sıfırın altında. ÜZÜLDÜĞÜNE DEĞMEZ....Kaybetme korkunla uğraş. Özgüven sıkıntın varsa bunun üstüne git. Bakımını ,sporunu ihmal etme ... Evliliklerin çoğu bin türlü dert içeriyor. Kocaya bağımlı kadınlar olmaktansa güçlü bakımlı, özgüvenli , kendini seven ve çevresindeki insanlar kadar kendine de kıymet veren kadınlar olalım. Bırakın gitmek isteyen gitsin. Peşinizden koşanlarla ilgilenin.

Bakış var bakış var canım. Bu adam kimsenin gözünün içine baka baka konuşmuyor ki..

Geçen gün uzaktan bana öyle bir baktı ki elimi kolumu neye koyacağımı şaşırdım kollarını bağlamış oturuyordu öyle müzik dinliyordu kulaklıkla ve bende yanından geçiyordum arkadaşımla ve o bakışını asla unutamam.. Hatta arkadaşım yok artık bu kadar da değil bu adam gerçekten tuhaf nasıl bir bakıştı o dedi..Ben yanlış anlıyorum diye düşünüyorum bazen ama çevremdekiler de mi yanlış anlıyor bilmiyorum.. Koridorda önümü kesip geçmeme engel oluyor sonra da pis pis sırıtıyor.. Niye bana yapıyor bunları da başkasına yapmıyor :(

seni bu şekilde gaza getiren hep aynı arkadaş galiba, lise muhabbeti bunlar kızım çocuk sana bakıyo kesin hoşlanıyo, yani sen bakışına anlam yüklemek istiyosun ona umut vermedim o gözle bakmadım demesi umrunda değil, tamam öyle inanmak istiyosan öyle inan kurcala dur bu işi ne diyim

İlk mesajınıza dayanarak soruyorum hiç mi sıkılmıyosunuz bu kovalamacadan
Siz daha adamı kazanmamışsınız ki kaybetme korkusuyla peşinde dolanasınız. :19:
İlk başlarda sizden etkilenmiş olabilir doğal ve rahatmışsınız ama sonradan yaptınız tripler tavırlar sürekli mesaj atmalar napıyosun niye mesaj atmadın bi sorun mu var bişey mi yaptım diye üstelemeler :19:
Benim sevgilim bana bi iki kere noldu desin offf diyorum valla çok çok ilgili bi erkek olmamasına rağmen ben bu kadarına daralıyosam adam napsın :34:
Kaçan kovalanır biraz ağırdan alın kendinizi, el altındaki kadın olmayın kendinize değer verin ki değer göresiniz. :34:

Canım yoruldum hemde çok yoruldum :(

Ben yine bu kadar üstüne gitmezdim sürekli ev iş arasındayım kafamı dağıtacak hiçbirşeyim yok işteki sıkıntımı eve getiriyorum evde düşünüyorum üzülüyorum evdeki sıkıntımı işe götürüyorum bu seferde onu düşünüp üzülüyorum çünkü bir çıkış yolum yok kafamı dağıtacak ortamım yok. Nefes almak istiyorum artık sürekli ona odaklanmak istemiyorum o hergün akşam gece yarısına kadar dışarıda tabi benim ilgimden bunalır sıkılır keyfini sürüyor o :( Halbuki oğlak erkeği ve çabuk sıkılacağını biliyorum bunu bile bile üstüne gittim işte ben buna kızıyorum en çok.. Ona değil yaptığım hareketlere üzülüyorum..

valla canım biri benimle konuşurken bende gözlerimi iri iri açar adam akıllı dinlerim karşımdakini, diğer şeylerde belliki serseriliğinden yaptığı şeyler, senin ona olan ilgini anladı ve böyle bi şey yaptı, bu onunda karınaydı çünkü, ne tam sevgilisin ne de arkadaşsın arada derede bi ilişki, bana biri böyle yapsa sonrada arkadaşıma ben ona o gözle bakmadım falan dese anında siler atarım
kk'ya böyle konular açıldıkça diyorum ki acaba ben hiç aşık olmadım mı, bu insanlar çok seviyo ben sevmedim mi, benim ki aşksa burda yaşananlar ne, benim ilk aşkım çok sancılıydı köpeklerin köpeği gibi seviyodum kendi adımı unutmuştum onu sayıklamaktan, gecem gündüzüm ışığım nefesim oydu, 2,5 sene uzaktan uzağa sevdim ne zamanki bir araya geldik tam bişey olucak derken bana dediki ben seni de seviyorum x'i de seviyorum (bi kız daha vardı ortamda adına x diyelim) ben senin için seçenek olmam dedim ve arkamı döndüm gittim, hatta giderken içimden dedimki nemesis kızım sen onura rest çektinya onu sildinya artık sana karada ölüm yok isterse tır çarpsın, ama yapmak zorundaydım aynaya bakabilmem için, velhasılı kelam azcık dik dur yaw

Süper hatunsun :42:

seni bu şekilde gaza getiren hep aynı arkadaş galiba, lise muhabbeti bunlar kızım çocuk sana bakıyo kesin hoşlanıyo, yani sen bakışına anlam yüklemek istiyosun ona umut vermedim o gözle bakmadım demesi umrunda değil, tamam öyle inanmak istiyosan öyle inan kurcala dur bu işi ne diyim

Yalnız bu çocuk dediğimiz 29 yaşındaki kocaman adam. Beni gaza getiren hep aynı arkadaş değil biz yirmi kişilik bi departmanda çalışıyoruz ve bunların nerdeyse 16 sı böyle düşünüyor.. Onlar böyle düşündüğü içinde benim akılma girdi.. Eğer bir adam sadece seni takip ediyorsa gözleri sürekli senin üzerindeyse ne düşünürsün ? Yok canım biz arkadaş mıyız dersin ? Hiç mi aklına gelmez bu adam niye sadece benimle ilgileniyor diye ? Sabah benim girişimi görmediğinde merak edip odaya giriyor geldim mi gelmedim mi diye.. Niye bana yapıyordu bunları başkasına yapmıyordu..

Bana o gözle bakmadım demesi umrumda değil demedim ki ben.. Umrumda olmasaydı şu an başka şeyler yazıyor olurdum. Ben sadece neden böyle yaptığını çözmeye çalışıyorum canım.. Ha bundan sonra yanıma gelip otursa dizimin dibinden ayrılmasa bile artık benim aklıma zerre bişi gelmez ve ona güvenemem soğudum heyecanım kaçtı.. Bundan sonra sadece arkadaş gözüyle baktığını düşünürüm akşama kadar beni izlese bile aklıma farklı şeyler gelmesi imkansız artık..

Erkekler sen kendini geri çektin diye geri çekilmezler. Avcıdır onlar . 1 ceylan 2 ceylan ...... Ne kadar çok av okadar iyi avcılık. üzülecek hiçbirşey yok. Karşındaki sıradan kız avında olan erkeklerden. Amacı gönül eğlendirmek .Flört bağımlısı . Ego tatmini peşinde. Bakışmalar üsüne titremeler. Bir de o da çalıştığına gör yanına uğrayacak vakti olmaması gerekir. Lakayt ... Eli işte gözü oynaşta bir tip... KENDİNE GEL. Erkekler belli bir yaşa kadar piyasa yapar durumda olurlar. Piyasa da nekadar ediyorum , kaç kızın gönlünü alabiliyorum , bu mu olsun , şu mu olsun , arada şu da olsun , o giderse bu yedekte bulunsun....Lütfen yaa. Güvenilecek erkek sayısı sıfırın altında. ÜZÜLDÜĞÜNE DEĞMEZ....Kaybetme korkunla uğraş. Özgüven sıkıntın varsa bunun üstüne git. Bakımını ,sporunu ihmal etme ... Evliliklerin çoğu bin türlü dert içeriyor. Kocaya bağımlı kadınlar olmaktansa güçlü bakımlı, özgüvenli , kendini seven ve çevresindeki insanlar kadar kendine de kıymet veren kadınlar olalım. Bırakın gitmek isteyen gitsin. Peşinizden koşanlarla ilgilenin.

Aklıma şu geliyor iş ciddiye binince ben seni arkadaşım olarak gördüm diyerek kaçıyor yani bir ilişki istemiyor.. Bunalmak sıkılmak istemiyor çünkü benim ilgimin farkındaymış madem farkındaydı neden bana hala yakın davrandı yada arkadaş olarak kaybetmek istemiyorsa neden arkadaşımsın sen benim tarzında imalarda bulunmadı.. Bu dengesizliği benimde dengemi bozdu.. Yazdıklarına katılıyorum biraz güçlü olmalıyım kendime güvenim geri gelmeli :(

Helal sana Nemesis :) süpersin

klasik erkek be canım neden arama, anlattığın kadarıyla serseri ruhlu biri, koridorda yol kesmeler falan ne,bu konuda emin ol uzun uzun yorum yapılacak bişey yok: klasik erkek egosu

Ayrıca bana ben seni de seviyorum x i de seviyorum deseydi bende koşar adım uzaklaşır yüzen bakmazdım. Çünkü bu cümleyi kuran birinden hiçbir şekilde hayır gelmez. Ben arada derede kaldığım için saçmaladım çünkü duygularını bilmiyordum bir seviyor gibiydi bir arkadaş gibiydi.. Artık duygularını biliyorum ve bende soğudum ki bana ben başkasını da seviyorum diyecek.. Direk biterdi olay..

Bana açıklama yapacak bugün yarın.. Beni o gözle görmediğini söyleyecek ve konu kapanacak.. Bundan sonra ben bakımlı olup onu aramazsam herşeyi toparlayabilir miyim yani saygınlığımı yada kendimi düşürdüğüm küçüklük konumunu ?

Ayyyyyyyyy pitircik ben sIkildim sen sIkilmadin ha,
herkes sana ayni seyi diyor, ama sen inatla yok o bana söyle bakti, sunu ismarladi diyorsun,
yav adam belkide ilk zaman seni begenmeye calisti, farkli gözle bakmaya calisti ama sonra uygun olmadigini düsündü, vazgecti,
e sende daha neyi düsünüyorsun ya tuhafima gidiyor acikcasi
hic sevgilin olmadi dimi senin ?

Back
X