- 23 Şubat 2015
- 47
- 26
- 38
- 32
- Konu Sahibi Cap Ferrat
-
Ilginç...
Ortada fol yok yumurta yokken nasıl bu hesaplara girdiniz ki?
Böyle ilişkiye, adama konsantre nasıl olacaksınız ki?
bence erken düşünüp kafanı yoruyorsun, belki çalışmana destek çıkıcak, bu arada 7 yaş gayet ideal bana göre, tabi senin yaşını bilmiyorum 18 falan mı
Çalışma Hayatı konulu 4.madde sorun teşkil ediyor bence. Bunca yılın emeği evlilik yoluna heba edilmez.
Kaç yıl okumuş aileniz emek vermis ekonomisini zorlamış sizi okutmuş bence herşeyden önemli ve onlara olan saygından calismayacaksan başlama derim
1-Yedi yaş aşırı bir yaş farkı değil ama az da değil.İkiniz arasında sorun olmuyorsa aileler arasında bu konunun pek sorun yaratavağını sanmam.Merhabalar.
Hayatıma girme ihtimali olan biri var. Şimdilik konuşuyoruz. Fakat bu konuda birçok kararsızlığım mevcut. Sizden fikir almak istiyorum. Söz konusu kişiye ayak uyduramayacağımı düşündüğüm noktalar var. Sizce bu sayacaklarım aşılamaz problemler mi?
22 yaşındayımi üniversite bitmek üzere.
1) İlk olarak, aramızda yedi yaş var. Acaba benim davranışlarım onun yanında çocuksu kalır mı? Şu ana kadar böyle bir sorun gözüme batmadı ama insan tereddüt ediyor. Daha önce hiç düşünmeyeceğim bir yaş farkı.
2) Biz mütevazı, orta halli bir memur ailesiyiz. Onun ailesinin ise -çevreden duyduğum kadarıyla- maddi durumu bir hayli iyi durumda. Ben onunla bu konulara hiç girmiyorum ama sonuçta durum anlaşılıyor, fark ediliyor.
3) Yurtdışında yaşıyor. Aile işinin bir kısmını oraya taşımışlar, o da o kısımla ilgileniyor. Ailesi orada değil, Türkiye'de.
4) Geleceğe yönelik birşeyler olması durumunda, benim çalışma hayatım olmayabilir. Yurtdışından dönmeyi pek düşünmüyor. Dönse bile benim yaşadığım şehirde yaşamayı düşüneceğini sanmıyorum. Çalışma hayatımın olmama ihtimalini düşünmek dahi çok kötü benim için. Hiç böyle bir şeyi hesaba katmadım şimdiye kadar. Ailem ise bugünlere kadar ayaklarım üstünde durmam için bütün emeklerini ortaya koydular. İş hayatını biraz tecrübe etmiş olsaydım yine bu konuda birtakım düşüncelerim şekillenebilirdi ama hiç çalışmama ihtimali çok sert bir ihtimal şu anda.
Bir de bu maddiyat konusu beni bir hayli düşündürüyor. Hep yaşıtım biriyle evlenip, birlikte bir hayat kuracağımızı hayal etmiştim; kendi evimde alışık olduğum gibi. Şimdi ise evlilik hayatında birşeylerin dışında kalma ihtimali beni endişeye sürüklüyor.
Tabii ki şu anda ortada fol yok yumurta yok. Fakat bir ilişki başlarsa ister istemez ciddi bir ilişki olacak bu. O yüzden en baştan herşeyi düşünmek istiyorum. Anneme de konuyu nasıl açarım hiç bilmiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bunları düşüneceğine yeni filizleneceğini tahmin ettiğin ilişkini düşün şimdiden karalar bağlama dur bakalım kendin diyorsun fol yok yumurta yok diye ya anlaşamıyacaksınız sen ona o sana uymayacak belki hiç evlilik mevzuları açılmayacak neden evlilik düşünme yaşı bu kadar aşağılara düştü anlamıyorum ki hayatını yaşa okulunu bitir çalışma hayatını gör zorluk gör biraz hayattaki tek zorluk okuldaki gibi dersten derse sınavdan sınava koşuşturmak değil.harçlık düşünmek harç paranı düşünmek değil sadece... iş hayatına atılınca gerçek hayatı göreceksin daha gözü açılmamış kızlarımızın hemen koca hayal etmesini anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?